satana pe mobra Postat Martie 10, 2009 Share Postat Martie 10, 2009 se vinde 2 x rezervor de ij 56(lacrima) in stare buna 1 x rezervor simson stare buna 50 ron bucata poze la cerere , dar rezervoarele sunt in stare perfecta up!!! rezervoare de ij nu vrea nimeni ? nu aveti de cioperit nimica ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
"Fanes" Postat Martie 10, 2009 Share Postat Martie 10, 2009 up!!! rezervoare de ij nu vrea nimeni ? nu aveti de cioperit nimica ? as vrea eu sa vad un rezervor de ij! poze? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
last Postat Martie 10, 2009 Share Postat Martie 10, 2009 Vand dinam K175 pe 6V functional pentru cine vrea sa restauerze si nu are cu ce. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
"Fanes" Postat Martie 10, 2009 Share Postat Martie 10, 2009 Cine mai vrea ceva din lista urmatoare? Preturile le facem impreuna! nu vreau sa ma imbogatesc de pe urma lor! -cadru hoinar (fara acte) -cutie laterala hoinar -axuri pt roti -tije de frana -filtru de aer hoinar -doua lanturi -far hoinar -far mobra(crapat) -aripa spate hoinar -cheie/presa (care se folosea la desfacerea unei componente la hoinar si mobra...) -amortizoare mobra etc... se mai vad si in poze celelalte piese! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mike06 Postat Martie 10, 2009 Share Postat Martie 10, 2009 as vrea eu sa vad un rezervor de ij! poze? am si eu rezervor de ij 56......80 lei(stare buna pe interior+exterior+robinet+capac) mai am si eu piese de mobra...: -cilindru mobra in stare foarte foarte buna-50 lei -pistoane in stare foarte foarte buna-25 lei bucata -segmenti-20 lei setul(2 segmenti) -ambielaj NOU dar cu o problema la filetul dinspre prinderea pinionului de distributie-50 lei -pinioane cutie stare foarrte buna-30 lei setul(4 pinioane,cele care vin puse pe trenul cu bile) -pinioanele care vin din oala de ambreaj NOI-30 lei bucata(sunt pe ax toate) -oala ambreaj in stare buna-25 lei -cartere motor in stare foarte buna-50 lei bucata -capace motor-depinde de capac -pedala motor-35 lei(NOUA) -ax pedala prnire-25 lei -kit ambreaj(placi textolit+placi metal toate NOI)-30lei -bolt biela-7 lei bucata -jenti mobra cu tot cu spite si butuc(echilibrata)-nu sunt nichelate,deci 35 lei -lant-15 lei -robinet rezervor-20 lei -galerie admisie-15 lei -cot evacuare-20 lei -scarite(sofer+pasager,sau separat)-15 lei(perechea) -furca fata mobra+juguri+cauciucuri NOUA- 80 lei -resorturi ambreaj...piuite importante motor.....asta la cerere.... -saboti frana(cu sau fara capac) -cu capac 50 lei perechea...fara capac 25(fata + spate..anume 4 la numar) -aprindere(bosch/ducatti) ducatti-65 lei bosch-80 lei -bobina inductie in stare foarte buna(de mobra originala pe 6V)-35 lei am o janta+spite+butuc de jupiter 4 e nichelata....dar nu prea e stralucita.....cu cauciuc(NOU...rusesc) face 110...fara cauciuc 40 lei far jupiter 3 + rama+geam+ kilometraj=30 lei pinioanele de atac din poza NUMAI SUNT Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mike06 Postat Martie 10, 2009 Share Postat Martie 10, 2009 mai am si o jawa 350 (ogarul) FARA ACTE....dezmembrata,lipsesc: 1 cot si instalatia electrica..... tobele sunt ale mele de pe un jupiter 4 luate(cu coate adaptate ptr. cilindru de jup 4)-75 lei(tobele se dau cu tot cu jawa,sau separat,stare foarte buna,nichelate) mai am bare-aparatoare ptr. genunchi(gen jawa) se dau cu tot cu cadru de jupiter 4(adaptate ptr. cadru de jup. 4) +cric central fac 50 lei cadrul se doneaza(doar cadrul) separat fac: -barele(negre super misto,refacute de mine)-35 lei -cricul central-15 lei scuzati ca nu am poze cu ele dar am dat camera la reparat....( ) Numai bine! p.s:pun o poza mai veche cu barele inine de vopsire,si cadrul de jup. 4 dezmembrat,si jawa se poate observain drapta pozei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bachus_21 Postat Martie 10, 2009 Share Postat Martie 10, 2009 -ambielaj NOU dar cu o problema la filetul dinspre prinderea pinionului de distributie-50 lei Cate supape avea pe cilindru? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mike06 Postat Martie 10, 2009 Share Postat Martie 10, 2009 (editat) scuze bachus.......pinionul care face legatura dinte ambieaj si ambreaj..... am poze(facute cu telefonul....) nu ma injurati.....motorul jawei nu se prea vede..... P.S: amortizorul ala face 10 lei..... gata.....ma doare destele... Editat Martie 10, 2009 de Mihai_J4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bn13hor Postat Martie 10, 2009 Share Postat Martie 10, 2009 scuze bachus.......pinionul care face legatura dinte ambieaj si ambreaj..... am poze(facute cu telefonul....) nu ma injurati.....motorul jawei nu se prea vede..... P.S: amortizorul ala face 10 lei..... gata.....ma doare destele... tobele alea le vreau eu la schimb dau un motor de jupiter 5 parca in stare ff buna fara alternator fiecare ne platim transporul merge afacerea domnu mihai?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mike06 Postat Martie 11, 2009 Share Postat Martie 11, 2009 tobele alea le vreau eula schimb dau un motor de jupiter 5 parca in stare ff buna fara alternator fiecare ne platim transporul merge afacerea domnu mihai?? domnu horica.....poze !!! sa vedem despre ce vorbim acilea' Numai bine man! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CUXI Postat Martie 11, 2009 Share Postat Martie 11, 2009 cumpar motor de bicicleta orice marca..chiar cu defecte minore. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mircea_simson Postat Martie 11, 2009 Share Postat Martie 11, 2009 cumpar motor de bicicleta orice marca..chiar cu defecte minore. Pacat de munca unul nou cu toate accesoriile face 6 milioane + transportul si se gasesc piese cu aprindere electronica, au 48 cc si urca pantele in veselie. etc. Numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CUXI Postat Martie 11, 2009 Share Postat Martie 11, 2009 vand ambielaj nou(nu reconditionat) original in vaselina pentru MZ ES 175 sau 250. pret 100 europeni VANDUT Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristi T Postat Martie 12, 2009 Share Postat Martie 12, 2009 De vanzare urmatoarele piese: Arbore flexibil vitezometru Mobră--------------------------25 Lei Arbore secundar C.V. Jawa-----------------------------------50 Lei Bloc cu cilindru, piston, segmenți, Âşi bolț B.M.W.(pt boxer,nu stiu modelul) -------350 Lei Bolț piston Mobră ----------------------------------------------10 Lei Cablu frână față Jawa------------------------------------------ 15 Lei Carcasă inferioară ghidon dreapta Mobră Carcasă inferioară ghidon stânga Mobră Carcasă superioară ghidon dreapta Mobră Carcasă superioară ghidon stânga Mobră Chiulasă Mobră Fasung 9 mm. Mâner accelerație Mobră Pinion lanț tracțiune Mobră -----------------------------------10 Lei Pinion lanț tracțiune spate Mobră----------------------------20 Lei Pinion roată față complet moto Piston motor Mobră C.M. 40 mm. Plutitor carburator Jawa----------------------------------------15 Lei Saboți frână față Jawa Saboți frână Mobră Siguranță cu chei sa Jawa Segmenți reparație a IV-a Jawa Segmenți C.N. Jawa Segmenți compresie 40 mm. Mobră Stator dinam Jawa---------------------------------------------100 Lei Ăeavă stânga evacuare Jawa----------------------------------50 Lei Ăeavă dreapta evacuare Jawa---------------------------------50 Lei Tijă Jawa Tobă evacuare Jawa-------------------------------------------150 Lei Turometru Jawa------------------------------------------------ 20 Lei Piesele sunt noi,unele au ambalaje originale.Unde nu e trecut pretul,nu am stiut cat sa cer.Pt cei interesati,ma puteti contacta pe PM sau la tel: 0728150261 sau 0724603895 Si un link pt poze: /index.php?...t&p=1755070 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Magic4Ce Postat Martie 12, 2009 Share Postat Martie 12, 2009 /index.php?...p;#entry1755070 adica asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mircea_simson Postat Martie 12, 2009 Share Postat Martie 12, 2009 VANDUT Un ambielaj nou de Simson 250cc nu aveti? Saptamana trecuta am trimis un motor de bicicleta la pimP. Numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dns7ate Postat Martie 12, 2009 Share Postat Martie 12, 2009 DONATIE!!! set complet de becuri pe 6Volti, plus doua bobine de inductie tot pe 6V... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bachus_21 Postat Martie 13, 2009 Share Postat Martie 13, 2009 DONATIE!!! set complet de becuri pe 6Volti, plus doua bobine de inductie tot pe 6V... Daca printre ele sunt si becuri SOFIT,m-as baga eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motoristu66 Postat Martie 13, 2009 Share Postat Martie 13, 2009 Cine mai vrea ceva din lista urmatoare? Preturile le facem impreuna! nu vreau sa ma imbogatesc de pe urma lor!-cadru hoinar (fara acte) -cutie laterala hoinar -axuri pt roti -tije de frana -filtru de aer hoinar -doua lanturi -far hoinar -far mobra(crapat) -aripa spate hoinar -cheie/presa (care se folosea la desfacerea unei componente la hoinar si mobra...) -amortizoare mobra etc... se mai vad si in poze celelalte piese! ti-am dat pm cu adresa mea pentru pinioanele alea de tractiune [mobra] ar fi fost frumos sa ma anunti daca mi le mai trimiti sau nu! ... sau iti place sa ti potentialii clienti in suspans! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dns7ate Postat Martie 13, 2009 Share Postat Martie 13, 2009 Daca printre ele sunt si becuri SOFIT,m-as baga eu. uite ce becuri am , 15/15W(1buc), 21W (3buc), 10W(3buc), 5W(1buc), 4W(1buc), 1,5W(2buc) si 2 becuri sofit(SF) 3W, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dns7ate Postat Martie 13, 2009 Share Postat Martie 13, 2009 uite ce becuri am , 15/15W(1buc), 21W (3buc), 10W(3buc), 5W(1buc), 4W(1buc), 1,5W(2buc) si 2 becuri sofit(SF) 3W, becurile s-au donat , mai am 2 bobine de inductie 6V, condensatori, si un stator de la un dinam pe 6V, de la o jawa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dns7ate Postat Martie 13, 2009 Share Postat Martie 13, 2009 Acumulator 6V/12Ah de vanzare!!! pretul il faceti voi... nu a fost folosit decat de cateva ori, este in stare foarte buna!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
comunistu Postat Martie 13, 2009 Share Postat Martie 13, 2009 vand aprindere de minsk in stare buna ,stator rotor ,napolitana si la cerere dau chiar si toata instalatia electrica de pe minsk,pt cine e interesat 0726783453 sau polgaradrian. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dns7ate Postat Martie 13, 2009 Share Postat Martie 13, 2009 becurile s-au donat , mai am 2 bobine de inductie 6V, condensatori, si un stator de la un dinam pe 6V, de la o jawa a mai ramas statorul si condensatorii...cine le vrea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kyvacka Postat Martie 13, 2009 Share Postat Martie 13, 2009 vand aprindere de minsk in stare buna ,stator rotor ,napolitana si la cerere dau chiar si toata instalatia electrica de pe minsk,pt cine e interesat 0726783453 sau polgaradrian. cat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate