Viorel Balmez Postat Decembrie 10, 2010 Share Postat Decembrie 10, 2010 busonul este de Trabant. Si eu zic la fel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jawa1960 Postat Decembrie 10, 2010 Share Postat Decembrie 10, 2010 Vand magnetou de Minsk nefolosit absolut nou nout(este inca in cutia originala ) . id. mess Zipoboy36 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
daredan Postat Decembrie 10, 2010 Share Postat Decembrie 10, 2010 (editat) O fi, n-o fi, ideea este ca a fost pe un rezervor de ij 49 din 1954. Oricum, este rezervat. Proiectorul a suferit o operatie de sablare, deci cine-l doreste inca este la vanzare. Sticla si oglinda sunt in stare perfecta. Pret tot 30RON. Editat Decembrie 10, 2010 de daredan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iuli-voshod Postat Decembrie 10, 2010 Share Postat Decembrie 10, 2010 Vand magnetou de Minsk nefolosit absolut nou nout(este inca in cutia originala ) . id. mess Zipoboy36 pret? e pe 65W? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
daredan Postat Decembrie 10, 2010 Share Postat Decembrie 10, 2010 Pentru a nu exista dubii, uitati-va putin la clipul asta si o sa vedeti ca este buson de rezervor de izh 49 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Decembrie 10, 2010 Share Postat Decembrie 10, 2010 Gasesti vreo asemanare intre busonul tau si asta din poza ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jawa1960 Postat Decembrie 10, 2010 Share Postat Decembrie 10, 2010 pretul ptr magnetoul de misnk este de 80ron negociabil . Este pe platina (are si platina). nu stiu din pacate cati Watti are dar o sa ma uit si o sa spun exact . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iuli-voshod Postat Decembrie 10, 2010 Share Postat Decembrie 10, 2010 pretul ptr magnetoul de misnk este de 80ron negociabil . Este pe platina (are si platina). nu stiu din pacate cati Watti are dar o sa ma uit si o sa spun exact . -daca e de minsk nu exista platina -iar puterea...scrie pe el de cat e... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jawa1960 Postat Decembrie 11, 2010 Share Postat Decembrie 11, 2010 Salut. Am revenit cu poza originala a magnetoului. Pe langa magnetou mai am caeva piese dar nu stiu sigur ptr ce motocicleta sunt (banuiesc ca ptr minsk ptr ca de la cine le am luat a avut minsk). Pozele din pacate nu sunt f clare . Numa bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edivkv Postat Decembrie 11, 2010 Share Postat Decembrie 11, 2010 din cadrul complet de CZ 250 se vinde si separat , adica furca = 30 ron aripi = 30 ron amandoua sau 15 pe buc rezervor = 25 ron cutie scule si celelalte table = 20 ron roti = 20 ron / buc sau 30 ambele cric = 15 ron cadru = 20 ron Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iuli-voshod Postat Decembrie 11, 2010 Share Postat Decembrie 11, 2010 Salut. Am revenit cu poza originala a magnetoului. Pe langa magnetou mai am caeva piese dar nu stiu sigur ptr ce motocicleta sunt (banuiesc ca ptr minsk ptr ca de la cine le am luat a avut minsk).Pozele din pacate nu sunt f clare . Numa bine. cele doua aprinderi sunt diferite din cele doua postari...primul vad ca nu are platina si seamana cu cel de minsk voshod; si rotorul la fel; daca il ai si e de dat fa un pret... cel din postarea 2 e un dinam de alta motoreta,nu de misnk sau voshod! parerea mea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert bk350 Postat Decembrie 11, 2010 Share Postat Decembrie 11, 2010 probabil nu avea poza si a gasit pe net.dar nu cu platina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edivkv Postat Decembrie 11, 2010 Share Postat Decembrie 11, 2010 un buson de ij orijinal ,cred, de vanzare la pretul de 25 ron cu transport este si rezervorul de ij ( lacrima ) la vanzare cu pretul de 85 ron cu transport sau amandoua la 100 cu transport mai este si un rezervor de mz gat de lup es 250 la pretul de 75 ron cu transport si buson de mz orijinal tot 25 cu transport, sau amandoua la 90 ron cu transport Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jawa1960 Postat Decembrie 11, 2010 Share Postat Decembrie 11, 2010 (editat) Deci prima poza cu magnetou a fost informativa am luat o de pe net. Imi cer scuze daca v am indus in eroare . Magnetoul pe care il am e cu platina . Editat Decembrie 11, 2010 de jawa1960 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iuli-voshod Postat Decembrie 11, 2010 Share Postat Decembrie 11, 2010 Deci prima poza cu magnetou a fost informativa am luat o de pe net. Imi cer scuze daca v am indus in eroare . Magnetoul pe care il am e cu platina . am inteles sa traiti! nu-i nimic! stim acum despre ce este vorba! ma intereseaza placile de ambreiaj cum am zis! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andrei_D Postat Decembrie 11, 2010 Share Postat Decembrie 11, 2010 Cumpar far Minsk / Voskhod / IJ Planeta / IJ Jupiter / Dnepr. Ma intereseaza sa aiba oglinda si sticla in stare perfecta. 0721 923 521 - Adi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jawa1960 Postat Decembrie 11, 2010 Share Postat Decembrie 11, 2010 Avea rusu din obor (ploiesti) un far de tula arata f bn. Cerea 30lei pe el . Mesaj completat placile de ambreiaj de Voshod sau vandut lui Iulian-Voshod. REstul pieselor au ramas am. la magnetou am facut reducere 10lei Mai au ramas Bobina 10lei si magnetoul 70lei + un chilometraj de Ij 40lei. Mesaj completat placile de ambreiaj de Voshod sau vandut lui Iulian-Voshod. REstul pieselor au ramas am. la magnetou am facut reducere 10lei Mai au ramas Bobina 10lei si magnetoul 70lei + un chilometraj de Ij 40lei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rocknroll Postat Decembrie 11, 2010 Share Postat Decembrie 11, 2010 Salut. Scuze ptr. corectie, kilometrajul este de Dnepr. Cele trei arcuri de cerc din partea stinga, pe cadran, arata viteza de mers la care se schimba treapta cutiei de viteze. Poate asta te va ajuta sa-l vinzi mai repede. Numai bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jawa1960 Postat Decembrie 12, 2010 Share Postat Decembrie 12, 2010 Ms frumos . Da este de Dnepr . Am gresit . Ofer la kilometraj si bord dar fara contact (a fost stricat). Numa bine . Mesaj completat Ms frumos. Da este de Dnepr. Am gresit. Ofer la kilometraj si bord dar fara contact (a fost stricat). Numa bine. Bordul este de Ij (am uitat sa mentionez sper sa nu ma urecheze nimeni) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oanceamihai46 Postat Decembrie 13, 2010 Share Postat Decembrie 13, 2010 cumpar ambielaj mz 250 sau 175 nou sau reconditionat contact la tel 0723297338 sau ID buyaka 13@ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert bk350 Postat Decembrie 13, 2010 Share Postat Decembrie 13, 2010 (editat) vad ca in final ati reusit sa va logati domnu Oancea M. bun venit pe forum ia postati toate motoarele cu poze .trebuie sa fie un topic pe undeva cu "poze cu motoarele" Editat Decembrie 13, 2010 de robert bk350 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oanceamihai46 Postat Decembrie 13, 2010 Share Postat Decembrie 13, 2010 vad ca in final ati reusit sa va logati domnu Oancea M. bun venit pe forumia postati toate motoarele cu poze .trebuie sa fie un topic pe undeva cu "poze cu motoarele" promit ca le voi posta dar numai sambata sau duminica . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andrei_D Postat Decembrie 13, 2010 Share Postat Decembrie 13, 2010 Cumpar far Minsk / Voskhod / IJ Planeta / IJ Jupiter / Dnepr. Ma intereseaza sa aiba oglinda si sticla in stare perfecta. 0721 923 521 - Adi Am gasit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jerry_mcrie Postat Decembrie 14, 2010 Share Postat Decembrie 14, 2010 de nevoie i-mi vand jucaria... Link MZ cu atas Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
matti_dragomir Postat Decembrie 15, 2010 Share Postat Decembrie 15, 2010 Cumpar motor hoinar in stare cat mai buna . UNDE-S DATELE DE CONTACT? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate