mircea_simson Postat Decembrie 30, 2010 Share Postat Decembrie 30, 2010 Nu cumva e robinet de Simson ? Este precis de Trabant Numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Atti the Hun Postat Decembrie 30, 2010 Share Postat Decembrie 30, 2010 Este precis de TrabantNumai bine Da,e de trabant si am o amintire foarte placuta legata de acel robinet.Daca ma poate ajuta cineva il rog sa ridice mana Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jawa1960 Postat Decembrie 30, 2010 Share Postat Decembrie 30, 2010 (editat) Cumpar robinet de benzina pentru Jawa ,model cum se vede in poza. Uite pote te ajuta link_u: http://www.piese-scutere.net/products/JAWA...et-benzină.html este robinet original de jawa. Si eu am 2 Jawa si am avut improvizatie cu un robinet de apa de 1\2. ). Numai bn asfalt uscat Editat Decembrie 30, 2010 de jawa1960 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Atti the Hun Postat Decembrie 30, 2010 Share Postat Decembrie 30, 2010 Uite pote te ajuta link_u: http://www.piese-scutere.net/products/JAWA...et-benzină.html este robinet original de jawa. Si eu am 2 Jawa si am avut improvizatie cu un robinet de apa de 1\2. ). Numai bn asfalt uscat "Problema" sta in felul urmator,e o chestiune sufleteasca mai degraba decat una rationala fiindca eu am 2 robinete originale dar mi-a ramas intiparita din copilarie imaginea robinetului respectiv(de trabant) pus pe Jawa varului meu.=> cine are robinet de trabant sau vazusem si de mz din alea mai vechi sa ridice mana again. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ORISZA KES Postat Decembrie 30, 2010 Share Postat Decembrie 30, 2010 caut partea finala de la evacuarea de ij (coada de randunica). sau ceva ce seamana cu asta astept pm! multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrazYRaveN Postat Ianuarie 2, 2011 Share Postat Ianuarie 2, 2011 Se da vochodul din imaginile de mai jos intreg sau pe bucati.De preferat ar fii intreg pt k eu stau foarte putin pe acasa sa am timp sa trimit colete. Pretul este de 200 euro.Precizez ca am cartea de identitate de la el deci se poate inmatricula. Momentan e data roata spate jos pt ca ii trebuie camera si cauciuc.Mai am si o gramada de piese de schimb pt ea Motocicleta se gaseste in Judetul Prahova Comuna Banesti.Ma puteti gasii aici pt detalii sau la tel:0786948674 ori la id de mess: S33king4. Ultimul pretz 150 euro.valabil doar saptamana care vine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ativix Postat Ianuarie 2, 2011 Share Postat Ianuarie 2, 2011 Motor de jupiter 5 de vanzare. Doar motorul , cu exceptia carburatorului , care s-a dat separat . in pret intra si cele 2 coturi plus cele 2 tobe . Motorul e de nota 6 /10 . Poze cu el mai jos. Doar bucuresti . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
->Bullet<- Postat Ianuarie 4, 2011 Share Postat Ianuarie 4, 2011 salutam. daca aveti sau cunoasteti pe cineva acre are de vanzare finale cum sunt astea din poza....prieteni, vecini, mame ...va rog sa ma anuntati multumesc anticipat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Ianuarie 4, 2011 Autor Share Postat Ianuarie 4, 2011 Gasesti la Louis. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
->Bullet<- Postat Ianuarie 4, 2011 Share Postat Ianuarie 4, 2011 (editat) Gasesti la Louis. am vazut, multumesc de sfat. dar e prea mare scorul ala al lor... sau asa : Editat Ianuarie 4, 2011 de ->Bullet<- Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oldbiker_johan Postat Ianuarie 4, 2011 Share Postat Ianuarie 4, 2011 am vazut, multumesc de sfat. dar e prea mare scorul ala al lor... sau asa : Cauta tobe de Tula,cu o mica modificare iese OK Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nedelcu. Postat Ianuarie 4, 2011 Share Postat Ianuarie 4, 2011 cumpar orice semering,garnitura,mz 125 rt3 (noi) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
->Bullet<- Postat Ianuarie 5, 2011 Share Postat Ianuarie 5, 2011 Cauta tobe de Tula,cu o mica modificare iese OK multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edivkv Postat Ianuarie 5, 2011 Share Postat Ianuarie 5, 2011 salutare, si la multi ani se pune in vanzare un rezervor de ij tip lacrima = 50 ron cu transport prin posta 3 stopuri de jawa unu complet, unu fara geam, si unu doar carcasa = 30 cu transport 2 carburatoare de jawa, unul complet si unu fara borcanu pt benzina = 50 cu transport un claxon de jawa (nu stiu daca functioneaza ) =15 cu transport 2 ambielaje de mz 250 es 0 bune = 135 cu transport / buc nu am poze la ele ar mai fii o furca si basc de ij poze pe mail ca sunt mai mari un carb de hoinar care nu are arcul de sus = 20 cu transport un buson de mz fara scris =25 cu transport Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
young-biker Postat Ianuarie 5, 2011 Share Postat Ianuarie 5, 2011 Frumusel stopul rosu de jawa da' parca era promis , nu ? sau sunt cam indiscret ? Numai bine ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edivkv Postat Ianuarie 5, 2011 Share Postat Ianuarie 5, 2011 Frumusel stopul rosu de jawa da' parca era promis , nu ?sau sunt cam indiscret ? Numai bine ! intradevar era promis dar omu nu a mai dat nici un fel de veste asa ca iatal spre vanzare , dar se da numai la pachet Mesaj completat se mai puna in vanzare si un cadru complet de jawa cz 250 cu rez , roti ,aripi , cutii, table filtru si ce se mai vede( daca se vede ) Mesaj completat intradevar era promis dar omu nu a mai dat nici un fel de vesteasa ca iatal spre vanzare , dar se da numai la pachet Mesaj completat se mai puna in vanzare si un cadru complet de jawa cz 250 cu rez , roti ,aripi , cutii, table filtru si ce se mai vede( daca se vede ) am uitat sa specific pretul cadrului 130 ron neg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ativix Postat Ianuarie 5, 2011 Share Postat Ianuarie 5, 2011 Mai am de vanzare doua bobine . 80 lei amandoua. Provin de la un jupiter 5. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fureteur Postat Ianuarie 5, 2011 Share Postat Ianuarie 5, 2011 (editat) Jawa mai ai ? Am cerut pretul final prin mail dar nu primit raspunsul. La multi ani si Mersi ! intradevar era promis dar omu nu a mai dat nici un fel de vesteasa ca iatal spre vanzare , dar se da numai la pachet Mesaj completat se mai puna in vanzare si un cadru complet de jawa cz 250 cu rez , roti ,aripi , cutii, table filtru si ce se mai vede( daca se vede ) Mesaj completat am uitat sa specific pretul cadrului 130 ron neg Editat Ianuarie 5, 2011 de fureteur Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edivkv Postat Ianuarie 5, 2011 Share Postat Ianuarie 5, 2011 Jawa mai ai ? Am cerut pretul final prin mail dar nu primit raspunsul. La multi ani si Mersi ! da mai am jawa si pretul este si pe bikeshop, adica 90 de euro nu am verificat mail ul de la ora doua ca sunt la munci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
el_nynios Postat Ianuarie 5, 2011 Share Postat Ianuarie 5, 2011 (editat) ij planeta 5 acte noi stare buna de functionare estetic cum se vede are si ataj in stare buna .. ( ajut un prieten )CI .certificat numere noi .. 350E neg ..0748762972 Editat Ianuarie 5, 2011 de el_nynios Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bachus_21 Postat Ianuarie 5, 2011 Share Postat Ianuarie 5, 2011 se mai puna in vanzare si un cadru complet de jawa cz 250 cu rez , roti ,aripi , cutii, table filtru si ce se mai vede( daca se vede ) Esti sigur ca alea sunt de Jawa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calin_cz Postat Ianuarie 5, 2011 Share Postat Ianuarie 5, 2011 Esti sigur ca alea sunt de Jawa? eu asta vad : Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bachus_21 Postat Ianuarie 5, 2011 Share Postat Ianuarie 5, 2011 eu asta vad : Exact! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edivkv Postat Ianuarie 5, 2011 Share Postat Ianuarie 5, 2011 Exact! daca pozele acelea nu sunt destul de concludente, am vreo 3 poze facute ziua dar sunt mai mari ca si marime Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bachus_21 Postat Ianuarie 5, 2011 Share Postat Ianuarie 5, 2011 De vanzare urmatoarele: -Gentile laterale fara rugina. -Vitezometrul din bord-romanesc. Mesaj completat Si atas. S-au dat aripa, rotile si vitezometrul.Restul valabile. Mesaj completat fara nume S-au dat aripa, rotile si vitezometrul.Restul valabile. Mesaj completat Ca si atasul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate