ssk Postat Februarie 11, 2017 Share Postat Februarie 11, 2017 La un furtun frana race, as vrea sa schimb banjo-ul. Nu are curbura corecta. Este vreo problema ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Februarie 11, 2017 Share Postat Februarie 11, 2017 Din cate tin eu minte sistemul ala odata prins nu se mai poate desface, nu fara sa strici furtunul ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Februarie 11, 2017 Admin Share Postat Februarie 11, 2017 Ce problema sa fie? Nu ai decat sa incerci si daca nu merge cumperi altul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ssk Postat Februarie 11, 2017 Autor Share Postat Februarie 11, 2017 pai tocmai asta e ideea. nu vreau sa dau bani pe altul. de ce sa-l stric inutil !? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Februarie 11, 2017 Share Postat Februarie 11, 2017 banjoul ala arata ca unul pentru ulei ... nu de sistem de franare ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Februarie 11, 2017 Admin Share Postat Februarie 11, 2017 Pai inteleg ca pe asta nu-l poti folosi din cauza curburii, ce mi-e ca incerci si il strici sau ca nu te poti folosi de el asa cum este? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ssk Postat Februarie 11, 2017 Autor Share Postat Februarie 11, 2017 ma pot folosi de el asa cum este. doar ca urmeaza alta curbura decat cea fireasca. daca shimb banjo-ul, cu unul cu alta curbura sta mai ok Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wtf? Postat Februarie 11, 2017 Share Postat Februarie 11, 2017 Honda merge fara frane, nu-i mai pune matzu ala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ssk Postat Februarie 11, 2017 Autor Share Postat Februarie 11, 2017 nu te-a fugarit nimeni azi =)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Februarie 11, 2017 Share Postat Februarie 11, 2017 se desfileteaza banjo-ul si il inlocuiesti. simplu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ssk Postat Februarie 11, 2017 Autor Share Postat Februarie 11, 2017 așa mă gândeam și eu... dar văd ca părerile sunt împărțite . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Februarie 11, 2017 Share Postat Februarie 11, 2017 eu vorbesc din experienta. Kiturile de furtune de la Venhill asa sunt, uite si o poza care face cat o mie de cuvinte: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rares_04cpl Postat Februarie 11, 2017 Share Postat Februarie 11, 2017 (editat) Se desfac intr-adevar , dar sunt foarte sensibile , mare grija cum il desfaci si mai ales cum in pui pe celalalt ! risti sa fisurezi furtunul Editat Februarie 11, 2017 de rares_04cpl Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Februarie 11, 2017 Admin Share Postat Februarie 11, 2017 eu vorbesc din experienta. Kiturile de furtune de la Venhill asa sunt, uite si o poza care face cat o mie de cuvinte: La Venhill asa sunt, dar este o mare diferenta, Venhill este un brand premium, ei lucreaza numai cu otel inox pe care il desfaci de cate ori vrei, ce are el sunt furtune obisnuite, ieftine, luate de pe ebay, la care terminatiile, inclusiv banjoul, sunt din aluminiu eloxat, care te tin o data sau de doua ori, apoi la gunoi. Am rugamintea sa nu mai apesi pe quote dupa fiecare postare, este obositor si enervant, scrie ce vrei sa scrii si apasa pe post, nu quote! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Februarie 12, 2017 Share Postat Februarie 12, 2017 Cumperi alt banjo si il infiletezi in locul celui actual. Mai simplu nu exista. Vezi ca poti slabi putin piulita la actualul banjo, furtunul se va mula mai bine pe traseu, asta in caz ca ramine putin torsionat. Folosesc sist asta de 7 ani, nu as mai folosi altul. Si la mine a fost aceeasi problema, banjou-rile de pe kitul achizitionat erau prea lungi, aveau o pozitie critica. Vad ca din cei ce au postat, mai nimeni nu a desfacut celebra piulita de la banjo. Prea multe griji. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ssk Postat Februarie 12, 2017 Autor Share Postat Februarie 12, 2017 Mă apuc de treaba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Februarie 12, 2017 Share Postat Februarie 12, 2017 (editat) Cumperi alt banjo si il infiletezi in locul celui actual. Mai simplu nu exista. Vezi ca poti slabi putin piulita la actualul banjo, furtunul se va mula mai bine pe traseu, asta in caz ca ramine putin torsionat. Folosesc sist asta de 7 ani, nu as mai folosi altul. Si la mine a fost aceeasi problema, banjou-rile de pe kitul achizitionat erau prea lungi, aveau o pozitie critica. Vad ca din cei ce au postat, mai nimeni nu a desfacut celebra piulita de la banjo. Prea multe griji. E curios ca stii sigur. Uite ce am gasit in garaj, intr-un sertar al trusei de scule. E identic cu ce are el acolo, ia zi acum, se schimba? Bucsa de bronz preseaza pe furtun in timp ce tevusca din banjo intra in furtun, deci cum schimbi doar banjo-ul fara sa strici un capat de furtun? Sa nu mai zic de recomandarea ta cu slabitul ca sa se muleze, il slabesti, risti sa iasa din banjo, la sistemul asta. Editat Februarie 12, 2017 de ThunderByte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Februarie 12, 2017 Admin Share Postat Februarie 12, 2017 Ce arati tu nu este la fel cu ce are baiatul acolo, tu ai otel, el are aluminiu eloxat, sistemul este diferit. La el furtunul pare ambutisat si pare ca se poate schimba banjoul, problema este ca fiind din aluminiu este foarte sensibil. Pana la urma lucrurile sunt simple si dureaza 3 minute sa desfaca acolo si sa ne lamureasca ce si cum, deja se discuta prea mult pentru un lucru minor. Sa nu mai zic de recomandarea ta cu slabitul ca sa se muleze, il slabesti, risti sa iasa din banjo, la sistemul asta. El spune sa slabesti banjoul pana se detensioneaza furtunul pe noul traseu, apoi il strangi la loc, nu il lasi desfacut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ssk Postat Februarie 12, 2017 Autor Share Postat Februarie 12, 2017 Thunder vinzi kitul ăla ? Busca mea, cea care intra în colier era mâncată toata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Februarie 12, 2017 Share Postat Februarie 12, 2017 (editat) Ce arati tu nu este la fel cu ce are baiatul acolo, tu ai otel, el are aluminiu eloxat, sistemul este diferit. La el furtunul pare ambutisat si pare ca se poate schimba banjoul, problema este ca fiind din aluminiu este foarte sensibil. Pana la urma lucrurile sunt simple si dureaza 3 minute sa desfaca acolo si sa ne lamureasca ce si cum, deja se discuta prea mult pentru un lucru minor. El spune sa slabesti banjoul pana se detensioneaza furtunul pe noul traseu, apoi il strangi la loc, nu il lasi desfacut. Bag mana in foc ca sistemul e acelasi, chiar daca e din aluminiu, lucru confirmat de ssk ulterior Detensionarea implica miscarea catusi de putin a furtunului, lucru care poate duce la fisurarea furtunului sau neetansarea corecta. In sectiune furtunul ala nu e foarte gros, sa pun mana pe subler sa masor diametrul interior si exterior al tevii din banjo ce intra in furtun si cel al bucsei ce se prinde pe furtun? » Post actualizat in 12 Feb 2017 09:52 Thunder vinzi kitul ăla ? Busca mea, cea care intra în colier era mâncată toata. Ti-l dau gratis, daca nu te deranjeaza sa astepti cateva zile in plus, vine din afara tarii. Btw, e foarte greu de montat. Editat Februarie 12, 2017 de ThunderByte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Februarie 12, 2017 Admin Share Postat Februarie 12, 2017 Eu am Venhill de care se pomenea mai sus, astea le poti desface, sunt pe saibe de cupru, lifetime. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Februarie 12, 2017 Share Postat Februarie 12, 2017 Eu am Venhill de care se pomenea mai sus, astea le poti desface, sunt pe saibe de cupru, lifetime. Alea au presat un stut pe care se infileteaza banjo-ul cu curbura corecta, e cu totul alta treaba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ssk Postat Februarie 12, 2017 Autor Share Postat Februarie 12, 2017 Nu va mai certati ca toate sunt la fel. foarte simplu de schimbat, servisat. grosimea in carne a furtunului este de vreo 2-3 mm. destul de rezistent. Eu nu pot sa refac montajul pentru ca acea bucsa care se pune in capatul al furtun era deteriorata - avea o fisura pe buza. Thunder - deci vreau eu kit-ul ala - bucsa, surub, colier sau ce dracu e. dau adresa pe PM. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Februarie 12, 2017 Share Postat Februarie 12, 2017 (editat) Nu va mai certati ca toate sunt la fel. foarte simplu de schimbat, servisat. grosimea in carne a furtunului este de vreo 2-3 mm. destul de rezistent. Eu nu pot sa refac montajul pentru ca acea bucsa care se pune in capatul al furtun era deteriorata - avea o fisura pe buza. Thunder - deci vreau eu kit-ul ala - bucsa, surub, colier sau ce dracu e. dau adresa pe PM. Nu se cearta nimeni, discutam doar. Grosmimea in carne nu e asa mare, cu tot cu furtunul care vine peste insertie si insertia metalica, da e grosut, dar doar furtunul ce vine prins acolo e subtirel. E greut sa bagi insertia aia in sistemul de prindere. Oricum nu ai cum sa refaci montajul cu aceeasi bucsa din moment ce ea se strange pe furtun. Editat Februarie 12, 2017 de ThunderByte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Februarie 12, 2017 Share Postat Februarie 12, 2017 , la sistemul asta. Sorry. La mine, piulita este mobila, la fel ca la un racord olandez. Nu vad rostul ca piulita sa fie imobila, practic nu ai cum sa detorsionezi furtunele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate