KENAZ Postat Februarie 17, 2017 Share Postat Februarie 17, 2017 Salut, Ieri am descoperit motocicletele Leonart, dupa putin timp am gasit aceste modele cu numele de Regal Raptor sau chiar Jawa... Au 4 modele din ce am gasit eu, toate cu CC putini, dar sincer chiar imi plac. » Post actualizat in 17 Feb 2017 07:55Au motor de Honda, pacat ca maxim de 350 cc, dar tot sunt tentante, plus ca noi sunt ieftine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Februarie 17, 2017 Share Postat Februarie 17, 2017 ..... noi sunt ieftine. cat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baby_blues Postat Februarie 17, 2017 Share Postat Februarie 17, 2017 Nu știu cat de ieftine sunt, ca nu am avut răbdarea sa caut mai amănunțit, dar la o prima căutare, pe site-urile spaniole, astea de 350 erau undeva de pe la 4000 de euro din 2014-2015. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Februarie 17, 2017 Share Postat Februarie 17, 2017 Vezi ca mai erau si beta (parca) tot 350cc cu motor de suzuki dr(z). Au avut cativa pe aici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Februarie 17, 2017 Share Postat Februarie 17, 2017 @Cristian1 are un Beta350 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KENAZ Postat Februarie 17, 2017 Autor Share Postat Februarie 17, 2017 (editat) cat? Editat Februarie 17, 2017 de KENAZ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheFatBob Postat Februarie 17, 2017 Share Postat Februarie 17, 2017 Hai mă,5000€ pt ce?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Februarie 17, 2017 Share Postat Februarie 17, 2017 scump domn'le scump! dincolo e mai ieftin! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dionysos Postat Februarie 17, 2017 Share Postat Februarie 17, 2017 (editat) http://www.moto.it/listino/leonart/daytona/daytona-350/kQjPPF http://www.bikez.com/motorcycles/leonart_daytona_350_2014.php Editat Februarie 17, 2017 de dionysos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KENAZ Postat Februarie 17, 2017 Autor Share Postat Februarie 17, 2017 Daca ar pune un motor mai bun/mare pe ele ar fi ok, mie imi plac cum arata, dar motorul strica tot... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dionysos Postat Februarie 17, 2017 Share Postat Februarie 17, 2017 Motorul ala e prea mic fizic, pare de drujba. 350 cc ar fi fost ok pt o motocicleta mica, dar cu motorul putin mai voluminos, ca asa ramane mult spatiu intre el si rezervor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SergentMajor Postat Februarie 17, 2017 Share Postat Februarie 17, 2017 5000 de coco pa putoarea mica??? ) chiar nu ai ce face cu banii? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jerry_mcrie Postat Februarie 17, 2017 Share Postat Februarie 17, 2017 Hai mă,5000€ pt ce?? corect, cu 5000 iei un motor serios. ma omoara trendul asta modern gen fular mult prea voluminos la gat cu motorase pana-n 400 cc... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dionysos Postat Februarie 17, 2017 Share Postat Februarie 17, 2017 Motor de drujba cu cadru de 160 de kg... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheFatBob Postat Februarie 17, 2017 Share Postat Februarie 17, 2017 O fi piața și pt ele,dar....neah. Nu le văd cu mult peste chinezării.bleah Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Februarie 27, 2017 Share Postat Februarie 27, 2017 ce? pentru tanarul hipster/roacker corporatist cu A2 proaspat in buzunar ... sunt cam perfecte da, noi ne luam motocicleta destul de misto la 5 k , mai repari un pic la ea lustruiesti si e chiar ok cativa ani ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dionysos Postat Februarie 27, 2017 Share Postat Februarie 27, 2017 ce? pentru tanarul hipster/roacker corporatist cu A2 proaspat in buzunar ... sunt cam perfecte da, noi ne luam motocicleta destul de misto la 5 k , mai repari un pic la ea lustruiesti si e chiar ok cativa ani ... E prea mica si pt A2. Si aia de la corporatii au bani grei, ca doar le da soros ))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KENAZ Postat Februarie 28, 2017 Autor Share Postat Februarie 28, 2017 Si arata cam stupid cu motorasul ala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKW Postat Februarie 28, 2017 Share Postat Februarie 28, 2017 Cu 25 de ani in urma era lumea fericita cu un 350, acum minim 800 cc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Klaus Cata Postat Februarie 28, 2017 Share Postat Februarie 28, 2017 Parerea mea e ca ar trebui umplut spatiul ala cu un v2 ). Nu prea ai cum sa ai succes cand nu ai grija la detalii, iar gaura aia ramasa arata horror Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Februarie 28, 2017 Share Postat Februarie 28, 2017 Parerea mea e ca ar trebui umplut spatiul ala cu un v2 ). Nu prea ai cum sa ai succes cand nu ai grija la detalii, iar gaura aia ramasa arata horror arata horror pentru ca ai fost invatat de marketing sa-ti placa look-ul v2 ... mie mi se par chiar ok partzaitoarele astea doar ca pretul e un pic mare pentru ce ofera . la ce iti trebuie v2 de 600-800 cand performantele sunt foarte apropiate ? da poate pleci un pic mai repede de la semafor sau depasesti un tir ... complet irelevant pentru publicul target. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKW Postat Februarie 28, 2017 Share Postat Februarie 28, 2017 . Nu prea ai cum sa ai succes cand nu ai grija la detalii, iar gaura aia ramasa arata horror D-aia se vand in State de cel putin 10 ani sub diverse denumiri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Klaus Cata Postat Februarie 28, 2017 Share Postat Februarie 28, 2017 Cadrul e prea gol acolo si daca ar fi un monocilindru mai mare tot ar arata aiurea.Eu nu am zis nimic de motoare mari, si nu subt nici obsedat de v2. Am condus un kawasaki monocilindru din anii 70, imi place si suzuki savage deci nu are treaba cu marketingul. Se potriveste ca nuca-n perete si e pacat pt ca restul arata chiar bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Februarie 28, 2017 Share Postat Februarie 28, 2017 O partaitoare d-asta ar trebui sa coste maxim 2500 de iepuroi. Altfel e degeaba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Februarie 28, 2017 Share Postat Februarie 28, 2017 O partaitoare d-asta ar trebui sa coste maxim 2500 de iepuroi. Altfel e degeaba. oricum nu ti-o permiti deci ce conteaza cat crezi tu ca ar trebui sa coste? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate