krong28 Postat Iunie 14, 2017 Share Postat Iunie 14, 2017 Felicitari! Ne vedem pe Grohotis? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wawessh Postat Iunie 14, 2017 Share Postat Iunie 14, 2017 Care e traseul pe Grohotis? De unde vrei sa urci si unde vrei sa cobori? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LimpTA Postat Iunie 14, 2017 Share Postat Iunie 14, 2017 @bavl - pai daca ai intrat cu SA-S ul pe acolo, e posibil ca sa ma alatur si eu pe viitor ca pare distractiv. Chiar ma gandeam cand s-a facut topicul, cam care e gradul de endureala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wawessh Postat Iunie 14, 2017 Share Postat Iunie 14, 2017 Perfect. Avem trupa de mers pe Grohotis.Nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bavl Postat Iunie 14, 2017 Share Postat Iunie 14, 2017 @bavl - pai daca ai intrat cu SA-S ul pe acolo, e posibil ca sa ma alatur si eu pe viitor ca pare distractiv. Chiar ma gandeam cand s-a facut topicul, cam care e gradul de endureala asta era intentia...sa nu descurajam grupa mare de la un traseu asa frumos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
krong28 Postat Iunie 14, 2017 Share Postat Iunie 14, 2017 (editat) Propun sa urcam pe Grohotis din Tesila si dupa ce ne saturam de creasta/gol alpin coboram in Pasul Bratocea! Apoi, care/daca mai avem chef putem urca si la Cabana Cheia! Cele mai multe trasee adv. sunt accesibile cu orice pneuri pe uscat(Printre noi sunt unii care se dau cu pneuri SM)! Tot respectul ptr colegul de mai sus care a urcat la lac cu pneuri de strada! Atunci cand ploua, cand e namol...se schimba treaba si e musai sa avem crampoane si un pic de experienta/vointa/capacitate de efort! Editat Iunie 14, 2017 de krong28 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan R Postat Iunie 15, 2017 Share Postat Iunie 15, 2017 prognoza zice ca vine ploaie mare in munti... de la Ostrov - Silistra catre Vama Veche mai pe direct merge cineva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ggobi Postat Iunie 16, 2017 Share Postat Iunie 16, 2017 prognoza arata destul de naspa. Merge careva totusi p Grohotis la balaceala? Ultima oara cand m-a prins ploaia acolo sus era cu fulgere si pocnete, am coborat instant din golul alpin pe la ex-statia meteo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
krong28 Postat Iunie 16, 2017 Share Postat Iunie 16, 2017 Io nu merg la balaceala cu mobra! Nu-mi place! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ggobi Postat Iunie 16, 2017 Share Postat Iunie 16, 2017 Nici eu nu mor de drag, da' am mai facut-o totusi de n ori cand m-a apucat amocu'... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wawessh Postat Iunie 16, 2017 Share Postat Iunie 16, 2017 Nu va mai uitati la meteo. Doar plecati. Eu as merge, dar nu stiu daca ma tin cauciucurile(E07) sa urc pe Grohotis pe ploaie. Sau imi fac traseul de rally-raid de la Mihailesti(langa Bucurest). Ma mai gandesc, poate ma uit si la meteo. )))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zigzag Postat Iunie 16, 2017 Share Postat Iunie 16, 2017 Nici eu nu mor de drag, da' am mai facut-o totusi de n ori cand m-a apucat amocu'... mai bine hai la o bicicleala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
krong28 Postat Iunie 16, 2017 Share Postat Iunie 16, 2017 Fortat de mama natura(sub amenintarea ploilor) m-am sucit..spre sud! Spre Ostrov! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wawessh Postat Iunie 16, 2017 Share Postat Iunie 16, 2017 Cati km de offroad sunt? Cam multi km ptr prea putin offroad, am eu o impresie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
krong28 Postat Iunie 16, 2017 Share Postat Iunie 16, 2017 ramane de vazut! Nu avem un traseu prestabilit in totalitate! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wawessh Postat Iunie 17, 2017 Share Postat Iunie 17, 2017 Daca are cineva chef de o tura scurta pe langa Bucuresti, adica pe langa lacul Mihailesti. Eu ma duc la garaj ca e o carburatie in lucru dar daca se anunta cineva ma opresc din lucru 2,3 ore. Ploaia vine din nou pe la ~4. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
krong28 Postat Iunie 17, 2017 Share Postat Iunie 17, 2017 Bhai ce ne-a plouat pana la Ostrov!! Io m-am intors pe uscat, a iesit si soarele! 2 nebuni s-au dus mai la sud, vin maine! » Post actualizat in 17 Jun 2017 16:48 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ggobi Postat Iunie 21, 2017 Share Postat Iunie 21, 2017 In weekend (duminica pare mai OK), B - Brebu Ph - Pietriceaua-Grohotis-Bratocea ? Urcarea in creasta din Pietriceaua este putin mai complicata decat urcarea din Tesila. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
krong28 Postat Iunie 21, 2017 Share Postat Iunie 21, 2017 Daca vremea ne permite o sa urc pe Grohotis via Tesila, sambata! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wawessh Postat Iunie 21, 2017 Share Postat Iunie 21, 2017 Eu ma duc sa explorez Calimanii-Vatra Dornei si ceilalti munti din jur( vreo 10 zile de sambata asta). Daca e cineva din zona aia sau ajunge pe acolo ne auzim sa dam niste ture de off pe acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
krong28 Postat Iunie 21, 2017 Share Postat Iunie 21, 2017 huo! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wawessh Postat Iunie 21, 2017 Share Postat Iunie 21, 2017 (editat) Lasa ca am tras ghinionul in weekendul trecut ca am facut pana si am venit cocotat pe ghidon vreo 40 km. Culmea ca mergea decent cel mai bine cu 60 la ora. Editat Iunie 21, 2017 de wawessh Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vis-a-vis Postat Iunie 23, 2017 Share Postat Iunie 23, 2017 Se baga cineva maine la traseul asta? https://www.bikemap.net/ro/route/2847898-muntii-iezer-papusa-crucea-ateneului/ Eu as pleca pe la 7-8:00... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ggobi Postat Iunie 23, 2017 Share Postat Iunie 23, 2017 Din pacate eu pot merge numai duminica, restu' lumii maine.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vis-a-vis Postat Iunie 24, 2017 Share Postat Iunie 24, 2017 Păi vino cu o propunere pentru mâine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate