danok Postat Octombrie 30, 2021 Share Postat Octombrie 30, 2021 (editat) Mâine iese careva la plimbare? Editat Octombrie 30, 2021 de danok Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
belci93 Postat Martie 5, 2022 Share Postat Martie 5, 2022 Hello, iese cineva in perioada asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danok Postat August 26, 2022 Share Postat August 26, 2022 Mâine iese careva la o tura de preferat mixtă on/off? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
farapon Postat Septembrie 12, 2022 Share Postat Septembrie 12, 2022 Se baga cineva prin pădurea Cernica? O grămadă de poteci! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vis-a-vis Postat Septembrie 17, 2022 Share Postat Septembrie 17, 2022 Nu e voie și nici ok nu mi se pare să bârâi cu motoru' p-acolo... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danok Postat Septembrie 23, 2022 Share Postat Septembrie 23, 2022 Da corect, nu prea e treaba in padurile jurul Bucurestiului, Cernica, Baneasa, etc. Daca maine sunt doritori pentru o tura mai lunga, ne auzim. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B_XMI Postat Ianuarie 10, 2023 Share Postat Ianuarie 10, 2023 Daca aveti vreun grup de whatsapp ceva pentru ture ADV/dual-sport, dati-mi si mie un mesaj privat va rog. M-am plictisit singur :)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate