misionaru Postat Martie 24, 2017 Share Postat Martie 24, 2017 Maine dupa marsul celor de la Black Helmets ma duc pe traseul Valeni - Cheia si ce s-o mai putea in functie de ora. Nu merg tare, n-am vitezana, stilul de mers este piano. Care ar vrea sa se alature, dati un PM sa discutam telefonic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DArtagnan Postat Martie 24, 2017 Share Postat Martie 24, 2017 PM :-P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
misionaru Postat Martie 24, 2017 Autor Share Postat Martie 24, 2017 Cu tine nu vorbesc telefonic, ne vedem maine oricum ) Alti doritori? ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Martie 24, 2017 Share Postat Martie 24, 2017 salut, nu vreau sa fiu party pooper, dar maine 10 grade, si ploi. asta in bucuresti. pe valeni, mai rau...asta fata de azi, 20 de grade.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DArtagnan Postat Martie 24, 2017 Share Postat Martie 24, 2017 Corect, văd că la Cheia de anunța ploaie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
misionaru Postat Martie 24, 2017 Autor Share Postat Martie 24, 2017 salut, nu vreau sa fiu party pooper, dar maine 10 grade, si ploi. asta in bucuresti. pe valeni, mai rau...asta fata de azi, 20 de grade.... Clar, riscul e sa te prinda o ploicica sau una serioasa. Ne mai auzim maine pe forum si care e convins, mergem impreuna. Am mai primit avertizari meteo negative si rezultatul a fost contrariu. Si nu o data. Trebuie doar sa vrei sa risti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Effect20CM Postat Martie 24, 2017 Share Postat Martie 24, 2017 Baieti eu sunt din valeni. Langa cheia. Daca vreti sa vedeti cum e vremea maine dati un telefon 0735731178. Se anunta ploaie intradevar dar acum ii senin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DArtagnan Postat Martie 25, 2017 Share Postat Martie 25, 2017 Baieti eu sunt din valeni. Langa cheia. Daca vreti sa vedeti cum e vremea maine dati un telefon 0735731178. Se anunta ploaie intradevar dar acum ii senin Like Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvano Postat Martie 25, 2017 Share Postat Martie 25, 2017 Cum e? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
misionaru Postat Martie 25, 2017 Autor Share Postat Martie 25, 2017 Dam un telefon omului mai incolo daca e, dupa mars. » Post actualizat in 25 Mar 2017 10:13La Petrom la miorita in juma de ora care vrea sa vina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Effect20CM Postat Martie 25, 2017 Share Postat Martie 25, 2017 Dam un telefon omului mai incolo daca e, dupa mars. » Post actualizat in 25 Mar 2017 10:13 La Petrom la miorita in juma de ora care vrea sa vina baieti in valeni este detul de urat sunt vreo 8 grade si sanse de ploiae , acum burniteaza asa , este umed afara , nu ploua insa , mai sus spre cheia se vede innorat , si e racoare.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XaeL Postat Martie 25, 2017 Share Postat Martie 25, 2017 (editat) In final am fost pana la Muntele Rosu. Umed prin Cheia si ceata mai sus. O sa pun cele 3-4 poze mai încolo un pic Editat Martie 25, 2017 de XaeL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DArtagnan Postat Martie 25, 2017 Share Postat Martie 25, 2017 Maestre , a fost plăcut și merci ! » Post actualizat in 25 Mar 2017 17:45 Ai eu cateva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
misionaru Postat Martie 25, 2017 Autor Share Postat Martie 25, 2017 @Effect20CM pana la urma am fost, multumim oricum pentru intentie, apreciem!. Intr-adevar a fost frigut de la Maneciu in sus si ceata de la Cheia in sus. Totusi, nu a plouat si am reusit o tura frumusica. Mai jos o portiune intre Cheia si Maneciu (mai exact pana la acel Lukoil pe margine de rapa) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate