Klaus Cata Postat Aprilie 1, 2017 Share Postat Aprilie 1, 2017 Salutare tuturor. Mi-am luat si eu acest er-6n din 2006 si as dori sa aflu codul de culoare al cadrului . Am tot cautat, am intrebat pe grupurile cu posesori er-6n , insa degeaba pana acum. Am gasit codurile doar pt carene, insa nu si pentru cadru. Ar fi super daca m ar putea ajuta cineva sau ar sti unde sa intreb ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XaeL Postat Aprilie 1, 2017 Share Postat Aprilie 1, 2017 (editat) la o reprezentanta ai incercat? https://www.unitedmotors.ro/site/ Editat Aprilie 1, 2017 de XaeL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Ny Postat Aprilie 1, 2017 Share Postat Aprilie 1, 2017 Codul de la cadrul motocicletei tale nu-l gasesc. Singurul loc unde am gasit sunt cei de la RS Bike Paint, dar nici ei nu iti ofera codul. http://www.rsbikepaint.com/en-gb/colours.php#makeid=80&modelid=2373&prodyear=2006&colourscheme=6462 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ruxi2k Postat Aprilie 1, 2017 Share Postat Aprilie 1, 2017 La cadru ai un dop ce astupa teava in lateral. Scoate-l si mergi cu el la magazinul de vopsele de pe Grivitei langa Pravalia Mare Sergiana. Acolo au si cataloage si mostre de culoare. Eu am facut acolo de mai multe ori si le-a iesit bine nuanta. Ps. Zic de capac ca stiu ca inca nu ai carnetul Spor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Aprilie 1, 2017 Share Postat Aprilie 1, 2017 (editat) Cadrul nu are cod de culoare in programul oem la Kawa Editat Aprilie 1, 2017 de TNG Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Klaus Cata Postat Aprilie 1, 2017 Autor Share Postat Aprilie 1, 2017 (editat) La cadru ai un dop ce astupa teava in lateral. Scoate-l si mergi cu el la magazinul de vopsele de pe Grivitei langa Pravalia Mare Sergiana. Acolo au si cataloage si mostre de culoare. Eu am facut acolo de mai multe ori si le-a iesit bine nuanta. Ps. Zic de capac ca stiu ca inca nu ai carnetul Spor! Merciii ). Noroc ca mai am un capac, ca celalalt lipseste. Eu nu cred ca e revopsit cadrul :/... si doar am vazut f multe modele din 2006 in combinatia asta... ) Incep sa fiu f confuz App eu am ajuns la 2 reziltate crescent gold, insa ala a fost cred ca folosit pe o vitezana prin anii 2000 si metallic gold 794 parca... acum nu stiu sigur ) Editat Aprilie 1, 2017 de Klaus Cata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b86dtm Postat Aprilie 2, 2017 Share Postat Aprilie 2, 2017 (editat) Exista standuri unde se prepara vopsea care au in dotare spectrofotometru,mergi cu o o mostra si iti face exact nuanta care ai nevoie,chiar daca vopseaua este imbatranita sau decolorata ti-o scoate identic. Editat Aprilie 2, 2017 de b86dtm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Klaus Cata Postat Aprilie 2, 2017 Autor Share Postat Aprilie 2, 2017 @b86dtm merci. Sper sa gasesc asa ceva prin brasov ^^ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate