Motologistic Postat Februarie 24 Autor Share Postat Februarie 24 La 13.02.2026 la 22:27, 3.14 a spus: Mah ...daca apare si iveco la mezat ...sigur tu vrei sa te muti in Africa ...ne lasi cu dosu in balta ...pfoai.... Iveco apare doar in poză, live, nespălat, pregatit sa plece intr-o noua expediție europeană Pana se va vinde ,mai are de adus cateva mii de motociclete si cateva mașini Cine mi-a "suflat" săptămâna trecuta un VFR 1200 ? Pe cand am ajuns la el, un roman l-a cumpărat, pe nevazute ? Care, btw, era un exemplar frumos 🫠 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Februarie 24 Share Postat Februarie 24 hahahahaha, vad ca numa' balene si vapoare ai adus tura asta! (bine, in afara de acel s1000r) hai, spor si drumuri bune! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tavi2324 Postat ieri la 19:00 Share Postat ieri la 19:00 Va salut, un kawasaki ninja 650 din 2020-2025 , de preferat sa aiba ABS, cam pe la ce suma ar fi posibil sa gasiti? Daca este 2023+ sa aiba traction control cu atat mai bine . Multumesc . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pierrotlefou Postat ieri la 19:44 Share Postat ieri la 19:44 Acum 43 minute, Tavi2324 a spus: Va salut, un kawasaki ninja 650 din 2020-2025 , de preferat sa aiba ABS, cam pe la ce suma ar fi posibil sa gasiti? Daca este 2023+ sa aiba traction control cu atat mai bine . Multumesc . Mai bine suna-l pe Marcel. E mai mult pe drumuri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaB Postat 22 ore în urmă Share Postat 22 ore în urmă Acum 2 ore, Tavi2324 a spus: Va salut, un kawasaki ninja 650 din 2020-2025 , de preferat sa aiba ABS, cam pe la ce suma ar fi posibil sa gasiti? Daca este 2023+ sa aiba traction control cu atat mai bine . Multumesc . Salutări, există motociclete fabricate în 2020 care să nu aibă ABS !? Din câte știu eu din 2017 toate motocicletele noi sunt dotate cu așa ceva, pentru că există niște reglementări în acest sens. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Moderatori Kristian Postat 13 ore în urmă Moderatori Share Postat 13 ore în urmă Acum 9 ore, MirceaB a spus: Salutări, există motociclete fabricate în 2020 care să nu aibă ABS !? Din câte știu eu din 2017 toate motocicletele noi sunt dotate cu așa ceva, pentru că există niște reglementări în acest sens. Da,o exceptie a fost Beta Alp 125 si 2.0,euro 4 si alimentare pe carburator. In 2023 am vrut sa cumpar de la Sprintmotors una de o aveau pe stoc fabricata in 2022 daca nu ma insel si Oreste mi-a spus ca se inmatriculeaza fara probleme,mai simplu mi-o da cu CIV cand merg dupa ea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Keyser Söze Postat 13 ore în urmă Share Postat 13 ore în urmă (editat) Sau era euro 5 fiind dupa 2021? Editat 13 ore în urmă de Keyser Söze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Moderatori Kristian Postat 13 ore în urmă Moderatori Share Postat 13 ore în urmă Nu,era euro 4 sigur.Probabil ramas pe stoc cu 1 an inainte sa intre in vigoare euro 5,ca stiu ca la sfarsitul acelui an,l-o facut retur la fabrica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaB Postat 13 ore în urmă Share Postat 13 ore în urmă Acum 7 minute, Kristian a spus: Da,o exceptie a fost Beta Alp 125 si 2.0,euro 4 si alimentare pe carburator. In 2023 am vrut sa cumpar de la Sprintmotors una de o aveau pe stoc fabricata in 2022 daca nu ma insel si Oreste mi-a spus ca se inmatriculeaza fara probleme,mai simplu mi-o da cu CIV cand merg dupa ea. Desigur există niște excepții, cum sunt cele de teren, dar nu facem referire la ele. Vorbim de motociclete cu capacitate de peste 125. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motologistic Postat 11 ore în urmă Autor Share Postat 11 ore în urmă Acum 13 ore, Tavi2324 a spus: Va salut, un kawasaki ninja 650 din 2020-2025 , de preferat sa aiba ABS, cam pe la ce suma ar fi posibil sa gasiti? Daca este 2023+ sa aiba traction control cu atat mai bine . Multumesc . Salutare 2023 pleaca de la 6000 de euro. 2025, gasim si la 6500. Iar acum, poze din săptămâna tocmai încheiată Săptămâna viitoare, sunt iar in Germania. Cele bune! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Moderatori Kristian Postat 10 ore în urmă Moderatori Share Postat 10 ore în urmă Acum 2 ore, MirceaB a spus: Desigur există niște excepții, cum sunt cele de teren, dar nu facem referire la ele. Vorbim de motociclete cu capacitate de peste 125. Mircea in cazul de fata vorbesc concret de Beta Alp 2.0 adica motor de 200 (mai exact de 199 cc) si Alp-ul este un dual sport,deci inmatriculabil construit de fabrica,repet:fara abs,fara injectie,fara sonda lambda. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaB Postat 9 ore în urmă Share Postat 9 ore în urmă Chiar tu ai spus, exceptie Beta. Insa reglementarile in vigoare asa prevad. Toate motocicletele noi dupa 2017 trebuie sa aiba asa ceva. De asta m-am mirat cand omul a spus ca vrea Kawa 650 din 2020 "eventual" cu ABS. Pai nu cred ca exista fara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Moderatori Kristian Postat 8 ore în urmă Moderatori Share Postat 8 ore în urmă Asa e,dar tu spuneai Vorbim de motociclete cu capacitate de peste 125 ori aici era inclusa si Beta Alp 125,nu numai cea de 200,la asta ma refeream. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat 7 ore în urmă Share Postat 7 ore în urmă Yzule, unde mama dracului era colectia aia de Bimota?????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motologistic Postat 5 ore în urmă Autor Share Postat 5 ore în urmă Acum 1 oră, apriliacluj a spus: Yzule, unde mama dracului era colectia aia de Bimota?????? Stii cuibul meu, de unde ma aprovizionez cu side-case' uri si topcase' uri ? Mno...de acolo. Unde e si acel frumos exemplar de Mercedes Benz . In Voerde, la Peters GmbH Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate