Motologistic Postat Decembrie 6, 2019 Autor Share Postat Decembrie 6, 2019 Nu e stres. Dacă găsesc ceva super smecher, ii dau avans din banii mei și o luam în ianuarie. Acum 23 ore, Metal Heart a spus: Hai ca m-ai facut curios. Misto ca intra in tara si motociclete mai speciale. Alta interesanta, care nu cred ca are multa lume, va fi Harley FXDR, tot săptămâna viitoare Prima pe săptămâna asta@Potsdam bei Berlin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motologistic Postat Decembrie 13, 2019 Autor Share Postat Decembrie 13, 2019 Știți vorba aia, "unde încape un monstru, mai încape încă unul"? Ei bine, pe lângă Intruder, am mai înghesuit săptămâna asta încă trei monștrii și câțiva pui... De 500, 850, 1000,1150, 2x1200 cmc și un 114 inchi(1868 cmc) Sa va bucurați de ele! P. S tot 350 euro întregul meu pachet (consilierea/verificarea atât tehnica, estetica și mai ales funcționarea tuturor paremetrilor motocicletei, obligatoriu prin efectuarea de drive test; transportul pana în fata casei) P. S 2 Anul acesta nu mai am locuri, fiind aproape plin și prima cursa din ianuarie 2020. Săptămâna viitoare sunt iarăși în Germania P. S 3 Ori am făcut poze, ori nu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orangefresh2 Postat Decembrie 13, 2019 Share Postat Decembrie 13, 2019 Ce frumos e VFR ul..una mai misto decat alta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin05 Postat Decembrie 13, 2019 Share Postat Decembrie 13, 2019 Am rămas dator cu ceva lui Marcel... Am avut curajul sa ii spun ca mi-am luat a doua mobra... totul e ok Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Darkangel84 Postat Decembrie 15, 2019 Share Postat Decembrie 15, 2019 Multumesc frumos lui Marcel pentru livrarea promptă si in siguranță a motocicletei sotiei mele,este o persoană corectă in care am avut incredere de la inceput si nu am fost dezamăgit. Apelati cu incredere la serviciile oferite de dânsul si veti avea parte si de seriozitate si devotament. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motologistic Postat Decembrie 15, 2019 Autor Share Postat Decembrie 15, 2019 La 14.12.2019 la 0:07, cosmin05 a spus: Am rămas dator cu ceva lui Marcel... Am avut curajul sa ii spun ca mi-am luat a doua mobra... totul e ok Pentru cine nu știe ( înseamnă că nu e însurat), Cosmin face referire la scumpa lui soție Nu e primul client care își anunță soția, după ce i-am dat motorul Acum 6 ore, Darkangel84 a spus: Multumesc frumos lui Marcel pentru livrarea promptă si in siguranță a motocicletei sotiei mele,este o persoană corectă in care am avut incredere de la inceput si nu am fost dezamăgit. Apelati cu incredere la serviciile oferite de dânsul si veti avea parte si de seriozitate si devotament. Sa fie cu bucurie... Sper ca i-a plăcut ce i-am ales Trebuie sa clarific un lucru, pt ca deja m-am plictisit s-o tot spun la telefon : Dacă ești posesor de permis categ A2, vrei R6, Gsx-R, Cbr, Zx10, etc limitat sau nu, din Germania, te rog NU MA SUNA!!! Nu ma interesează ca Adrian 45, Nazarov sau mai știu eu de cine îmi pomenești ca îți aduce, ba chiar mai ieftin, te rog, NU MA SUNA, apelează la ei, dacă tot i-ai sunat. Spun asta pt simplul motiv ca eu nu doresc sa fiu părtaș, nici măcar moral, la ilegalitatea pe care o vei face. Nu ma interesează banii, nu îs disperat sa aduc motor, cu orice preț, asa ca... spor la cautat pe Olx. Ca idee, ma tot suna tinerei sa le aduc mobre, limitate la 35 kW, dar care au dublul puterii, din fabrica. Ce înseamnă asta? Adică, un motor care a fost scos din fabrica, cu putere ce depășește 70 de kw, poate fi limitat la 35 kW, dar nu poate fi condus de către o persoana care poseda permis de conducere, categoria A2. Categoria A2: - motociclete cu puterea maximă de 35 kW, cu un raport putere/greutate care nu depăseste 0,2 kW/kg si care nu sunt derivate dintr-un vehicul având mai mult de dublul puterii sale; - vârsta minimă pentru categoria A2 este stabilită la 18 ani Toți cei cărora le-am spus ca NU le aduc motor, dacat dacă dacă este unul potrivit pt categoria lor, au fost rugați sa ma resune dacă își baga mințile în cap. Credeți ca m-a sunat vreunul?!? Cel mai probabil, au făcut fericiți niște vanzători de pe Olx. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motologistic Postat Decembrie 18, 2019 Autor Share Postat Decembrie 18, 2019 Eu sunt Moș Crăciun!!! Ca idee, pana în 15 ianuarie, lucrez la capacitate maximă, pe "full mode". Comenzi se primesc, dar livrările doar după acea dată. As vrea sa le pot livra toate, pana de Crăciun, dar am doar două...mâini Mulțumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vrinceanu Andrei Postat Decembrie 18, 2019 Share Postat Decembrie 18, 2019 Un GsxR 1000 k5-k6, la ce pret as putea sa gasesc ? Iti multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motologistic Postat Decembrie 19, 2019 Autor Share Postat Decembrie 19, 2019 Salut, 3-4 k euro... Depinde de ce buget, doleanțe, etc, ai. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vrinceanu Andrei Postat Decembrie 19, 2019 Share Postat Decembrie 19, 2019 In primul rand sa fie in stare tehnica buna ! Estetic / accesorii nu ma intereseaza prea mult ! Daca vezi ceva rentabil, anunta ma ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motologistic Postat Decembrie 22, 2019 Autor Share Postat Decembrie 22, 2019 Cu aceste ultime motociclete, va doresc... Sărbători fericite !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Decembrie 23, 2019 Share Postat Decembrie 23, 2019 Sarbatori Fericite sa ai si multa sanatate! PS. nu ai cumva o vinieta de Austria lipita doar cu Nivea pe parbriz? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin05 Postat Decembrie 23, 2019 Share Postat Decembrie 23, 2019 Sărbători fericite si toate cele bune in noul an! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motologistic Postat Decembrie 23, 2019 Autor Share Postat Decembrie 23, 2019 Acum 3 ore, apriliacluj a spus: Sarbatori Fericite sa ai si multa sanatate! PS. nu ai cumva o vinieta de Austria lipita doar cu Nivea pe parbriz? Am vigneta, e pe un an de zile și e lipita corespunzător Acum 3 ore, cosmin05 a spus: Sărbători fericite si toate cele bune in noul an! Mulțumesc frumos, asemenea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Decembrie 23, 2019 Share Postat Decembrie 23, 2019 Acum 1 oră, Motologistic a spus: ............ și e lipita corespunzător nasol eu de obicei o atasez de parbriz cu Nivea, si o pot imprumuta la prieteni.... si e si mai usor de curatat dupa ce expira... deci in concluzie va fi musai sa-mi cumpar..... numa' bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motologistic Postat Decembrie 23, 2019 Autor Share Postat Decembrie 23, 2019 Acum 4 ore, apriliacluj a spus: eu de obicei o atasez de parbriz cu Nivea N-am astfel de îndeletniciri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlipperCo Postat Decembrie 23, 2019 Share Postat Decembrie 23, 2019 Pai nu suntem in draga noastra Romanie, pe care fiecare o jumuleste cum poate? Daca nu facem noi o mințitorie si nu ne dam putin smecheri ca eludam legea si castigam cativa lei, nu suntem ”de valoare”. Si cine credeti ca sunt cei mai vocali, fiindca n-au una sau alta? Ati ghicit, cei care vor sa nu plateasca niciun leu ca si taxe sau impozite. Nu, nu asa au reusit tarile dezvoltate si civilizate. Au platit, apoi i-au luat de gat pe cei ce au indraznit sa-i insele (dar intai au gandit, nu au iesit sa protesteze ca la noi, fara sa stie de ce si pentru ce). Si sa nu-mi puna nimeni placa aceea cum ca se fura, asta o stim toti si nu doar la noi se intampla. Dar daca vrei ceva, incepe schimbarea cu tine, altfel e simplu doar sa ai pretentii (nu-mi apartine zicerea, doar o apreciez). Poate asa chiar schimbi ceva si te si implici constant. Dar sa fii hot si sa strigi hotii, sa fim seriosi. Macar ai decenta sa taci! No offence! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Decembrie 24, 2019 Share Postat Decembrie 24, 2019 Acum 11 ore, FlipperCo a spus: Dar sa fii hot si sa strigi hotii, sa fim seriosi. Eu in general imi ajut prietenii cu vinieta de Austria pe care nu o mai folosesc. Daca asta iti sugereaza ca as fi hot, inseamna ca ai mari probleme acolo sus la cucurigu! Si ca sa dormi linistit, o sa-ti trimit poza cu chitanta ca l-am achitat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silviu Neg Postat Decembrie 24, 2019 Share Postat Decembrie 24, 2019 @Apriliacluj Nu ti-as da bani pe mana ca sa-mi aduci un motor. Parca te vad cu ceva canistre in duba ca sa nu alimentezi din Germania. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Decembrie 24, 2019 Share Postat Decembrie 24, 2019 Hahahahaha, buna asta PS. Ca sa stii, am card Mol Gold Europe ✔ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlipperCo Postat Decembrie 24, 2019 Share Postat Decembrie 24, 2019 Acum 7 ore, apriliacluj a spus: Eu in general imi ajut prietenii cu vinieta de Austria pe care nu o mai folosesc. Daca asta iti sugereaza ca as fi hot, inseamna ca ai mari probleme acolo sus la cucurigu! Si ca sa dormi linistit, o sa-ti trimit poza cu chitanta ca l-am achitat! Daca citeai mai atent, te prindeai ca partea cu hotia era o referire la situatie si nu la persoana ta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin10 Postat Decembrie 27, 2019 Share Postat Decembrie 27, 2019 Iti multumesc Marcel ca m-ai ajutat sa imi cumpar ce mi-am dorit,, pe Micuta'' ,cei care doresc sa isi achizitoneze o motocicleta il recomand ,foarte serios putini oameni serios mai gasesti si de incredere,multumesc mult! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin10 Postat Decembrie 27, 2019 Share Postat Decembrie 27, 2019 Iti multumesc Marcel ca m-ai ajutat sa imi cumpar ce mi-am dorit,, pe Micuta'' ,cei care doresc sa isi achizitoneze o motocicleta il recomand ,foarte serios putini oameni serios mai gasesti si de incredere,multumesc mult! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jia Postat Decembrie 31, 2019 Share Postat Decembrie 31, 2019 Salutare tuturor! Aş vrea să vă împărtăşesc experienţa cu Marcel. L-am contactat la tel., am avut cateva convorbiri despre motocicleta pe care o voiam, am agreat cam când ar fi liber el şi eu am căutat pe site-urile recomandate. Cea mai mare problema a fost cu trimisul banilor să cumpere moto. Dar nu la mine, ci la nevasta-mea, că ea i-a pus la bancă!! 5 zile, până a livrat Marcel moto acasă, a stat ca pe ghimpi şi vă daţi seama ce mi-am auzit....:)) Ce m-a făcut să am încredere? Pai am vorbit cu el la tel de câteva ori, am gasit pe forum f multe postari de bine despre el(doar 2 erau mai tendenţioase), am văzut moto aduse de Marcel de 3 ori mai scumpe ca a mea, a zis că are asigurare pe marfă si toate astea m-au convins. Şi de asta am şi scris aici, să ştie si ceilalţi de experientă. Recomand. Ah, încă ceva: a negociat cu ei şi am plătit mai puţin pe moto + baterie nouă din partea lor! @Marcel: mulţumesc, moto merge bine, au inmatriculat-o cu 35kw ca ..RAR n-a luat in considerare ca exista doua modele la f700: primul era ala de 35kw, aşa că au ignorat că proprietarul anterior i-a scos limitarea. An Nou fericit! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motologistic Postat Decembrie 31, 2019 Autor Share Postat Decembrie 31, 2019 La mulți ani tuturor și un An Nou cât mai bun Marcel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate