Motologistic Postat Februarie 1, 2020 Autor Share Postat Februarie 1, 2020 Dacă îmi dai ceva €€€, tot de la Alexander, îți iau și ție o astfel de bestie. Asta e data, dar mai are... #1290 #2020 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silviusss Postat Februarie 1, 2020 Share Postat Februarie 1, 2020 Am colaborat cu Marcel pentru a aduce un 1200 gs din Germania, a trebuit sa faca aproximativ 700 KM in plus pentru mine si sa negocieze un pret bun (si a obtinut un pret mai bun decat am acceptat eu la prima discutie). Am fost foarte multumit de colaborarea cu el, il recomand celor care vor sa achizitioneze o motocicleta. Silviu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motologistic Postat Februarie 4, 2020 Autor Share Postat Februarie 4, 2020 Silviu, sa te bucuri de motor Până una alta, eu zic sa mai muncim nițel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Februarie 4, 2020 Share Postat Februarie 4, 2020 La 01.02.2020 la 11:08, Motologistic a spus: Dacă îmi dai ceva €€€, tot de la Alexander, îți iau și ție mersi, dar deocamdata raman la Japoneze oricum, tinem legatura cand se iveste ceva de shopping! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motologistic Postat Februarie 10, 2020 Autor Share Postat Februarie 10, 2020 (editat) Primele, pe săptămâna în curs Teoretic, două săptămâni, sunt full Editat Februarie 10, 2020 de Motologistic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
linoleu Postat Februarie 10, 2020 Share Postat Februarie 10, 2020 ai luat cbr-u? cat fu? de curiozitate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motologistic Postat Februarie 10, 2020 Autor Share Postat Februarie 10, 2020 1 oră în urmă, linoleu a spus: ai luat cbr-u? cat fu? de curiozitate Da, l-am luat... Crezi că doar pozez motoare, prin Germania? Îți răspund în privat, cât a costat sau ce alte detalii te mai interesează ................................................. Și, dacă tot am făcut o buclă, pe la Nurnberg, eu zic că mai merge o "italiancă" Tot în episodul din această săptămână, urmează "Stan și Bran"... Sau "Black & white" ....................................................... Ca idee, când zic ca sunt full pe X perioadă, nu înseamnă că nu pot lua comenzi/ viziona motoare/ plătit avans, etc. Zic asta, în special, pt a știi ca nu am loc de motoare abandonate de alți transportatori prin Germania, nu am loc de colete, ( repet, NU FAC COLETĂRIE!!!) și mai ales, nu transport persoane. Nu am licență pt PERSOANE! Transportul de mărfuri e una, de persoane e cu totul altceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motologistic Postat Februarie 18, 2020 Autor Share Postat Februarie 18, 2020 La 15.02.2020 la 12:44, taong_mapagbiro a spus: Le vreau io pe toate ...si ceva extra daca mai ai Eu de avut, am... Tu, ai câteva sute de mii de €€€? Cam asta a fost prețul la ceea ce vezi mai sus ................... Săptămâna asta, am avut cam de toate... Comuniste, limuzine, mașini sport, motoare fancy, iz de furtuna de prin Anglia, asistari ale politiei la tranzactie, PENTRU CA SUNT ROMAN, altu' m-a dus la bancă sa verifice banii, PENTRU CA SUNT ROMAN, deși i s-a propus sa i se facă plata prin bancă, ( tort degeaba ne-am dus câțiva zeci de kilometri, pt ca idiotu' își uitase cardul acasă și nu a putut baga banii în bancomat și a trebuit sa ma creadă pe cuvânt, ca nu sunt falși) s. a. m. d. De mâine, miercuri, doar "bunăciuni" cu 2, 3 ani vechime Dar săptămâna este abia la început, asa ca cine știe ce alte surprize mai am pana acasă. Pana atunci, evident... poze! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motologistic Postat Februarie 22, 2020 Autor Share Postat Februarie 22, 2020 Azi, 22.02.20, merg la Constanța, via Sibiu-București, pt a livra motociclete. Pe retur, adică duminică, sunt gol, pana la Cluj. Dacă va pot ajuta cu ceva de pe traseu, gratis evident, dați un semn 0744 973 166 Marcel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert23mg Postat Februarie 23, 2020 Share Postat Februarie 23, 2020 Recomand din toată inima. Marcel este un om de nota 10 din 10, serios, cu bun simț, atent la detalii și cel mai important care face foarte bine ceea ce face. Tot procesul decurge natural, daca aveți nelămuriri îl puteți întreba și vă va da cel mai bun sfat despre cum să procedați. Apelați cu încredere. Mulțumesc încă o dată Marcel și sper sa ne mai vedem și auzim și pe viitor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motologistic Postat Februarie 23, 2020 Autor Share Postat Februarie 23, 2020 Acum 33 minute, Christian 1 a spus: Bre,fara poze,nu te cred... Pun eu, ca Paca nu mai are film în Polaroid Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Februarie 24, 2020 Share Postat Februarie 24, 2020 Pffff, pai ce facem ma, nea' Marcele, ma?!!? Asa ne-a fost vorba? Parca n-aduceai motociclete d'astea incepatorilor.... La cat a stat pe bara nea' Paca, ar trebui sa dea iara examenul de permis. Cand i-ai predat agregatul, sper ca un minim de instructaj sa-i fi facut, unde-i schimbatorul, cum se urca pe motocicleta, ca motocicleta merge in directia in care e farul samd Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motologistic Postat Februarie 24, 2020 Autor Share Postat Februarie 24, 2020 Instructaj nu i-am făcut, dar recunosc ca a trebuit eu sa ii bag motoreta în garaj, din păcate. Speram ca recuperarea lui sa fie cât mai rapida și eficientă. Dacă știam de mica lui suferință, clar ii luam ceva cu DCT... Tot o Honda Acum 22 minute, Metal Heart a spus: ca motocicleta merge in directia in care e farul samd Eu dandu-mă mult la enduro și cu supermoto... E discutabila treaba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motologistic Postat Februarie 26, 2020 Autor Share Postat Februarie 26, 2020 Deși în Germania ninge și mai ales ca e nici urma de virusul Corona, eu zic sa mai muncim nițel... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Februarie 27, 2020 Share Postat Februarie 27, 2020 colegule, tu masinile cu cat le aduci?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motologistic Postat Februarie 27, 2020 Autor Share Postat Februarie 27, 2020 80 km/h în Ungaria, iar în rest, vorba lu' Paca, 100 km/h. Depinde de la caz la caz... Pt tine, la preț special, asta e clar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Februarie 27, 2020 Share Postat Februarie 27, 2020 M-ar bate si pe mine buricu' sa iau un bembelica seria tri in doo usi, model mai rarut (ala de are caroserie de haluminiu), stiu sigur ca lumea vrea sa scape de ele, dar daca mie imi place...si m-ar interesa pretul adusului! Mno, pana in Gorj! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Februarie 27, 2020 Share Postat Februarie 27, 2020 (editat) Ivan: de ala coupe-cabrio cu hardtop? ___________________________________________ Acum 11 minute, Motologistic a spus: Pt tine, la preț special, asta e clar mersi ne auzim cand se concretizeaza ceva! ______________________________________ Acum 11 minute, Motologistic a spus: 80 km/h în Ungaria, iar în rest, vorba lu' Paca, 100 km/h. Depinde de la caz la caz... si depinde si ce scrie in talonul remorcii, la ce viteza maxima e omologata.... Editat Februarie 27, 2020 de apriliacluj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Februarie 27, 2020 Share Postat Februarie 27, 2020 1 oră în urmă, apriliacluj a spus: Ivan: de ala coupe-cabrio cu hardtop?... Nu, ala e scump si n-am loc in el! Ete d-asta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motologistic Postat Februarie 28, 2020 Autor Share Postat Februarie 28, 2020 600 euro dacă îți bați tu capu', 800 euro dacă îmi bat eu capu'. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motologistic Postat Martie 2, 2020 Autor Share Postat Martie 2, 2020 Tineri frumoși Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Martie 2, 2020 Share Postat Martie 2, 2020 La 28.02.2020 la 6:28, Motologistic a spus: 600 euro dacă îți bați tu capu', 800 euro dacă îmi bat eu capu'. Nu mi-as prea bate capu' fiindca nu as vrea sa-ti incurc planurile si sa te deviez de la traseele pe care le ai de parcurs. Mi-as dori totusi sa te sun si sa discut cateva aspecte simple si de bun simt, care sa ne aduca satisfactie la amandoi. Asa ca lasa-mi un mesaj cand putem vorbi cateva minute, eventual si-un numar de telefon. Pupa mosu' si drumuri bune si productive sa ai! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Martie 2, 2020 Share Postat Martie 2, 2020 0744.973.166 marceltulbure@gmail.com este in semnatura, un pic nu esti atent Ivane Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Martie 2, 2020 Share Postat Martie 2, 2020 Asta e pentru cine vede semnaturile, io nu le vad, am avut grija sa simplific pe cat posibil totul din setari, incat sa nu fiu atras de majoritatea inutilitatilor aflate in semnaturile marii majoritati a userilor. Multumesc frumos Bubb'! Astept confirmarea ca pot suna, nu vreau sa deranjez! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motologistic Postat Martie 2, 2020 Autor Share Postat Martie 2, 2020 Salut Desigur, poți suna când doresti. Sunt pe drumul de Germania, asa ca am timp... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate