Motologistic Postat Iunie 18, 2020 Autor Share Postat Iunie 18, 2020 Un mic "preview" al acestei săptămâni... Adevărata Lucrare a Domnului, urmează.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Daniel87 Postat Iunie 19, 2020 Share Postat Iunie 19, 2020 Azi a ajuns motorul dorit de mine multumită lui Marcel.Am cautat pe net motoare, nu am găsit ce vroiam, ce îmi plăcea dupa un timp găsesc acest forum și încep să citesc, îmi iau inima în dinți și îl sun, dupa o lungă discuție cu el aflu ca a făcut fericiți doi băieti din orașul meu natal care aveau motoare (și atunci m-am prins eu cum au facut ei achiziția lor).Din discutie a reiesti că în 2 zile venea în București să aducă motoare, am mers am schimbat banii și m-am întalnit cu el când preda motorul lui Feuzi. I-am dat banii, i-am trimis anunțurile și am așteptat vesti de la el.Îmi doream verde si mi-a zis ,, Daniel gasim si verde dacă nu te grabești,, mi-a găsit, sunt foarte fericit și mulțumit.Am primit o multime de sfaturi de la un om priceput și pasionat care o să îmi folosească sigur. Multumesc Marcel sa îti dea Dumnezeu sănătate să mai poti face și alti pasionați fericiți. WhatsApp_Video_2020-06-20_at_00_25_45.mp4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motologistic Postat Iunie 21, 2020 Autor Share Postat Iunie 21, 2020 La 20.06.2020 la 0:37, Daniel87 a spus: Multumesc Marcel sa îti dea Dumnezeu sănătate să mai poti face și alti pasionați fericiți. Mulțumesc frumos și eu P. S auzi, cum era aia cu distanțarea socială? --------------------------------------- Aseară am ajuns acasă, după ultimele livrări, iar azi o iau din loc. În următoarele trei săptămâni sunt full, dar rezolvare exista întotdeauna. Tot ce trebuie sa faci, e sa suni la 0744973166. Marcel Iar acum, poze cu ultimele achiziții... P. S. 2 : da, mai fac transport moto(asta e pt cei care, deși citesc forumul updatat, zic eu, la zi, totuși ma întreabă dacă mai ma ocup cu motociclete) P. S 3: prețul, pt tot ceea ce privește activitatea mea, este de 350 de euro...deocamdată. Dar, văzând modul de "operare" al altor transportatori, prevăd ca de la data de 15 iulie, prețul serviciului prestat de către subsemnatul, va fi de 400 de euro. Nu-i normal, ca unii sa rupă piese de pe motor, sa distrugă suspensii/ mânere pasager, cu chingi de camion, sa li se comande motor cu DCT și sa li se aducă cu cutie manuală, sau cel mai grav, nici sa nu se priceapă la actele necesare înmatriculării unui motor și totuși sa perceapă același preț ca și mine. Nu o sa întru în detalii prea mult, dar acum, am un caz, aparte.. Cineva, nu zicem cine, a importat o motocicleta KTM 1290 Super Duke. Pt ca acel cineva, fie nu știe limba/nu a înțeles ce scrie pe acte/ indiferența / lipsa de profesionalism și urmarea doar sa facă transportul și să-și încaseze banii, a dat 11 mii de euro pe un motor care, în baza de date cât și în acte, apare ca "radiat în vederea dezmembrării". Acum, sarcina mea este să-i găsesc clientului un cadru cu acte, ca mai apoi, el să-și facă "transplantarea"... De acolo, pozele cu Ktm 1290 S D... Culmea, respectivul transportator, a zis ca, "îți returnez contravaloarea transportului"... OK, dar restul de 11 mii? Ce ma face sa "ies din alinierea preturilor practicate", este grija speciala pe care o acord fiecărui client, modul subiectiv de a transporta motocicleta, fiind și eu motociclist( ca fapt divers, sunt printre putinii importatori din Germania, care chiar are motocicleta) și, cel mai important : bai frate, cred ca sunt SINGURUL cumpărător de motociclete din Germania, care sa și dă cu motorul, înainte să-l cumpere. Se poate sa greșesc, dar eu Nu am văzut nicio poză /dovadă, ca alții s-ar da cu ele, înainte sa le cumpere. Dacă știți voi vreo poza, v-aș ruga sa mi-o arătați și mie. Cele bune! Marcel Tulbure La 13.06.2020 la 12:48, Danyr a spus: Mi-am luat motor cu ajutorul lui Marcel, rezultatul fiind foarte bun. Pe scurt: Nu am luat prima motocicleta vizata, moment relativ frustrant, Sunt multe variabile in acest proces, cum ar fi: piata efectiva, locatia motocicletei/variantei de rezerva, traseul in linii mari abordat de Marcel pentru clientii din deplasarea respectiva Mulțumesc frumos pentru cuvintele frumoase, obiective sper și, dacă îmi permiți, as mai adauga câteva cuvinte... Doar pt tine, ca și client, am făcut un total de cca 2500 km. La primul R1 la care m-ai trimis, am făcut un drum special de 1100 km. A fost decizia mea de al nu - l cumpăra, apoi mi-ai găsit un Kawasaki Zx10, pt care, dacă-ți amintești, am făcut 850 de km pe sens( am făcut o escala ocolitoare, zicându-ti ca în poze și descriere, MIE mi se ca merita și ca ma dau peste cap, sa ajung la el). Am mers degeaba, pt ca, deși tu, aproape ca ai insistat să-l iau, eu, pt ca știu cum sa privesc lucrurile per ansamblu, ți-am zis ca nu merita, pt ca, la final, ieși cu un motor scump. Ii curgea furca, anvelope DOT vechi, kit de lanț pe dina, pompa frana defectuoasa, bateria era pe ducă. Nu l-am luat nici pe acela. Ca, mai apoi, prin sursele mele locale, sa dau de acest motor, care acum ți-e în posesie, al unei femei(da, da, ați citit bine), cu revizia la zi, urmând ca Robert să-i bage doar benzina. Zero investiții ulterioare. Nici ulei, nici filtre, nimic. Robert, dacă greșesc, te rog sa ma corectezi. Sa nu mai zic de buget... Ca, la celelalte, bugetul se depășea lejer cu 5-800 de euro.. Iar, prețul plătit de către Robert... 350 de euro No, sa zic asa, asta ma definește pe mine... La 08.06.2020 la 18:36, pierrotlefou a spus: Adevarul este ca sandalele cu sosete sunt o forma rara de eleganta... Tot respectul si tine-o tot asta! Nu știu cine ești și cu ce forțe supranaturale colaborezi, dar jur ca mi-au dispărut. Nu îmi explic cum, dar îs duse... Când faci 5-6 k km/săptămâna, vrei sa fii comod. Ei bine, se pare ca, trebuie să-mi cumpăr alte opinci comode pt condus Mulțumesc frumos La 10.06.2020 la 20:33, TeDy 'M a spus: Salut Marcel! Cand apare si la mine motorasul ala GS 1150 Silber, superdotat? Astept agregatul fabricatie 2001-06.2002, (stii grija mea cu Servo asistata). Dacă bunul Dumnezeu ne ajuta, săptămâna asta, ar trebui sa se alinieze astrele și pt tine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Iunie 21, 2020 Share Postat Iunie 21, 2020 Pfff, ce mă poți enerva! Fjr-ul, cât a fost fjr-ul??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motologistic Postat Iunie 21, 2020 Autor Share Postat Iunie 21, 2020 2600 euro Am 2004 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motologistic Postat Iunie 26, 2020 Autor Share Postat Iunie 26, 2020 140 de km, de probă... Asa-i când iubești ceea ce faci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Iunie 26, 2020 Share Postat Iunie 26, 2020 (editat) nasol, nasol, i-mi pare rau pt tine Editat Iunie 26, 2020 de pepsi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motologistic Postat Iunie 27, 2020 Autor Share Postat Iunie 27, 2020 Singurul lucru nasol, a fost ca m-am îndepărtat mai mult decât mi-aș fi dorit, de dealerul de unde am luat motorul, iar la întoarcere, am avut mici emoții ca nu mai găsesc ruta, neavând GPS... ---------------------------------- Iar acum, cu voia publicului, sa prezint roadele acestei săptămâni . . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cascohuni Postat Iulie 3, 2020 Share Postat Iulie 3, 2020 Postez și eu aici dupa propria experienta cu Marcel. Dupa ce am citit doar review-uri bune cu privire la activitatea și reputația lui, m-am decis sa colaborez cu el. M-am văzut cu el intr-o sâmbăta, i-am lăsat bani (bineînțeles pana la urma el a trebuit sa completeze) sa aibă banii cu care sa ia motorul. Câteva zile mai târziu era acolo făcând probele și actele pe numele meu ( plus o mie de poze și filmare sa vad absolut toate detaliile de la fata locului ) Dupa care a venit cu motorul bine legat, bine protejat si conform așteptărilor. Marcel s-a purtat impecabil de la început pana la sfârșit. Om serios! Recomand și eu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mersi Marcel ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motologistic Postat Iulie 4, 2020 Autor Share Postat Iulie 4, 2020 Te salut, Hunor Am sa las și eu, o mica completare... Hunor a vorbit cu un "neamt", primind cam toate detaliile, inclusiv adresa de la ăsta, ca mai mai apoi eu sa stabilesc cu "neamțul", doar ora de întâlnire. Zis și făcut. Ajung la "neamț", și... Ghinion! Îl chema Yuri, era rus și vindea un gunoi de motor, abuzat, cu bătaie la motor și la oala de ambreiaj. M-am dat 50 de metri, sa nu zic ca nu l-am și probat. Mă enervez, numa' pt ca am trecut pe lângă alte două motoare, ca să ajung la sovietic... fhu*u'l în bască! În secunda doi, pun mana pe telefon, îl sun pe un dealer, rezerv motorul, ma prezint la el a doua zi, la prima ora, montez un număr de înmatriculare de probă, îl testez vreo 20 de km, îl plătesc, încarc și îl livrez clientului. Sfârșitul poveștii Sa ai noroc de ea, Hunor! Tot ca și o completare... După proba, observ ca, telescopul din dreapta, da sa umezească. Motiv pentru care, ii mai scad din prețul negociat, 50 de euro (sau 100 de euro, nu îmi amintesc exact, poate a reținut Hunor) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cascohuni Postat Iulie 5, 2020 Share Postat Iulie 5, 2020 Pai da, amândoi am trecut peste faptul ca cel de al doilea opțiune este de la primul proprietar, asa nu mai trebuia sa pierzi o zii întreaga, ca sa cunoști pe Yuri, alegeam direct pe "al doilea". Dar asta e, pana la urma, a ieșit bine toate povestea (cel puțin, din punctul meu de vedere ). A da, la ambele telescoape pierdea ulei, si da, a negociat Marcel 100E pentru asta (lucru care este deja rezolvata) Mersi încă odată Marcel!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Iulie 7, 2020 Share Postat Iulie 7, 2020 (editat) locatia? Editat Iulie 7, 2020 de apriliacluj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motologistic Postat Iulie 7, 2020 Autor Share Postat Iulie 7, 2020 Mausoleul Mateiaș DN73 0374 975 941 https://maps.app.goo.gl/98eBr8Jx25LgzQnu8 Și... Dacă tot am postat, sa lăsăm 2, 3 poze, de ieri, de prin Bayern.. Azi, o iau spre nordul Germaniei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
leonid Postat Iulie 7, 2020 Share Postat Iulie 7, 2020 Salutare Marcel. Cat este Vulcan S-ul din imagine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motologistic Postat Iulie 7, 2020 Autor Share Postat Iulie 7, 2020 Salut 6400 euro... Atât a costat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motologistic Postat Iulie 11, 2020 Autor Share Postat Iulie 11, 2020 (editat) Și, începând de azi, 11.07.2020,prețul pentru intreg serviciul, este de 400 de euro . Mulțumesc Și, cu aceste pozez mai închei o săptămână de lucru Sa va bucurați de ele și sa fiți sănătoși Editat Iulie 11, 2020 de Motologistic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Iulie 11, 2020 Share Postat Iulie 11, 2020 La cererea clienților prețul a fost majorat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaulS Postat Iulie 12, 2020 Share Postat Iulie 12, 2020 Din proprie experienta recomand serviciile pe care le ofera. Fecior serios, ardelen de-al nostru ce mai... Mersi Marcel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
flusturel Postat Iulie 13, 2020 Share Postat Iulie 13, 2020 Recomand. Pentru a nu lungi inutil vorba: omul a facut treaba profesionist, mai rar prin Romania. Am motocicleta acasa cu toate actele si un mic discount. In plus s-a invirtit si la rugamintea mea mi-a pus si cric central. Eu ma declar foarte multumit de treba facuta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motologistic Postat Iulie 13, 2020 Autor Share Postat Iulie 13, 2020 Acum 59 minute, flusturel a spus: Recomand. Pentru a nu lungi inutil vorba: omul a facut treaba profesionist, mai rar prin Romania. Am motocicleta acasa cu toate actele si un mic discount. In plus s-a invirtit si la rugamintea mea mi-a pus si cric central. Eu ma declar foarte multumit de treba facuta. Mai Daniel, ai dat toți banii pe motor și nu ți-ai lăsat măcar de un aparat foto? Ți-e spartă camera la telefon? O poza, dom'le n'ai pune... Sa ai noroc de ea Acum 23 ore, RaulS a spus: Din proprie experienta recomand serviciile pe care le ofera. Fecior serios, ardelen de-al nostru ce mai... Mersi Marcel Cu plăcere! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motologistic Postat Iulie 18, 2020 Autor Share Postat Iulie 18, 2020 Va salut, Săptămâna viitoare sunt plin pe partea de achiziții, iar ca și transport, pe următoarele 2 săptămâni. Una e achiziția, alta este transportul... Mai ales, ca, deși vremurilor "virusate" în care trăim, unii nemți și-ai făcut curaj și totuși ne vizitează țara ( riscant, dar totuși, îmbucurător), trebuie să le aduc și lor motoarele la noi în țară, în detrimentul clienților mei români. Dar, cu voia Domnului, ma ocup de toată lumea și ma strădui să-i mulțumesc pe toți Și, ca de obicei... Pictures! P. S 1200'le nu este al meu, este al unui prieten din Cluj, ediție MST, exemplarul numărul 1,pregătit de cei de la MST, pt Dakar Restul motoarelor, portofoliu propriu, din săptămâna care tocmai se încheie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Iulie 18, 2020 Share Postat Iulie 18, 2020 Salutari, pe la ce pret ii un tenere 660 in Germania? Asemanator cu cel din poze... sa nu intreb direct cat a fost Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motologistic Postat Iulie 18, 2020 Autor Share Postat Iulie 18, 2020 Acum 10 minute, pepsi a spus: Salutari, pe la ce pret ii un tenere 660 in Germania? Asemanator cu cel din poze... sa nu intreb direct cat a fost Unul tzipla, fără nicio zgârietura și nici investiție ulterioară, cu accesorii cu tot, e 5400. Dar, dacă clientul la care i l-am dus, doreste sa pună poze în detaliu, o sa vezi ca, în România nu prea sunt choppere asa lucioase și strălucitoare, cum este acest enduro. Evident, întotdeauna exista și varianta Olx.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Iulie 18, 2020 Share Postat Iulie 18, 2020 Acum 7 minute, Motologistic a spus: Unul tzipla, fără nicio zgârietura și nici investiție ulterioară, cu accesorii cu tot, e 5400. Dar, dacă clientul la care i l-am dus, doreste sa pună poze în detaliu, o sa vezi ca, în România nu prea sunt choppere asa lucioase și strălucitoare, cum este acest enduro. Evident, întotdeauna exista și varianta Olx.. Mersi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdanipbv89 Postat Iulie 18, 2020 Share Postat Iulie 18, 2020 (editat) Zilele trecute am primit si eu motorul cu ajutorul lui Marcel si vreau sa ii multumesc si pe aceasta cale. Dupa ce am luat legatura cu el cu ceva timp in urma, Marcel a inceput deja sa imi caute motorul care sa corespunda cerintelor mele, se mai abatea din drumurie lui, imi trimitea poze pana cand acum doua saptamani a gasit ce cautam. Este un baiat serios si foarte implicat astfel incat clientul sa fie multumit si sa fie sigur ca isi gaseste un motor ingrijit. Il recomamd tuturor celor care vor sa isi aduca motociclete de dincolo. Mult succes in continuare, Marcel! Sper sa ne vedem cu bine sa iti spun ce fain merge! Editat Iulie 18, 2020 de bogdanipbv89 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate