Andrei.T Postat August 28, 2020 Share Postat August 28, 2020 Mi-a venit și mie rândul să vă împărtășeasc experiența mea cu Marcel. Am avut încredere că totul va decurge ca la carte încă de la prima convorbire, mulțumită și tuturor recenziilor pe care le am citit înainte. S au scris atât de multe lucruri pozitive despre el, încât mie nu mi rămâne decât să le confirm, să vă îndemn să puneți mâna pe telefon și să l sunați. Mulțumesc din nou pentru tot, Marcel! PS: Să știi că insist cu invitația aia în Deltă Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat August 28, 2020 Share Postat August 28, 2020 Si la mine a venit Mos Craciun in seara asta. Desi nu ma asteptam sa mearga atat de repede treaba, totul a fost ok, asa ca o sa mai prind ceva din sezonul asta. Multumesc Marcel pt tot. Ps: am zis ca a treia Honda e cu noroc, dar uite ca am facut ce am facut, m.am invartit si am ajuns la a 4.a. Incercam un 3 din 5 Ps2: CBF 1000 2006, 40k km, ABS+CBS, parbriz MRA cu prelungire, priza usb, topcase. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motologistic Postat August 30, 2020 Autor Share Postat August 30, 2020 La 28.08.2020 la 19:11, Andrei SZK a spus: Cred ca m-am făcut și de râs la ce emotii aveam. Marcel, pentru a n-a oară, mulțumesc din suflet. Relax, Andrei, pt ca nu esti primul copil caruia ii fac bucurii... Am mai văzut astfel de trairi si emoții, sper sa vad cat mai des La 28.08.2020 la 19:19, frigider a spus: Ii dadeam capat cum o dadea jos din duba. Dar, de ce nu direct in dubă? Altfel sună, cred că se amplifica sunetul in incintă... La 28.08.2020 la 21:52, Andrei.T a spus: Pot spune că, abia aștept sa pot da curs invitației in Delta La 28.08.2020 la 22:02, Metal Heart a spus: Pe oamenii buni, ii ajută Domnul! De asta ai avut-o asa repede acasă ............................................................ Iar acum, ce altceva decat poze din săptămâna tocmai încheiată? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator _Raul_ Postat August 30, 2020 Share Postat August 30, 2020 (editat) Frumoasa Bimota, @yzule . Spor la treaba. Duminica usoara. La 22.08.2020 la 10:45, Motologistic a spus: Editat August 30, 2020 de _Raul_ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat August 30, 2020 Share Postat August 30, 2020 Da' remorca ce-o pațât? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pierrotlefou Postat August 30, 2020 Share Postat August 30, 2020 La 28.08.2020 la 19:11, Andrei SZK a spus: A ajuns Marcel astăzi, fără nici o îndoiala a livrat ce a promis. Cred ca m-am făcut și de râs la ce emotii aveam. Marcel, pentru a n-a oară, mulțumesc din suflet. Schön. Ii mai lipseste doar un Top Case (ca placa de prindere exista) Sa te bucuri de ea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motologistic Postat August 30, 2020 Autor Share Postat August 30, 2020 Acum 2 ore, john17 a spus: Da' remorca ce-o pațât? Unui idiot, nu i-a prins frânele Acum 5 ore, _Raul_ a spus: Frumoasa Bimota, @yzule . Spor la treaba. Duminica usoara. Mulțumesc frumos, asemenea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mickey20 Postat August 31, 2020 Share Postat August 31, 2020 Marcel, ce pret avea kawa zx10 ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motologistic Postat August 31, 2020 Autor Share Postat August 31, 2020 6500.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ciprian-Yamaha Postat August 31, 2020 Share Postat August 31, 2020 In pagina trecuta era un MT-09 Tracer, cat a fost halatu'? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motologistic Postat August 31, 2020 Autor Share Postat August 31, 2020 La vreo 6300 i-a ajuns acasa, cu gentile laterale, Topcase nou, tankbag, etc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jumpman Postat Septembrie 2, 2020 Share Postat Septembrie 2, 2020 (editat) Scriu si eu cu o intarziere de vreo 2 luni, numai de bine, tot procesul a decurs ca la carte, mi-a inspirat incredere de cand am vorbit prima data la telefon si dupa 3 saptamani, cred, era cu motorul in fata casei. Cred ca serviciile care le ofera costa mai mult decat cere el, dar asta e in avantajul nostru. Eu unu l-am recomandat si altor prieteni de atunci si voi continua sa-l recomand oricui vrea sa isi cumpere motor. Marcel, cred ca urmeaza si o masina, ne auzim la telefon cand e cazul Editat Septembrie 2, 2020 de jumpman Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motologistic Postat Septembrie 6, 2020 Autor Share Postat Septembrie 6, 2020 La 02.09.2020 la 18:23, jumpman a spus: Marcel, cred ca urmeaza si o masina, ne auzim la telefon cand e cazul Adună €€€ si hai cu telefonul Pana una alta, sa profităm de vremea bună! Mâine, plec spre Germania Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Septembrie 7, 2020 Share Postat Septembrie 7, 2020 Laguna Albastra, hahahahaha drumuri bune sa ai!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motologistic Postat Septembrie 10, 2020 Autor Share Postat Septembrie 10, 2020 (editat) Săptămâna care, tocmai se incheie... Editat Septembrie 1, 2022 de Kristian K Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlipperCo Postat Septembrie 10, 2020 Share Postat Septembrie 10, 2020 Salut Marcel Imi spui si mie datele pt Breakout-ul de mai sus? (pret, km, an de fabricatie, etc). Mulțumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motologistic Postat Septembrie 10, 2020 Autor Share Postat Septembrie 10, 2020 Salut, Zero km, 2020, 19.400 euro E la dealer, in Nyíregyháza.. Au cerut 19.800 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlipperCo Postat Septembrie 10, 2020 Share Postat Septembrie 10, 2020 Acum 1 minut, Motologistic a spus: Salut, Zero km, 2020, 19.400 euro E la dealer, in Nyíregyháza.. Au cerut 19.800 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motologistic Postat Septembrie 10, 2020 Autor Share Postat Septembrie 10, 2020 Nasol e, ca nu prea mai găsesc. In Olanda și Germania, nu s-a găsit, pe negru, iar de adus nu se mai aduc, din cauza incetarii(ma rog, a diminuarii) productiei de motociclete Harley. Aceeași poveste e si la 883... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
joby_toss Postat Septembrie 11, 2020 Share Postat Septembrie 11, 2020 Imi cer scuze ca ma bag in seama, dar sunt interesat de aspectul clasic! Ce motocicleta este aceasta (pret)? P.S. @noului posesor de DL650 negru: Bine ai venit in familia V-Strom! Nu vei regreta alegerea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlipperCo Postat Septembrie 11, 2020 Share Postat Septembrie 11, 2020 Acum 9 ore, Motologistic a spus: Nasol e, ca nu prea mai găsesc. In Olanda și Germania, nu s-a găsit, pe negru, iar de adus nu se mai aduc, din cauza incetarii(ma rog, a diminuarii) productiei de motociclete Harley. Aceeași poveste e si la 883... Am inteles. Ai totusi idee cam cu cat este mai ieftina decat daca ar fii fost comandata direct de la reprezentanta Harley din Bucuresti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Septembrie 11, 2020 Share Postat Septembrie 11, 2020 Acum 12 ore, Motologistic a spus: s-a deschis si portiunea de M4 de la Berettyofalu la Biharia, ieri am trecut pe acolo e misto de tot, nema aglomeratie, am trecut ca acceleratul prin halta in vama singura problema e ca, cum am ajuns in RO, s-a gatat autostrada in doi km.... pfff..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motologistic Postat Septembrie 11, 2020 Autor Share Postat Septembrie 11, 2020 Acum 23 minute, apriliacluj a spus: s-a deschis si portiunea de M4 de la Berettyofalu la Biharia, ieri am trecut pe acolo e misto de tot, nema aglomeratie, am trecut ca acceleratul prin halta in vama singura problema e ca, cum am ajuns in RO, s-a gatat autostrada in doi km.... pfff..... Stiu, dar bere si alte cumpărături de la Tesco, numai la Bsrettyofalu, pot face Acum 2 ore, FlipperCo a spus: Am inteles. Ai totusi idee cam cu cat este mai ieftina decat daca ar fii fost comandata direct de la reprezentanta Harley din Bucuresti? Si 1-2 k euro, poate fi diferența... Nu am sa întru în detalii Trebuie întrebat, oricum. Acum 5 ore, joby_toss a spus: Imi cer scuze ca ma bag in seama, dar sunt interesat de aspectul clasic! Ce motocicleta este aceasta (pret)? O chinazarie, da'o draq... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Septembrie 11, 2020 Share Postat Septembrie 11, 2020 este un Tesco MAAAREEE in Debrecen non stop, e drept ca e in oras , dar ajungi usor si de pe M3, si mai e ince unul (si asta e mai mare decat cel din Berettyofalu) pe drumul principal la intrare in Debrecen dinspre Berettyofalu (Mikepercsi ut) ... mai e unul la inceputul lui M5 in B.pesta tot mare si non stop cel din Berettyofalu e micut, mie personal nu-mi place iar cele mai bune pogaci cu jumari proaspete si calde, le gasesti la Aldi, de departe sunt cele mai bune din toate supermarketurile! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian Radu Postat Septembrie 11, 2020 Share Postat Septembrie 11, 2020 7 minutes ago, apriliacluj said: este un Tesco MAAAREEE in Debrecen non stop, e drept ca e in oras , dar ajungi usor si de pe M3, si mai e ince unul (si asta e mai mare decat cel din Berettyofalu) pe drumul principal la intrare in Debrecen dinspre Berettyofalu (Mikepercsi ut) ... mai e unul la inceputul lui M5 in B.pesta tot mare si non stop cel din Berettyofalu e micut, mie personal nu-mi place iar cele mai bune pogaci cu jumari proaspete si calde, le gasesti la Aldi, de departe sunt cele mai bune din toate supermarketurile! Pogaci cu jumari?... ce vorbiti voi aici mai oameni buni... ? atarna greu pe caprele noastre... Creste consumul.... franare deficitara... aveti grija! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate