Dr_krl Postat Noiembrie 6, 2018 Share Postat Noiembrie 6, 2018 Nenorocitu' de rățoi nu-mi mai răspunde la mesaje. Zice că preferă să vândă unui olandez și că străinii (dar eu cred că a vrut probabil să zică "românii") nu-i inspiră încredere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motologistic Postat Noiembrie 28, 2018 Autor Share Postat Noiembrie 28, 2018 Doresc sa va anunt ca, incepand cu data de 1 Decembrie a.c, pretul intregului pachet, si anume, verificat, testat, trimis poze/ filmulete cu motorul, stat uneori o zi in plus sa pot ridica actele, radiat, mers la alt motor, stat la banca si cate o ora sa ridic banii din Germania ( de regula, la bancomatele nemtesti, pot ridica doar cate doua sute de euro, singura banca ce imi elibereaza patru sute, fiind Comerzbank. Nu e distractiv sa scoti 14.500 de euro, tot cate doua sute .... ), incarcat, asigurat si livrat motorul pana in fata casei, in Romanaia, este de 350 de euro. Bani, care de regula, ii percep la livrarea motorului, dupa ce ne asiguram ca totul este in regula. Pentru cei cu care am discutat deja, pt comenzile lunii decembrie, pretul ramane neschimbat, si anume, 300 euro. Dupa cateva excursii prin Elvetia, Olanda si Belgia, saptamana viitoare este randul Liechtenstenului, Vaduz mai exact. Asa ca , daca aveti ceva in zona respectiva cu ce v-as putea ajuta ( colet, acte, comision, etc, de dimensiuni mici) contra unei cafele de maxima calitate si rafinament, dati un semn. Free of charge !. Si acum....poze de pe ultimele doua saptamani de lucru ! La 06.11.2018 la 10:20, Dr_krl a spus: Nenorocitu' de rățoi nu-mi mai răspunde la mesaje. Zice că preferă să vândă unui olandez și că străinii (dar eu cred că a vrut probabil să zică "românii") nu-i inspiră încredere. Nu neaparat...am apelat la firma din Germania sa il contacteze si raspunsul lui a fost acelasi : '' ce, in Germania nu va gasiti motor ? De ce il vreti tocmai pe al meu '' ? Deci, clar e cu capu' omul ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DumiDud Postat Decembrie 4, 2018 Share Postat Decembrie 4, 2018 recomand pe marcel din toata inima omu e ciocan pe meseria lui mi -a adus un scuter de exceptie , in bani putini . mi-a suportat cele 1598158915981958 intrebari lux ne auzim la anu marcel pt un vespa gts 300 ca doar ce am luat carnetu spor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motologistic Postat Decembrie 8, 2018 Autor Share Postat Decembrie 8, 2018 La 04.12.2018 la 21:33, DumiDud a spus: ne auzim la anu marcel pt un vespa gts 300 ca doar ce am luat carnetu Doamne;ajuta ! -------------------------------------------- Pentru ca tot suntem in luna cadourilor, pentru saptamana viitoare, 10-16 decembrie, rezerv un loc in duba, GRATIS, cu tot cu livrarea la domiciliul clienrului, a unei motociclete din Germania. Asa ca, daca stiti pe cineva, cu o situatie financiara mai precara, sa zicem, si doreste achizitionarea unei motociclete din Germania, ma ocup de tot ceea ce inseamna logistica, in mod benevol si fara pretentii materiale. Mi-ar placea sa fie un incepator sau,cineva care e ''la limita'' cu bugetul. Si, acum, poze ! ( ultimele 5 achizitii, de Mos Nicolae ) NC 750 X, CBF 600, V-strom 1000, Sprtint GT 1050...si multe altele ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bob82 Postat Decembrie 9, 2018 Share Postat Decembrie 9, 2018 Multumesc frumos Marcel. Adaug si eu inca o confirmare la profesionalismul lui. Apelati cu cea mai mare incredere ( chiar daca suna a cliseu) omul chiar FACE ce SPUNE! Multumesc inca o data!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george13 Postat Decembrie 10, 2018 Share Postat Decembrie 10, 2018 Multumesc si eu Marcel . Adusa impecabil, asa cum a plecat din Germania. Toti suntem sacaitori, nici eu nu am facut exceptie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Netplay Postat Decembrie 10, 2018 Share Postat Decembrie 10, 2018 Am luat si eu o Honda NC 750X DCT prin Septembrie tot multumita lui Marcel, l-am gasit aici pe forum , contactat, trimis link cu moto, rezervat , adus moto acasa. Foarte serios si de incredere, recomand cu drag si cand o sa fac upgrade stiu la cine apelez Multumesc Marcel si spor la treaba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motologistic Postat Decembrie 10, 2018 Autor Share Postat Decembrie 10, 2018 Daca nu puneti poze cu jucariile...eu nu va cred P.s. cu drag Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Netplay Postat Decembrie 10, 2018 Share Postat Decembrie 10, 2018 1 oră în urmă, Motologistic a spus: Daca nu puneti poze cu jucariile...eu nu va cred P.s. cu drag Jucaria mea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motologistic Postat Decembrie 10, 2018 Autor Share Postat Decembrie 10, 2018 Ei vezi... parca, altfel te vede lumea Vad ca o plimbi, nu gluma Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tembelutzu Postat Ianuarie 5, 2019 Share Postat Ianuarie 5, 2019 (editat) Ca multi dintre noi, nu-l stiam pe Marcel, doar din ce am citit pe forumul asta, asa ca intr-o zi in care am avut si foarte mult noroc, l-am sunat pe Marcel sa vedem ce si cum. In alte doua zile transferam banii in contul lui, iar cu putina rabdare a venit si ziua in care a sosit acasa motorelul mult asteptat . Dupa aceasta experienta pot spune ca Marcel e foarte serios, de incredere, rabdator (l-am zapacit cu miliardele mele de intrebari), plus ca vine la pachet cu sfaturi, super profesionist (cu mare grija la marfa ta) si cu un suflet mare (negociaza in avantajul tau - contrar gurilor rele).. Recomand si ii doresc sa aiba parte numai de oameni super ok de ambele parti Multumesc mult Marcel, sper sa colaboram si data viitoare! Editat Ianuarie 5, 2019 de tembelutzu Am uitat sa atasez poza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motologistic Postat Ianuarie 6, 2019 Autor Share Postat Ianuarie 6, 2019 Acum 13 ore, tembelutzu a spus: Multumesc mult Marcel, sper sa colaboram si data viitoare! La multi ani....si kilometri si un An Nou fericit ! Sincer, am adus multe motociclete la viata mea si m-am dat cu si mai multe, dar ca si asta a ta, cred ca nu mi-a placut niciuna. Acum pot spune ca te felicit ca nu am mers pe prima varianta, cea neagra. Asta e...sublima ! Sa ai noroc de ea, fara niciun incident ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tembelutzu Postat Ianuarie 6, 2019 Share Postat Ianuarie 6, 2019 Acum 16 minute, Motologistic a spus: La multi ani....si kilometri si un An Nou fericit ! Sincer, am adus multe motociclete la viata mea si m-am dat cu si mai multe, dar ca si asta a ta, cred ca nu mi-a placut niciuna. Acum pot spune ca te felicit ca nu am mers pe prima varianta, cea neagra. Asta e...sublima ! Sa ai noroc de ea, fara niciun incident ! La multi ani, merci tare mult! Bafta si tie si multi km! Si eu sunt tare incantat de motor, abia astept sa termin cu actele. P.S. Ieri am descoperit ca are H.I.S.S. habar nu aveam :)) https://world.honda.com/tech-views/motor/hiss/impression/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motologistic Postat Ianuarie 16, 2019 Autor Share Postat Ianuarie 16, 2019 Saptamana aceasta, inca e perioada de covalescenta... mai o lupta cu autostrazi inzapezite, vemesi noi prin vami, inca unii dealeri au program de iarna si am inceput timid, ba un stergator inghetat si multe alte peripetii. Dar, de saptamana viitoare, incepand din 20 ianuarie, incepem munca in forta ! Asa ca, daca va pot ajuta cu un transport de mici dimensiuni/ comision/ sau o arucare de privire la un motor in Germania, dati un semn. Daca nu implica costuri exagerate pentru mine, costul este ZERO ! ( eventual un ceai de fructe, cald ). In saptamana 20-27 ian. voi ajunge si in Franta, zona Strassbourgului si putin in interiorul Frantei. Loc de motoare nu am deocamdata, fiind plin, dar, cine stie....?!? In rest, va doresc un An Nou cat mai bun si cu cat mai multi km pe doua roti, fara niciun incident! Marcel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motologistic Postat Ianuarie 30, 2019 Autor Share Postat Ianuarie 30, 2019 Am mai incheiat o saptamana cu succes si va prezint noile achizitii intracomunitare. Dupa cum probabil stiti deja, plec in fiecare duminica in Germania, strict dupa motociclete si masini, asa ca va astept la acelasi nr de telefon: 0744 973 166 Marcel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mickey20 Postat Ianuarie 31, 2019 Share Postat Ianuarie 31, 2019 Sa va povestestesc o mica chestiune neasteptat de placuta cu Marcel. La inceputul anului l-am sunat pe Marcel, stiind ca aduce si masini din Germania , daca ma poate ajuta cu transportul unui Mercedes. Eu avand platforma exclusiv de motociclete/atv , nu puteam sa o aduc pe sus. Mi-a spus ca ma ajuta cu mare drag dar urma sa plece urmatoarea saptamana. Eu eram putin grabit sa nu pierd masina asa ca am decis sa merg eu dupa ea cu inca un sofer si am luat si platforma de moto dupa mine, gasind 2 motociclete de adus de acolo. Pe langa faptul ca mi-a dat multe tips-uri misto in privinta alimentarii masinii si cumpararii vignetelor , m-a sunat mai spre seara si mi-a oferit prilejul sa aduc o masina pt cineva din RO , fara sa ceara absolut nimic pentru el. Practic, mi-a oferit 600 euro pe tava, fara vreo pretentie . Nu sunt genul de om care sa laude fara motiv , dar pt genul asta de gest JOS PALARIA ! Il recomand cu toata caldura , baiat din ardeal de nota 10+ Drumuri bune si toata stima ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marian90 Postat Februarie 11, 2019 Share Postat Februarie 11, 2019 In urma cu o saptamana am gasit topicul asta al lui Marcel, fiind in cautarea unui transportator. Ma decid sa il contactez pe 04.02. Gasesc 2 mobre in Germania, ma decid asupra uneia, fuge sa vada mobra pe data de 07.02, isi da OK-ul, o plateste... Ieri, data de 10.02 ajunge in Bucuresti, la locul unde ne-am dat intalnire. Mobra a ajuns impecabila la mine asa cum mi-a spus de acolo ca arata. Om de nota 10. Recomand cu incredere oricui de acum si cu siguranta cand va fi cazul de alta mobra, la el voi apela. Multumesc Marcel! Sa ai mult spor si sa aduci multe mobre frumoase in tara! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motologistic Postat Februarie 11, 2019 Autor Share Postat Februarie 11, 2019 Salut Marian, ma bucur ca am reusit sa ducem la bun sfarsit, planul initial, chiar daca asta a insemnat sa iti protejez sidecase-urile, in sacul meu de dormit :-)) Sa ai noroc de el ! Si....restul pozelor de pe saptamana care tocmai s-a incheiat: La 31.01.2019 la 9:55, Mickey20 a spus: Il recomand cu toata caldura , baiat din ardeal de nota 10+ Drumuri bune si toata stima ! Multumesc frumos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
romarius21 Postat Februarie 13, 2019 Share Postat Februarie 13, 2019 Il recomand pe Marcel cu cea mai mare incredere. L-am contactat prima oara la sfarsitul lunii Ianuarie sa vad daca ma poate ajuta cu achizitionarea unui R1200GS din Germania. Am inteles de la inceput ca este un profesionist in urma sfaturilor pe care mi le-a dat. Dupa o negociere extraordinara (-500 euro din pretul initial + 2 side case-uri) pe 10 Februarie aveam motocicleta fata scarii. Rar am placerea sa intalnesc asemenea oameni. Multumesc, Marcel si spor in continuare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motologistic Postat Februarie 24, 2019 Autor Share Postat Februarie 24, 2019 Dacă tot se apropie primăvara... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motologistic Postat Februarie 27, 2019 Autor Share Postat Februarie 27, 2019 Tocmai ce am mai incheiat o saptamana de lucru, facand alti 7 motociclisti fericiti, ( din cauza numarului mare de solicitari, sunt nevoit sa renunt la platforma auto, deocamdata si sa merg cu remorcuta, pt a mai scadea numarul motociclistilor ''in asteptare'' ) motiv pt care va multumesc a nu stiu catea oara pt increderea acordata. Pentru platforma auto, nu mai am loc...cred ca pe urmatoarele 2-3 luni, asa ca pt a nu va pierde nici voi si nici eu, timpul, nu va mai deranjati sa sunati pentru TRANSPORT AUTO. Pentru cel moto, telefonul imi este tot timpul deschis . Marcel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bob82 Postat Martie 2, 2019 Share Postat Martie 2, 2019 Dupa cum i-am promis domnului, revin cu poze. Multumesc inca o data Marcel!! Ne vedem pe drum! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motologistic Postat Martie 5, 2019 Autor Share Postat Martie 5, 2019 Câteva, timide, live din Belgia, Olanda și Germania Săptămâna asta sunt SuperFast, SuperMario și SpeedyGonzales Și e abia marți... Twins... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raluca_carlan Postat Martie 19, 2019 Share Postat Martie 19, 2019 Motocicleta cu atas poti aduce din Germania? Care ar fi pretul pentru transport? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nguyen Postat Martie 19, 2019 Share Postat Martie 19, 2019 Acum 23 minute, raluca_carlan a spus: Motocicleta cu atas poti aduce din Germania? Care ar fi pretul pentru transport? Aduce, cum sa nu aduca... dar la ce-ti trebuie atas? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate