Cosmin VV Postat Iulie 30, 2023 Share Postat Iulie 30, 2023 Buna ziua, ma intereseaza sa achizitionez un Ducati din Germania, dar vreau sa l vad personal, cum se procedeaza? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pierrotlefou Postat Iulie 30, 2023 Share Postat Iulie 30, 2023 Acum 3 ore, Cosmin VV a spus: Buna ziua, ma intereseaza sa achizitionez un Ducati din Germania, dar vreau sa l vad personal, cum se procedeaza? Se pune mana pe telefon si se discuta cu Marcel. P.S. Intuiesc deznodamantul, dar te lamuresti tu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Microbec Postat Iulie 30, 2023 Share Postat Iulie 30, 2023 9 hours ago, Cosmin VV said: Buna ziua, ma intereseaza sa achizitionez un Ducati din Germania, dar vreau sa l vad personal, cum se procedeaza? Buna ziua, se merge in Germania si se vede. Asta daca se vrea a se vedea in realitate. Altfel, se poate vedea tot personal in poze, filme, WhatsApp video etc. Mai departe nu detaliez. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motologistic Postat Iulie 31, 2023 Autor Share Postat Iulie 31, 2023 La 30.07.2023 la 10:30, Cosmin VV a spus: Buna ziua, ma intereseaza sa achizitionez un Ducati din Germania, dar vreau sa l vad personal, cum se procedeaza? Salutare Pai, relativ simplu. Vorbim cu vânzătorul să îl rezerve(sa nu bati drum degeaba. La mine nu e cazul,că eu oricum merg). Apoi, fie găsești un avion cat mai aproape de vânzător, fie orice alt mijloc de transport. Eu, te pot aștepta la aeroport,nu e problema, te duc la motor, îți și traduc ce zice nea' Caisă, îți vezi/ testezi motorul, îl plătești,după care, ii bem cafeaua lui nea' Caisă și plecăm spre aeroport. Tu cu avionul spre casă, eu cu motorul in dubă. Simplu Daca cumva te gândești să vii cu mine, calculează primele două poze....in 5 zile Rectific, in 25 seara am plecat din Cluj și tocmai ce am ajuns acasă. 6 zile... Săptămâna tocmai încheiată, cu vizita iar prin Danemarca și descărcări prin Galați, Slobozia, București,Cluj, Sibiu. Săptămâna Untold, mă ține acasa, dar duminică plec iar, cu vizită prin Belgia și Olanda. Cele bune, Marcel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Iulie 31, 2023 Share Postat Iulie 31, 2023 F frumos K1300! ce an, cati km, cati iepuroi?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motologistic Postat Iulie 31, 2023 Autor Share Postat Iulie 31, 2023 Acum 30 minute, apriliacluj a spus: F frumos K1300! ce an, cati km, cati iepuroi?? 2012, 30 k km, 5690 €€€ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Iulie 31, 2023 Share Postat Iulie 31, 2023 Super pret, felicitari! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motologistic Postat August 22, 2023 Autor Share Postat August 22, 2023 Munca la foc continuu,înainte de concediul mult așteptat Până pe 1 septembrie, sunt plecat din țară, motiv pentru care, s-ar putea sa nu prea răspund la telefon. Sa va bucurați de vremea frumoasa de afară și de noile motoare de pe meleagurile nemțești Cele bune, Marcel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat August 22, 2023 Share Postat August 22, 2023 Acum 37 minute, Motologistic a spus: ce ai facut Bobita?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tzunoi Postat August 22, 2023 Share Postat August 22, 2023 Se pare ca era felina din poze la volan. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat August 22, 2023 Share Postat August 22, 2023 Neahh, sunt mai atente și au și reflexe! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motologistic Postat August 23, 2023 Autor Share Postat August 23, 2023 Acum 21 ore, apriliacluj a spus: ce ai facut Bobita?? Doar am stat la semafor,iar domnul din imagine a considerat că e timpul să-și strice "concediul" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat August 23, 2023 Share Postat August 23, 2023 nasol..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motologistic Postat August 23, 2023 Autor Share Postat August 23, 2023 Acum 6 ore, apriliacluj a spus: nasol..... Absolut...mai ales când ești un mare dibaci 🫢🫢🫢 Brand New Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat August 23, 2023 Share Postat August 23, 2023 (editat) Acum 5 minute, Motologistic a spus: Brand New Reparată sau altă remorcă nouă? M-am uitat mai bine, e reparată! Editat August 23, 2023 de ENEOS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat August 24, 2023 Share Postat August 24, 2023 Acum 13 ore, Motologistic a spus: ...mai ales când ești un mare dibaci tu sau Marius?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motologistic Postat August 24, 2023 Autor Share Postat August 24, 2023 Acum 54 minute, apriliacluj a spus: tu sau Marius?? Evident că marele maestru Bucur Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat August 24, 2023 Share Postat August 24, 2023 +1!!!! da da!! meserias baiatu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motologistic Postat Septembrie 5, 2023 Autor Share Postat Septembrie 5, 2023 Va salut, Din păcate, gata cu motorizările pe insule, de azi back to business! Azi au plecat și penultimii turiști nemți, de la mine d'acasa. Inainte, o scurta tura de recunoaștere cu enduro, evident La noapte plec spre Germania. Cele bune, Marcel 0744973166 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Septembrie 5, 2023 Share Postat Septembrie 5, 2023 Acum 4 minute, Motologistic a spus: La noapte plec spre Germania. drumuri bune, spor si succes!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piticusmecher Postat Septembrie 5, 2023 Share Postat Septembrie 5, 2023 Mergi cu bine si sa-ti mearga bine !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motologistic Postat Septembrie 12, 2023 Autor Share Postat Septembrie 12, 2023 Tura încheiată! 2-3 zile de pauză și o iau în weekend iar spre Germania. Cele bune, Marcel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motologistic Postat Octombrie 1, 2023 Autor Share Postat Octombrie 1, 2023 Am încheiat inca o cursa de două săptămâni, aseara ajungand acasa, iar azi plec iarasi. Poze mai putine tura asta, pentru ca am spart al zecilea telefon, in timp ce probam motociclete. Desi tot spun ca nu mai iau masini, trebuie sa invat la un moment dat să spun NU...sper Si, desi credeam ca nu mai aduc nemti anul acesta in ture la noi in țară, tot m-a mai gasit un endurist, cu o Africa Twin. Domnilor si doamnelor, sa va bucurati de motoare! Cele bune, Marcel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valibogdan Postat Octombrie 2, 2023 Share Postat Octombrie 2, 2023 Cat o fost Honda aia automata? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motologistic Postat Octombrie 3, 2023 Autor Share Postat Octombrie 3, 2023 La 02.10.2023 la 12:28, valibogdan a spus: Cat o fost Honda aia automata? 4400 pe net Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate