raluca_carlan Postat Martie 19, 2019 Share Postat Martie 19, 2019 Este pentru un coleg de serviciu ... nu este pentru mine. Nu are cont aici. Ok? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nguyen Postat Martie 19, 2019 Share Postat Martie 19, 2019 Acum 12 minute, raluca_carlan a spus: Nu are cont aici. Ok? E ok, credeam ca vrei mobra cu atas, lucru neobisnuit dar nu neintalnit pentru o femeie. Ce mobra vrea sa cumpere? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nguyen Postat Martie 20, 2019 Share Postat Martie 20, 2019 (editat) Acum 7 ore, Paca a spus: Aduce doar daca promiti ca te duci la MAN si anul asta ! Romanca de-a noastra: Editat Martie 20, 2019 de Nguyen Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motologistic Postat Martie 20, 2019 Autor Share Postat Martie 20, 2019 (editat) Acum 12 ore, raluca_carlan a spus: Motocicleta cu atas poti aduce din Germania? Care ar fi pretul pentru transport? Desigur ca pot. Dacă nu e Golwing sau 1150 RT, ți-l aduc la 400 euro. Condiția e sa ma lași sa ma dau cu ea 10 min. Sapt viitoare le aduc pe astea... Editat Martie 20, 2019 de Motologistic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nguyen Postat Martie 20, 2019 Share Postat Martie 20, 2019 Acum 4 ore, Motologistic a spus: Desigur ca pot. Dacă nu e Golwing sau 1150 RT, ți-l aduc la 400 euro. Condiția e sa ma lași sa ma dau cu ea 10 min. Sapt viitoare le aduc pe astea... Ural M72 cu motor de K750, stop spate chinezesc de R75, roti noi China, tobele China. Cat a dat pe ea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
popicadi Postat Martie 20, 2019 Share Postat Martie 20, 2019 Pitesti-Timisoara ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motologistic Postat Martie 20, 2019 Autor Share Postat Martie 20, 2019 Acum 30 minute, Nguyen a spus: Ural M72 cu motor de K750, stop spate chinezesc de R75, roti noi China, tobele China. Cat a dat pe ea? Habar n-am Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raluca_carlan Postat Martie 21, 2019 Share Postat Martie 21, 2019 (editat) Motologistic, am trimis un PM cu detalii. Cand ai timp da-mi un raspuns. Multumesc mult. LE conditia se accepta, te poti da mai mult de 10 minute ... Editat Martie 21, 2019 de raluca_carlan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motologistic Postat Martie 22, 2019 Autor Share Postat Martie 22, 2019 Neața. Ți-am răspuns. Caz ca și rezolvat Azi plec din Cluj, cap-compas Constanța, via București. Dacă aveți de trimis /primit ceva, vă ajut cu mare drag. 0744 973 166 N-am loc de mobila, utilaje agricole sau sonde de țiței... Dar de un motor, este. Gratis Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motologistic Postat Martie 28, 2019 Autor Share Postat Martie 28, 2019 Poze, poze și iar poze, din ultima săptămână Săptămâna viitoare sunt plin, atât pe tur cât și pe retur. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nguyen Postat Martie 31, 2019 Share Postat Martie 31, 2019 La 20.03.2019 la 14:44, Motologistic a spus: Habar n-am Salut! Acum am eu o intrebare, faci transporturi si din tara (Bucuresti) spre Germania? Am un potential client pentru o motocicleta Dnepr 650 cu atas si daca "batem palma" va trebui sa-i gasesc un transport. Dupa ce imi da locatia o sa te pot intreba si de pret. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motologistic Postat Aprilie 1, 2019 Autor Share Postat Aprilie 1, 2019 Desigur... Aseară am lăsat în Austria, asta... Ridicata din Mogoșoaia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nguyen Postat Aprilie 1, 2019 Share Postat Aprilie 1, 2019 Acum 11 ore, Motologistic a spus: Desigur... Aseară am lăsat în Austria, asta... Ridicata din Mogoșoaia Merci! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Aprilie 4, 2019 Share Postat Aprilie 4, 2019 cam cu cat aduci o mobra de 500cmc din DE? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motologistic Postat Aprilie 5, 2019 Autor Share Postat Aprilie 5, 2019 Salut... cam cu aproximativ 350 euro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Aprilie 5, 2019 Share Postat Aprilie 5, 2019 OK, mersi mult, te anunt cand o sa fie de actualitate, ma gandesc ca prin vara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motologistic Postat Aprilie 6, 2019 Autor Share Postat Aprilie 6, 2019 Ok, aștept. Pana la vara... Poze cu ultimele achiziții, din săptămâna care tocmai se încheie Sa va bucurați de noile jucării ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TETEA. Postat Aprilie 12, 2019 Share Postat Aprilie 12, 2019 Ce sa-ti zic, domnu?! Data viitoare sa fie cu happy ending! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MariusRusu Postat Aprilie 15, 2019 Share Postat Aprilie 15, 2019 La 06.04.2019 la 12:54, Motologistic a spus: Ok, aștept. Pana la vara... Poze cu ultimele achiziții, din săptămâna care tocmai se încheie Sa va bucurați de noile jucării ! Salutare tuturor, ma tin de ceva vreme sa pun cateva vorbe aici pe forum legat de activitatea lui Marcel si iaca in sfarsit am reusit. Toata stima si respectul pentru ce face omuletzul asta pentru noi. Alearga din colt in colt de lume sa ne aduca jucariile fara sa carcotesca in vreun fel cand pur si simplu nu se leaga vreun transport. Analizeaza mobra de vrei sa ti-o iei, se da cu ea, o testeaza, o innebuneste si apoi it spune de acolo de la fata locului daca merita sa o iei sau ba. Inca ceva, unul dintre cele mai importante lucruri pe care l-am descoperit la el este ca-i pasa frate de banutzii tai. Pentru mine a negociat pretul cerut de neamt si mi-a adus si bani inapoi!!! Multumesc tare mult pentru tot Marcel si iti urez sa faci cat mai multe drumuri cu duba plina ochi, tur-retur Romania. P.S. Am uitat sa mentionez ca i-am trimis in cont cateva mii de euro fara sa-l fi vazut in viata mea inainte pe omul asta! Felicitari Marcel! Daca doreste cineva sa-i confirm si verbal/in persoana cele de mai sus, ma poate contacta oricand la 0721 249 276 – Marius. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jean val Jean Postat Aprilie 18, 2019 Share Postat Aprilie 18, 2019 Salut Marcel,mai aduci motociclete? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motologistic Postat Aprilie 22, 2019 Autor Share Postat Aprilie 22, 2019 Salut Absolut și indubitabil Poze live, din săptămâna asta ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dragos Scrieciu Postat Aprilie 23, 2019 Share Postat Aprilie 23, 2019 Salutare. Vreau sa-mi aduc si eu un motor din Brighton, Anglia. Stiti pe cineva care.ma poate ajuta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motologistic Postat Aprilie 25, 2019 Autor Share Postat Aprilie 25, 2019 Userul Adrian45, el știu ca face curse de Anglia. Încearcă sa iei legătura cu el. Oficial, aseară am pus cheile în cui, pentru o săptămână. Paște fericit tuturor și sa va bucurați de noile jucării Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motologistic Postat Mai 11, 2019 Autor Share Postat Mai 11, 2019 Azi, 11.05 merg cu motoare la Constanța, via București. Dacă aveți ceva de dus (mici dimensiuni) de la Cluj sau adus (mari dimensiuni) pe ruta asta, 0744 973 166. Free of charge Și, acum... Poze de săptămâna asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Mai 11, 2019 Share Postat Mai 11, 2019 Salut, Cam ce reducere se mai poate obtine de obicei fata de pretul de pe mobile.de? M-ar interesa o Hayabusa 2008 portocalie, cam ca cea din anuntul asta: https://m.mobile.de/motorrad-inserat/suzuki-gsx-1300-r-hayabusa-passau/277840874.html?ref=srp&searchId=37110746-7821-c8da-ac13-e325d72a52dd Cam la ce pret ar ajunge la mine in Bucuresti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate