apriliacluj Postat Iulie 4 Share Postat Iulie 4 un dealer "normal", iti verifica firma si daca esti OK, iti factureaza fara TVA sunt dealeri "anormali", pe principiul hotului ii frica de hoti , si astia iti returneaza TVAul dupa ce ai inmatriculat mobra/masina, si le trimiti copie dupa talon si CIV Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tzunoi Postat Iulie 4 Share Postat Iulie 4 Dar daca nu o iei pe firma? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Iulie 4 Share Postat Iulie 4 @Motologistic, de curiozitate, cat fu R1250Rt ul, si la cati km? Sau e R1200RT? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Iulie 4 Share Postat Iulie 4 1 oră în urmă, tzunoi a spus: Dar daca nu o iei pe firma? transferi banii, sau ii dai la Marcel si asta basta platesti pretul intreg cu TVA german inclus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motologistic Postat Iulie 4 Autor Share Postat Iulie 4 R1200Rt, 25 k km, 12.900 euro ............ Singura varianta sa il iei din afara fără TVA este sa o iei pe o firma plătitoare de TVA. Legea spune ca facturarea intracomunitara a vehiculelor, cu TVA inclus, este ilegala. Motiv pt care, neamtul Nu are voie sa mi-o vândă la prețul brut. Ce fac unii( dun cauza smenarilor români), iti percep TVA ul ca și garanție pana faci dovada ca ai dus motorul în alta tara. Apoi, îl returnează. Dar, de cele mai multe ori, dau datele firmei, ei le verifica și se facturează la preț net. Sunt cazuri, în baza unei legi,nr 25 din codul Finanțelor nemțești, când facturarea către o persoana privata din România, deși e vândut de firma, nu este purtătoare respectiva factura, de TVA Acum 4 ore, B299JOY a spus: Ca sa cumperi din UE o mașină / un motor fara TVA îți trebuie firma in Romania (cu cod de TVA intra comunitar sau plătitoare de TVA normal) . Tu menționezi dealerului sa factureze fara TVA și îi dai codul de TVA din Romania. Întrebi contabilul cum se înregistrează factura. Din cauza unor manevre cu TVA multi dealeri din UE nu ți mai dau fara TVA ci inițial îți facturează mașina și separată TVA ul pe care ți-l returnează după ce le trimiți dovada că ai inmatriculat o in Ro. Am un caz recent, clientul cu Yamaha XSR 700 de acum 2 săptămâni, în care, clientul respectiv a cumpărat motorul cu tot cu tva inclus, dar statul l-a pus la înmatriculare sa plateasca TvA. A plătit, a trimis dovada neamțului cum ca a plătit TVAul in tara de baștină,iar a doua zi, neamțul i-a virat în cont valoarea TVAului Pt ca, este ilegala dublă taxare Motorul era nou, zero km Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Laurentiu Gherase Postat Iulie 5 Share Postat Iulie 5 16 hours ago, Motologistic said: R1200Rt, 25 k km, 12.900 euro ............ Singura varianta sa il iei din afara fără TVA este sa o iei pe o firma plătitoare de TVA. Legea spune ca facturarea intracomunitara a vehiculelor, cu TVA inclus, este ilegala. Motiv pt care, neamtul Nu are voie sa mi-o vândă la prețul brut. Ce fac unii( dun cauza smenarilor români), iti percep TVA ul ca și garanție pana faci dovada ca ai dus motorul în alta tara. Apoi, îl returnează. Dar, de cele mai multe ori, dau datele firmei, ei le verifica și se facturează la preț net. Sunt cazuri, în baza unei legi,nr 25 din codul Finanțelor nemțești, când facturarea către o persoana privata din România, deși e vândut de firma, nu este purtătoare respectiva factura, de TVA Am un caz recent, clientul cu Yamaha XSR 700 de acum 2 săptămâni, în care, clientul respectiv a cumpărat motorul cu tot cu tva inclus, dar statul l-a pus la înmatriculare sa plateasca TvA. A plătit, a trimis dovada neamțului cum ca a plătit TVAul in tara de baștină,iar a doua zi, neamțul i-a virat în cont valoarea TVAului Pt ca, este ilegala dublă taxare Motorul era nou, zero km Mulțumesc frumos pentru informații! Poți lăsa aici, te rog frumos, un număr de telefon? Ținem legătura. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Iulie 5 Share Postat Iulie 5 Vaiiiii Tu nu vezi semnatura lui Marcel???? Aoleuuuu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Laurentiu Gherase Postat Iulie 5 Share Postat Iulie 5 56 minutes ago, apriliacluj said: Vaiiiii Tu nu vezi semnatura lui Marcel???? Aoleuuuu Se pare ca nu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Iulie 5 Share Postat Iulie 5 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioio_viola Postat Iulie 5 Share Postat Iulie 5 1 oră în urmă, apriliacluj a spus: Vaiiiii Tu nu vezi semnatura lui Marcel???? Aoleuuuu pe telefon nu se vad semnaturile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Iulie 5 Share Postat Iulie 5 seteaza varianta desktop si se vede Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Laurentiu Gherase Postat Iulie 5 Share Postat Iulie 5 30 minutes ago, ioio_viola said: pe telefon nu se vad semnaturile De aici problema, tnx. 34 minutes ago, apriliacluj said: Thx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motologistic Postat Iulie 6 Autor Share Postat Iulie 6 Săptămâna 7-13 iulie putina odihnă, săptămânile următoare in Germania Sa va bucurați de motoare! Marcel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Iulie 7 Share Postat Iulie 7 Acum 6 ore, Motologistic a spus: Sa va bucurați de motoare! Pot să mă bucur și dacă am achiziționat 🏍 prin altcineva? 🫣 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Laurentiu Gherase Postat Iulie 7 Share Postat Iulie 7 6 hours ago, Motologistic said: Săptămâna 7-13 iulie putina odihnă, săptămânile următoare in Germania Sa va bucurați de motoare! Marcel vacanță plăcută! On 7/5/2024 at 9:03 AM, apriliacluj said: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motologistic Postat Iulie 7 Autor Share Postat Iulie 7 Acum 33 minute, ENEOS a spus: Pot să mă bucur și dacă am achiziționat 🏍 prin altcineva? 🫣 Cu toată bucuria posibilă am sa împărtășesc bucuria ta Acum 45 minute, Laurentiu Gherase a spus: vacanță plăcută! Mulțumesc frumos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Daniel87 Postat Iulie 14 Share Postat Iulie 14 Salut Salut, Ma poate ajuta cineva cu o verificare a unei motociclete kawasaki er-6fin Cluj? Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motologistic Postat Iulie 15 Autor Share Postat Iulie 15 Da, Timo Campean Facebook/Instagram Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Daniel87 Postat Iulie 15 Share Postat Iulie 15 Mulțumesc Marcel! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
avr_ionut_andrei Postat Iulie 23 Share Postat Iulie 23 Salut. As fi interesat de un Honda Hornet pc41, modelul dupa 2011. Incluzand transportul pana la B, imi poti da un pret estimativ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motologistic Postat Iulie 24 Autor Share Postat Iulie 24 Salutare Tot ce tine de mine, este 550 de euro. Ca idee, pleca de pe la 4000 de euro, un PC 41, in stare aproape perfectă, cu km puțini Asta al fetei a fost 4100 , renegociat de la 4400. 26 k km.. ............. De 2 zile acasa, mâine plec iarasi spre Germania Cele bune, Marcel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motologistic Postat August 20 Autor Share Postat August 20 Va salut, Vreo 3 ture încheiate, dupa care urmează începând de azi, CONCEDIU. Cam toată luna septembrie...relax mode Sa va bucurați de motoare și sa ne reauzim cu bine! Cele bune, Marcel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat August 20 Share Postat August 20 pai si V-Maxul meu unde e?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motologistic Postat August 20 Autor Share Postat August 20 Acum 59 minute, apriliacluj a spus: pai si V-Maxul meu unde e?? Tot aici... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat August 20 Share Postat August 20 Acum 10 minute, Motologistic a spus: Tot aici.... io-l vreau la mine in ograda Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate