hicea_mihai Postat Aprilie 27, 2017 Share Postat Aprilie 27, 2017 Buna ziua colegi . Daca cineva cunoaste sau confectioneaza sisteme de tip masa/platforma rotativa pentru rotire motor va rog din suflet sa ma contactati . Specificatii pentru constructia platformei ar fi urmatoarele : Diametru 2400 mm Portanta sistetemului aprox 330 kg Moto - Hayabusa K9 . Motivul ar fi : panta prea abrupta , ingusta si prea lunga pana la garaj , iar garajul insuficient de generos pentru a intoarce motorul . Va salut si totodata multumesc anticipat . Hicea Mihai hicea_mihai@yahoo.com 0745707642 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anpetre Postat Aprilie 27, 2017 Share Postat Aprilie 27, 2017 Salutare Am și folosesc un produs care se numește Rothewald Rangierhilfe pe louis.de (nu pot pune link). Dacă nu îl știi deja, iti pot povesti despre el, are avantaje și dezavantaje. Într-o lăcătușerie mica cred ca se poate face unul mai bun, eliminând problemele produsului industrial. » Post actualizat in 27 Apr 2017 07:55 Îmi cer scuze, cred ca Hayabusa nu are cric central, "device-ul" este destinat folosirii cu moto cu cric central. Și ar mai fi și limita de greutate... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hicea_mihai Postat Aprilie 27, 2017 Autor Share Postat Aprilie 27, 2017 Multumesc pentru info . Am vazut deja sistemul de pivotare pe cric central , dar Busa nu are cric central . Multumesc frumos pentru intentia ta . SalutareAm și folosesc un produs care se numește Rothewald Rangierhilfe pe louis.de (nu pot pune link). Dacă nu îl știi deja, iti pot povesti despre el, are avantaje și dezavantaje. Într-o lăcătușerie mica cred ca se poate face unul mai bun, eliminând problemele produsului industrial.» Post actualizat in 27 Apr 2017 07:55Îmi cer scuze, cred ca Hayabusa nu are cric central, "device-ul" este destinat folosirii cu moto cu cric central. Și ar mai fi și limita de greutate... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adixgl Postat Aprilie 27, 2017 Share Postat Aprilie 27, 2017 Salut, Cam greu sa isi imegineze cineva ce vrei sa faci. Iti recomand sa pui cateva fotografii cu garajul si calea de acces astfel incat sa obtii cel mai bun rezultat. Succes. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jerry_mcrie Postat Aprilie 27, 2017 Share Postat Aprilie 27, 2017 (editat) doua foi de tego gros taiate rotund la dimensiune ... un ax central serios pe rulmenti si 4-6-8 bile mari dispuse radial pe niste sine rotunde... usor de zis, greu de facut... hmm, de pe net http://www.harborfreight.com/low-profile-motorcycle-dolly-95896.html nu o fi ceva similar si pe europa? cu oamenii astia ai incercat sa vorbesti? http://www.starelevators.ro/produse/platforma-auto-rotativa/ Editat Aprilie 27, 2017 de jerry_mcrie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hicea_mihai Postat Aprilie 27, 2017 Autor Share Postat Aprilie 27, 2017 Da... Salut, Cam greu sa isi imegineze cineva ce vrei sa faci. Iti recomand sa pui cateva fotografii cu garajul si calea de acces astfel incat sa obtii cel mai bun rezultat. Succes. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Aprilie 27, 2017 Share Postat Aprilie 27, 2017 vorbeste cu colegul @gtr 1000 succes Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hicea_mihai Postat Aprilie 27, 2017 Autor Share Postat Aprilie 27, 2017 Bine amice . Asta e ... multam .. desi ma gandeam initial cu platforme rotative rulmenti si tat felu de lucruri inutile .. asta e !!!! Iti multumesc din suflet . Topic inchis si rezlovat de #jerry_mcrie. Las la indemana adminilor daca topicul ramane sau se sterge . doua foi de tego gros taiate rotund la dimensiune ... un ax central serios pe rulmenti si 4-6-8 bile mari dispuse radial pe niste sine rotunde... usor de zis, greu de facut... hmm, de pe net http://www.harborfreight.com/low-profile-motorcycle-dolly-95896.html nu o fi ceva similar si pe europa? cu oamenii astia ai incercat sa vorbesti? http://www.starelevators.ro/produse/platforma-auto-rotativa/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Aprilie 27, 2017 Share Postat Aprilie 27, 2017 https://www.louis.nl/artikel/manoeuvreerrail-rothewald/10002960?list=301710683&filter_article_number=10059228 150 euro si ai rezolvat problema.. poti sa o tragi si langa zid Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad58 Postat Aprilie 27, 2017 Share Postat Aprilie 27, 2017 (editat) @hicea_ mihai Nu cred ca ai nevoie de diametru 2400mm ai ampatament 1480 deci un 1800 ar fi suficient si nu diametru ci lungime cu o latime de 500 (iar suficient sa te urci usor dar vezi cu ea pe cric daca e ok), la placa asta pui cate 2 role cu axul in lungul placii (daca ai putea sa le directionezi pe raza de rotatie ar fi mai bine) si incastrat in placa, in mijlocul placii prinzi la partea de dedesupt o teava (ca axul unei elice) care o sa intre in alta teava fixata in teren. In capetele unde versi "locomotiva" faci rampe de acces. Cat m-am chinuit eu sa scriu vad ca s-a rezolvat cam la fel. Editat Aprilie 27, 2017 de vlad58 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FLEX Postat Aprilie 27, 2017 Share Postat Aprilie 27, 2017 (editat) In divaisul ala de louis pare ca nu poti urca trotineta pe Teu decit dind cu spatele (piciorul Teului e in stinga, la cricul lateral, iar rampa e in fata). 300 si kg dat cu spatele de mina? hmmm, mie unui imi da cu virgula. Plus ca nu garanteaza nimeni ca Teul o sa stea pe loc cind urci motoreta pe el, nu vad nici o frina la rolele alea. Plus bascularea posibila cind pui roata pe buza jgheabului. Mie imi pare o scula de 2 oameni asata, iar colegul nostru vrea sa faca manevra singur, cred. Eu as face o platforma rotativa din TEGO (2 straturi, 3 straturi, nu mai groas ade 3cm) cu pivot central prins in podeaua garajului (un ceva sa n-o ia din loc grozavia) si cele mai mici si mai multe role gasibile pe la magazinele DIY. Editat Aprilie 27, 2017 de FLEX Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kassu Postat Aprilie 27, 2017 Share Postat Aprilie 27, 2017 In aceeasi situatie ma regasesc si eu (garaj mic, greu de intors motorul inauntru, etc.). Cu multi ani in urma am deschis un topic ca al tau. Din pacate, n-am gasit pe nimeni dispus sa incerce un proiect de acest gen. Asa ca m-am reorientat spre altceva. Uite ce folosesc eu acum (v.link). E scump, dar crede-ma ca merita toti banii (acum e reducere generoasa, din cate vad). Pe langa faptul ca o poti intoarce cum doresti, poti si lucra la ea (roti, lant, etc.). Daca comanzi suportul pe net, ai grija cand primesti coletul. Al meu a venit facut vraiste de la vama, noroc ca am gasit toate piesele componente inauntru... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adyp Postat Aprilie 27, 2017 Share Postat Aprilie 27, 2017 Ai aici ceva care mie mi-ar placea: http://newatlas.com/dynamoto-rotacaster-omnidirectional-motorcycle-stands/44297/ Sau aici o tona de modele si tipuri: https://www.google.ro/search?q=motorcycle+moving+stand&num=100&newwindow=1&safe=off&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ved=0ahUKEwiYpPH3r8TTAhVJVBQKHVlgCbkQsAQIJA&biw=1920&bih=950#imgrc=_ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
->Bullet<- Postat Aprilie 27, 2017 Share Postat Aprilie 27, 2017 cu oamenii astia ai incercat sa vorbesti? http://www.starelevators.ro/produse/platforma-auto-rotativa/ misto asta, i-a contactat cineva pt un pret ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jerry_mcrie Postat Aprilie 27, 2017 Share Postat Aprilie 27, 2017 cu o busa nu e asa usor sa o invarti pe cric. si ... hai ca o faci din cand in cand. zilnic nu ar fi insa bine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate