antemiu Postat Ianuarie 8, 2007 Share Postat Ianuarie 8, 2007 Nu stiu daca au mai fost postate pozele astea(imi cer scuze daca da)...cam asa ar trebuii sa arate o intrunire adevarata...pana ne mai creste parcu moto din tara noastra scumpa si draga...ne multumim cu ce avem! Spre un viitor mai bun! asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinavram Postat Ianuarie 8, 2007 Share Postat Ianuarie 8, 2007 Daca n-ar fi taxa de prima inmatriculare, sa nu te miri daca, in cativa ani, nu vei vedea in fundalul acestei mari de motociclete Arcul de Triumf. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SRJN Postat Ianuarie 8, 2007 Share Postat Ianuarie 8, 2007 Ar fi tare sa fac un concurs gen: iti da cheile de la o motocicleta iti spune doar ce marca e moto doar ata ,nu iti spun ce gen e Daca o gasesti e a ta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurentiug Postat Ianuarie 8, 2007 Share Postat Ianuarie 8, 2007 Ar fi tare sa fac un concurs gen: iti da cheile de la o motocicleta iti spune doar ce marca e moto doar ata ,nu iti spun ce gen e Daca o gasesti e a ta. Ce idee faina ... sincer ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XCS911 Postat Ianuarie 9, 2007 Share Postat Ianuarie 9, 2007 O gasesc... nu e tare greu... dar am nevoie de putin timp cat sa ma plimb pe langa fiecare si sa incerc cheia... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaveBoy Postat Ianuarie 9, 2007 Share Postat Ianuarie 9, 2007 frate dc ai uitat unde ai lasat mobra ai pus-o ))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nazi | SchutzStaffel Postat Ianuarie 9, 2007 Share Postat Ianuarie 9, 2007 Dak a cazut una cad toate. Sa vezi atunci distractie. Vinovatul nici in spatiu nu cred k se poate ascunde. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Placebo Postat Ianuarie 9, 2007 Share Postat Ianuarie 9, 2007 Vinovatu-i photoshop, cred. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
one_crazy_biker Postat Ianuarie 9, 2007 Share Postat Ianuarie 9, 2007 Pai si yo daca vreu sa plec cu motoru!!!!! )))) cum fak?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
antemiu Postat Ianuarie 9, 2007 Autor Share Postat Ianuarie 9, 2007 Pai si yo daca vreu sa plec cu motoru!!!!! )))) cum fak?? Bagi vreo 2-3 doze de redbull in benzina si...vezi poate,poate... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
guzz Postat Ianuarie 9, 2007 Share Postat Ianuarie 9, 2007 Daca n-ar fi taxa de prima inmatriculare, sa nu te miri daca, in cativa ani, nu vei vedea in fundalul acestei mari de motociclete Arcul de Triumf. cica , curtea europeana ar da statul roman in judecata in legatura cu taxa de prima inmatriculare , nefiind legala ,in concordanta cu normele europene ,iar noi fiind stat european... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurentiug Postat Ianuarie 9, 2007 Share Postat Ianuarie 9, 2007 cica , curtea europeana ar da statul roman in judecata in legatura cu taxa de prima inmatriculare , nefiind legala ,in concordanta cu normele europene ,iar noi fiind stat european... Din cate am inteles ministrul finantelor va da o declaratie vineri pe tema asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
easy rider Postat Ianuarie 10, 2007 Share Postat Ianuarie 10, 2007 chiar treaba asta cu inmatricularea nu i cam exagerata?? pai daca ar trebui sa inmatriculez acum jawa ar trebui sa platesc la inmatriculare cat am dat pe jawa si asta nu mi permit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Drei Postat Ianuarie 10, 2007 Share Postat Ianuarie 10, 2007 Asta este in Anglia la Silverstone, numele in spate pe plancarda spune: Luffield Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Anaximada Postat Ianuarie 10, 2007 Share Postat Ianuarie 10, 2007 Vinovatu-i photoshop, cred. sunt de aceeasi parere. Poza are o valoare mare totusi, data de munca depusa pentru prelucrarea ei:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SRJN Postat Ianuarie 10, 2007 Share Postat Ianuarie 10, 2007 Nu ephotoshop. Poza e facuta cu un teleobiectiv puternic care da senzatia ca nu ar fi deloc spatiu intre motociclete.In realitate nu sunt atat de apropiate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghost-rider Postat Ianuarie 11, 2007 Share Postat Ianuarie 11, 2007 (editat) Nu din cauza taxelor nu isi ia rumanu motocicleta, vrea el neaparat sa se duca la servici singur intr-o masina de 5 locuri si sa injure ca de de e aglomeratie. Si din cate am vazut nu clima conteaza cel mai mult in ponderea motocicletelor pe tari (din cate am auzit cica UK e pe primul loc si acolo ploua de 5 ori pe zi). Dupa parerea mea motociclete / locuitor e direct proportionala cu indicele de civilizatie parcare la circuito de Jerez Editat Ianuarie 11, 2007 de ghost-rider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
antemiu Postat Ianuarie 12, 2007 Autor Share Postat Ianuarie 12, 2007 sunt de aceeasi parere. Poza are o valoare mare totusi, data de munca depusa pentru prelucrarea ei:) Ma enerveaza scepticii astia...numa americanii mai sunt asa,doar ca la aia e regula ca-s prosti de-ngroapa. Atunci poza lu Ghost_Rider ..?!?! si aia e photoshop!? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GoKart Postat Ianuarie 13, 2007 Share Postat Ianuarie 13, 2007 Ma enerveaza scepticii astia...numa americanii mai sunt asa,doar ca la aia e regula ca-s prosti de-ngroapa. Atunci poza lu Ghost_Rider ..?!?! si aia e photoshop!? SSSSS...nu te agita degeaba...deschide ochii putin si uita-te la a II-a poza...se observa mai usor repetitia... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SRJN Postat Ianuarie 13, 2007 Share Postat Ianuarie 13, 2007 Nu intelegeti ca poza e facuta cu un teleobiectiv foarte puternic(300-600mm) si astfel moto par foarte apropiate una de alta si de fapt nu sunt. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moto90 Postat Ianuarie 13, 2007 Share Postat Ianuarie 13, 2007 bine ar fi daca s-ar aduna atatia... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ishmael Postat Ianuarie 13, 2007 Share Postat Ianuarie 13, 2007 sa vina careva la o intrunire din deasta , si sa aiba ceva tricou care sa promoveze conservele , gen bikes suck -get a jeep sau ceva .... (mi-a zburdat si mie imaginatia la secvente din ceva filme cu prosti) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ravenshield Postat Ianuarie 15, 2007 Share Postat Ianuarie 15, 2007 Superbe peisajele... As vrea sa vad si eu asa ceva... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OLY Postat Ianuarie 17, 2007 Share Postat Ianuarie 17, 2007 Sunt ajutate generos de PHOTOSHOP .....acolo sunt intr-adevar multe motoare dar nu chiar ca in a 2-a poza ......si intr-adevar teleobiectivele de gen 300-600 fac treaba asta cu comprimarea spatiului DAR mai fac o treaba ..si anume sharf'ul intr-un plan foarte ingust ....ma rog una peste alta experienta mea de zeci de ani in fotografii si fotoshopuri zice ca sunt adevarate partial , doar ajutate un pic mai ales prin spate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LOKI_46 Postat Ianuarie 18, 2007 Share Postat Ianuarie 18, 2007 ce tare ...dc vrei sa pleci nu ai nici o sansa..poate cu macaraua.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate