paulynos Postat Mai 15, 2017 Share Postat Mai 15, 2017 Bai, toate bune si frumoase cu plimbarile, dar din cele 3 poze puse de mine mai devreme cea mai vizualizata este aia cu picioarele. Cineva are un foot fetish... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheHuskyCrobats Postat Mai 15, 2017 Share Postat Mai 15, 2017 Mie imi plac de nu mai pot acelea care sunt intoarse la 90 de grade. Ce lene va e ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paulynos Postat Mai 15, 2017 Share Postat Mai 15, 2017 nu este vb de lene colegu', pur si simplu forumu iti intoarce automat din portrait in panoramic, solutia este sa faci doar panorame dar cateodata nu se poate ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator goe 75 Postat Mai 15, 2017 Share Postat Mai 15, 2017 Asta e mai buna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Mai 15, 2017 Share Postat Mai 15, 2017 Hahhahaha Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petre81. Postat Mai 15, 2017 Share Postat Mai 15, 2017 Cand am trecut de la noi la ei, era o singura masina la plata si apoi am trecut noi. Cand am ajuns la ei, la acte, erau vreo 5 masini la fiecare dintre cele 2 ghisee, si am asteptat putin. Cand am trecut invers, erau destui la coada la plata, dar am trecut pe langa ei si cand am ajuns la noi la verificat acte, erau tot asa, cate 5-6 masini, dar un politist ne-a spus sa mergem in fata sa atatam CI si apoi sa trecem, citez: Ca voi nu sunteti masini sa stati la coada. Pe pod a fost liber. Asa cum spuneam mai sus au refacut portiunea romaneasca si este foarte buna. Deci a fost ok. Merci! Anul trecut cand am fost in Grecia cu masina am stat la coada doua ore si jumatate, si dus si la intors. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XaeL Postat Mai 15, 2017 Share Postat Mai 15, 2017 (editat) aici ne-am intalnit » Post actualizat in 15 May 2017 18:40 ...si curcubeul din mers https://www.youtube.com/watch?v=ZTrXVP8oE4c Editat Mai 15, 2017 de XaeL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The_Sin_Eater Postat Mai 16, 2017 Autor Share Postat Mai 16, 2017 aici ne-am intalnit Dap. Imi amintesc. Pe cel dinaintea ta l-am observat mai bine, apoi m-am incadrat in giratoriu iar pe tine te-am observat cum "dispareai la orizont". De aceea nu mi-am dat seama ca ai naked. am asociat cu vitezana... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Mai 16, 2017 Share Postat Mai 16, 2017 tura de asfalt e pe la calarasi - silistra - ruse - bucuresti. Suporta blana orbitoare pe partea bulgareaca Drumul a fost refacut acum cativa ani si nu s-a degradat in tre timp din ce stiu eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The_Sin_Eater Postat Mai 16, 2017 Autor Share Postat Mai 16, 2017 Da, e relativ bun asfaltul pe acolo, intre Ruse si Silistra. Ultima data am fost acum 2 ani cu conserva - viteza medie 120 km/h. Deci e ok si cu mobrele. Sunt minim 2 radare pe drumul acela. In Silistra era rupt de tot pentru ca sapau si refaceau canalizarea. Nu mai stiu cum este acum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paulynos Postat Mai 16, 2017 Share Postat Mai 16, 2017 (editat) Pe mine m-au ajutat baetii sa imi pudrez nasu' in peco la Giurgiu. In apararea mea e combinezonul lui Goe, si ii multumesc pe aceasta cale. Pe cine pacalesc...am o burta de gravida in 6 luni. Cu multumiri Xaelului. Incalecatu' de geriatric pe moto de la final e cel mai tare Editat Mai 16, 2017 de paulynos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate