Moșu' Postat Ianuarie 3, 2011 Share Postat Ianuarie 3, 2011 Am o curiozitate. La alte modele (de ex. la F650) am vazut ca la pompa de apa, este un simering (de la axul care actioneaza palele pompei) care se schimba periodic. Nu mai stiu exact, cred ca am auzit de mai multe modele la care se face operatia, dar la F650 stiu sigur ca este. Ma intereseaza daca la XTZ 660 a avut careva probleme cu pompa de apa pana acum, daca a fost nevoie sa schimbe ceva. Ca fapt divers, a mea nu face figuri si nici n-am auzit sa faca. M-am uitat si la catalogul de piese si nu pare sa fie vreun simering pe acolo (sau nu zice nimic de el). Banuiesc, in caz de ceva trebuie schimbata toata pompa de apa, care costa (din ce-am gasit pe net) ~150-200 euro. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat Ianuarie 5, 2011 Share Postat Ianuarie 5, 2011 Am o curiozitate. La alte modele (de ex. la F650) am vazut ca la pompa de apa, este un simering (de la axul care actioneaza palele pompei) care se schimba periodic. Nu mai stiu exact, cred ca am auzit de mai multe modele la care se face operatia, dar la F650 stiu sigur ca este. Ma intereseaza daca la XTZ 660 a avut careva probleme cu pompa de apa pana acum, daca a fost nevoie sa schimbe ceva. Ca fapt divers, a mea nu face figuri si nici n-am auzit sa faca. M-am uitat si la catalogul de piese si nu pare sa fie vreun simering pe acolo (sau nu zice nimic de el). Banuiesc, in caz de ceva trebuie schimbata toata pompa de apa, care costa (din ce-am gasit pe net) ~150-200 euro. ce-i aia? pai tu compari aprilia cu yamaha? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dan alex Postat Ianuarie 12, 2011 Share Postat Ianuarie 12, 2011 Vand piese Yamaha xt 600: bord, CDI, furca, juguri, ambielaj, ghidon, cric. 0722675842 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Ianuarie 12, 2011 Share Postat Ianuarie 12, 2011 cric. 0722675842 Lateral (picior ) sau central ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dan alex Postat Ianuarie 13, 2011 Share Postat Ianuarie 13, 2011 Lateral (picior ) sau central ? Lateral Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator _Raul_ Postat Ianuarie 13, 2011 Share Postat Ianuarie 13, 2011 Vand piese Yamaha xt 600: bord, CDI, furca, juguri, ambielaj, ghidon, cric. 0722675842 Din ce an este Yamaha? Da-mi, te rog, un pret pentru ghidon, melcul vitezometrului de pe roata fata si ansamblul far/carena plastic/suport metalic (cu poza daca se poate). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dice79 Arad Postat Ianuarie 13, 2011 Share Postat Ianuarie 13, 2011 Buna ziua domnilor. Ma numesc Cristi si sunt din Arad. Ma intereseaza daca are cineva XT 660Z TENERE DIN 2008-2009, deoarece as vrea sa achizitionez unul si as vrea sa vad unul pe viu, pentru ca pe internet si in poze tot l-am studiat. Daca se poate prin zona Aradului. Va daresc numai bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dan alex Postat Ianuarie 13, 2011 Share Postat Ianuarie 13, 2011 Din ce an este Yamaha?Da-mi, te rog, un pret pentru ghidon, melcul vitezometrului de pe roata fata si ansamblul far/carena plastic/suport metalic (cu poza daca se poate). Am doar ghidonul, bordul si jugurile cu iambele. Mesaj completat Am doar ghidonul, bordul si jugurile cu iambele. Ghidonul, 70 lei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chaby_date Postat Ianuarie 16, 2011 Share Postat Ianuarie 16, 2011 Am doar ghidonul, bordul si jugurile cu iambele.Mesaj completat Ghidonul, 70 lei. Deci pana la urma din ce an e motorul? Daca e din 97 si mai ai ceva plastice(in special carene fata ) te rog sa mi dai un semn... O zi buna! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chaby_date Postat Ianuarie 16, 2011 Share Postat Ianuarie 16, 2011 Am doar ghidonul, bordul si jugurile cu iambele.Mesaj completat Ghidonul, 70 lei. Deci pana la urma din ce an e motorul? Daca e din 97 si mai ai ceva plastice(in special carene fata ) te rog sa mi dai un semn... O zi buna! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dan alex Postat Ianuarie 16, 2011 Share Postat Ianuarie 16, 2011 Deci pana la urma din ce an e motorul? Daca e din 97 si mai ai ceva plastice(in special carene fata ) te rog sa mi dai un semn... O zi buna! 1993. am un plastic stanga de pe rezervor, airscoop si mai am un rezervor complet, dar pentru modelul 2kf(1991). Mesaj completat Deci pana la urma din ce an e motorul? Daca e din 97 si mai ai ceva plastice(in special carene fata ) te rog sa mi dai un semn... O zi buna! 1993. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
akruno Postat Ianuarie 19, 2011 Share Postat Ianuarie 19, 2011 Buna ziua domnilor. Ma numesc Cristi si sunt din Arad.Ma intereseaza daca are cineva XT 660Z TENERE DIN 2008-2009, deoarece as vrea sa achizitionez unul si as vrea sa vad unul pe viu, pentru ca pe internet si in poze tot l-am studiat. Daca se poate prin zona Aradului. Va daresc numai bine. daca ai drum prin timisoara il poti vedea(eventual incerca )ptr info pe al meu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CzCustoms Postat Februarie 3, 2011 Share Postat Februarie 3, 2011 E cineva interesat de ceva piese de xt 600? modelu 3tb 1991. Motorul merge, are acte, itp expirat. Daca gasesc sa dau cateva piese, il dezmembrez inca nu sunt 100% hotarat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CzCustoms Postat Februarie 3, 2011 Share Postat Februarie 3, 2011 E cineva interesat de ceva piese de xt 600? modelu 3tb 1991. Motorul merge, are acte, itp expirat. Daca gasesc sa dau cateva piese, il dezmembrez inca nu sunt 100% hotarat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CzCustoms Postat Februarie 3, 2011 Share Postat Februarie 3, 2011 E cineva interesat de ceva piese de xt 600? modelu 3tb 1991. Motorul merge, are acte, itp expirat. Daca gasesc sa dau cateva piese, il dezmembrez inca nu sunt 100% hotarat. Mesaj completat scuze, s-a blocat forumul pt ca mergea foarte greu si deaia a aparut de 3 ori. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Moșu' Postat Februarie 3, 2011 Share Postat Februarie 3, 2011 E cineva interesat de ceva piese de xt 600? modelu 3tb 1991. Motorul merge, are acte, itp expirat. Daca gasesc sa dau cateva piese, il dezmembrez inca nu sunt 100% hotarat. Mesaj completat scuze, s-a blocat forumul pt ca mergea foarte greu si deaia a aparut de 3 ori. Din cate am vazut, sunt ceva XT-uri la dezmembrat si piese se gasesc... cine-o avut nevoie cred ca si-a luat deja. Era pe aici un user care de un an si ceva are aceleasi piese de XT la vanzare. Si eu am dezmembrat un Tenere si chit ca am dat la preturi de nimic sau facute de cumparator, tot am ramas cu multe. In cazul meu, am iesit ok ca mi-am strans diferenta de bani pt alt motor si mi-au mai ramas niste piese. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CzCustoms Postat Februarie 3, 2011 Share Postat Februarie 3, 2011 pai inca nu l-am desfacut, e complet inscris, daca nu e cerere ma dau in continuare pe el sau il vand asa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
plescoi rulz Postat Februarie 4, 2011 Share Postat Februarie 4, 2011 Ma intereseaza pe mine bordul (cele 2 ceasuri) ca ale mele nu mai merg s-au intepenit. Al meu e model 1995. Merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Moșu' Postat Februarie 4, 2011 Share Postat Februarie 4, 2011 (editat) Ma intereseaza pe mine bordul (cele 2 ceasuri) ca ale mele nu mai merg s-au intepenit. Al meu e model 1995.Merci Din cate stiu (si se poate sa ma insel) '91-le are un singur ceas - kilometrajul si suportul diferit fata de cel din '95. Editat Februarie 4, 2011 de alex_xt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CzCustoms Postat Februarie 4, 2011 Share Postat Februarie 4, 2011 da asae doar un ceas. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
plescoi rulz Postat Februarie 5, 2011 Share Postat Februarie 5, 2011 Merci de raspuns. Ma intereseaza in continuare, daca are cineva de vanzare sa ma contacteze. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dan alex Postat Februarie 8, 2011 Share Postat Februarie 8, 2011 Merci de raspuns. Ma intereseaza in continuare, daca are cineva de vanzare sa ma contacteze. Cu un singur cadran am eu(fara turometru) de pe un xt din 1993. 0722675842 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
plescoi rulz Postat Februarie 9, 2011 Share Postat Februarie 9, 2011 Cu un singur cadran am eu(fara turometru) de pe un xt din 1993. 0722675842 Multumesc dar vreau la fel ca cel pe care il am acum. Cele bune! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Moșu' Postat Februarie 9, 2011 Share Postat Februarie 9, 2011 Multumesc dar vreau la fel ca cel pe care il am acum. Cele bune! Am atasat 2 imagini, din catalogul cu piese de la unul doar cu kilometraj si unul cu km + turometru. Din cate vad pare sa fie la fel kilometrajul. Daca sunteti amandoi din acelasi oras puteti verifica relativ usor. Btw, pt cine cauta cataloagele cu piese pt toate XT-urile din '90 pana in '02 le gaseste aici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Februarie 12, 2011 Share Postat Februarie 12, 2011 salut, care ai niste faruri de tenere/supertenere??? ma intereseaza cele duble, ca de dacie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate