andutzu_85 Postat Mai 30, 2017 Share Postat Mai 30, 2017 De jumate de ora in Gura humorului,Suceava M-a sunat un prieten,riderul se pare ca e din Bucuresti si e teafar » Post actualizat in 30 May 2017 15:05 Din spusele prietenului care m-a sunat avea numarul B 808 BAB Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Supa La Plic Postat Mai 30, 2017 Share Postat Mai 30, 2017 De jumate de ora in Gura humorului,Suceava M-a sunat un prieten,riderul se pare ca e din Bucuresti si e teafar » Post actualizat in 30 May 2017 15:05 Din spusele prietenului care m-a sunat avea numarul B 808 BAB Din ce se vede, ala cu Fordul a vrut sa iasa cu spatele... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andutzu_85 Postat Mai 30, 2017 Autor Share Postat Mai 30, 2017 Din cate am inteles fordul a facut stanga sa intre in parcare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Supa La Plic Postat Mai 30, 2017 Share Postat Mai 30, 2017 Din cate am inteles fordul a facut stanga sa intre in parcare Daca a facut stanga din banda 2 fara sa se asigure atunci e vinovat, daca a facut din banda 1 dar nu a semnalizat asta e cam greu de demonstrat fara o camera de bord, caz in care vina cel mai probabil va pica pe motociclist pentru nepastrarea distantei. Oricum ar fi e pacat, din ce se vede colegul avea ceva bagaje dupa el, probabil avea in gand vreo iesire ceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XaeL Postat Mai 30, 2017 Share Postat Mai 30, 2017 (editat) Daca a facut stanga din banda 2 fara sa se asigure atunci e vinovat, daca a facut din banda 1 dar nu a semnalizat asta e cam greu de demonstrat fara o camera de bord, caz in care vina cel mai probabil va pica pe motociclist pentru nepastrarea distantei. stanga este peste linia dubla continua, nu prea mai conteaza din ce banda pleci; dreapta e aia la care conteaza pe ce banda esti pe sensul tau Editat Mai 30, 2017 de XaeL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Supa La Plic Postat Mai 30, 2017 Share Postat Mai 30, 2017 stanga este peste linia dubla continua, nu prea mai conteaza din ce banda pleci; dreapta e aia la care conteaza pe ce banda esti pe sensul tau Ai dreptate, vroiam sa scriu dreapta, mea culpa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andutzu_85 Postat Mai 30, 2017 Autor Share Postat Mai 30, 2017 Tocmai ce m-a sunat un prieten cu o ora in urma si mi-a spus...se pare ca fordul a facut stanga sa intre in parcare si a taiat calea Riderul,ok pe picioarele lui » Post actualizat in 30 May 2017 17:10 In doua ore 4 accidente ...din care unul mortal...o fi ceva in aer??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RobertCtin Postat Mai 30, 2017 Share Postat Mai 30, 2017 Bine ca e ok rider-ul..Si da, pacat de cel care si-a pierdut viata in cursul acestei zile. Voiam sa ies si eu cu motoreta in scurt timp, dar.. mi-a trecut. Este si maine o zi. Doamne Ajuta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dionysos Postat Mai 30, 2017 Share Postat Mai 30, 2017 se pare ca fordul a facut stanga sa intre in parcare si a taiat calea Bai, unde mama naibii se uita astia???? Chiar e asa greu sa te asiguri cum trebuie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smar2 Postat Mai 30, 2017 Share Postat Mai 30, 2017 Pe de alta parte trebuie sa apreciem ca motociclistul mergea suficient de prudent incat accidentul sa nu se soldeze decat cu pagube materiale. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silver Arrow Postat Mai 30, 2017 Share Postat Mai 30, 2017 Scuzele mele. din "graba" Update: Din pacate, motociclistul este in stare foarte grava, cu sanse minime de supravietuire. Urmeaza sa intre in operatie la spitalul Universitar Astazi a fost o zi nebuna cu accidentele. Mai stii ceva de motociclist? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Spielhur Postat Mai 30, 2017 Share Postat Mai 30, 2017 Din pacate sunt multe accidente cauzate de neacordarea de prioritate din partea soferilor de autoturisme. Este lesne sa dam vina pe ei ca nu s-au asigurat cum trebuie insa noi ca motociclisti nu putem influenta prea mult acest aspect. Ceea ce putem face noi este sa fim mai vizibili pentru ceilalti participanti la trafic. Eu am luat in calcul sfaturile cu privire la siguranta de pe acest forum si din alte surse si port o vesta peste geaca ce are o culoare ce ma face vizibil. Stiu ca nu arat atat de badass cu ea peste echipamentul meu dar am observat ca se cam bagau cu tupeu soferii de pe strazile laterale intr-o zi cand am mers sa alimentez si am uitat-o acasa. Mi-am dat seaa de lipsa ei numai cand am ajuns la statia peco. Ar trebui sa luam in considerare si ceea ce tine de noi pentru a evita sa primim eternul" nu te-am vazut". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator goe 75 Postat Mai 30, 2017 Share Postat Mai 30, 2017 Pe de alta parte trebuie sa apreciem ca motociclistul mergea suficient de prudent incat accidentul sa nu se soldeze decat cu pagube materiale. Si daca mergea mai prudent nu se intampla deloc ,doar ne dam in speculatii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sebibv Postat Mai 30, 2017 Share Postat Mai 30, 2017 (editat) Bine ca este omul ok. Il salut si eu cu aceasta ocazie pe idiotul din brasov care era cu o domnisoara in spate si care considera ca strada este circuit. Sexy domnisoara, blugi mulati, spate gol... Sper sa nu pateasca nimic, niciunul dntre ei! Stiti expresia: "tampit motorizat"? Editat Mai 30, 2017 de sebibv Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
northern_freyja Postat Mai 30, 2017 Share Postat Mai 30, 2017 Moto e CBF 600? Sigur era numarul BAB? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator _Raul_ Postat Mai 30, 2017 Share Postat Mai 30, 2017 (editat) Eu sunt 100% sigur ca este un CBF SA, judecând după baza rezervorului și designul la îmbinarea dintre el și carene. Am vrut sa scriu și acum câteva ore, dar nu mi s-a părut relevant atunci. Și, după cum este culcat, este un 600. 1000-le ar fi stat mai ridicat de spate din cauza tobei stânga. Editat Mai 30, 2017 de DeVazut_TM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andutzu_85 Postat Mai 31, 2017 Autor Share Postat Mai 31, 2017 Moto e CBF 600? Sigur era numarul BAB? Nu am fost la fata locului ...asa mi-a spus prietenul care m-a sunat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate