Flower-Power Postat Octombrie 9, 2017 Share Postat Octombrie 9, 2017 Modelul de mata nu ma impresioneaza precum masuta de cafea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fiziflash Postat Octombrie 9, 2017 Share Postat Octombrie 9, 2017 Chiar daca stiai ca sunt chingi de calitate, spune sincer, nu ti-a pompat putin inima mai tare cand le-ai vazut "balanganindu-se" la inaltime? Cred ca ti-a scazut speranta de viata cu o zi ) » Post actualizat in 09 Oct 2017 18:57P.S. Cam care este durata minima dupa care speri sa le poti vinde in profit? Sau nu ti-ai facut calcule de genu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ElSpa Postat Octombrie 9, 2017 Autor Share Postat Octombrie 9, 2017 (editat) Cand o creste pretul . In general 4-5 ani, cam asa a fost cand am dat paul smart-ul Editat Octombrie 9, 2017 de ElSpa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Octombrie 9, 2017 Share Postat Octombrie 9, 2017 Cand o creste pretul . In general 4-5 ani, cam asa a fost cand am dat paul smart-ul Ai avut PS1000? Cui l-ai dat, cand l-ai dat si cu cat l-ai dat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
verssatu Postat Octombrie 9, 2017 Share Postat Octombrie 9, 2017 Pai si cat e profitul peste 5 ani? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ElSpa Postat Octombrie 9, 2017 Autor Share Postat Octombrie 9, 2017 (editat) Afara l-am dat, despre bani nu e locul de discutat aici. Editat Octombrie 9, 2017 de ElSpa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
verssatu Postat Octombrie 9, 2017 Share Postat Octombrie 9, 2017 Ok, nu cu cifre dar e mai profitabil ca la bănci? Chiar nu stiu cat de mult se poate aprecia pe an o astfel de motocicleta...10%? 13%? 18%? 25? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ElSpa Postat Octombrie 9, 2017 Autor Share Postat Octombrie 9, 2017 avand in vedere ca la banci iei 2-3-4% pe an in euro...orice e mai profitabil ca la banci ) de exemplu in cazul desmosedici rr, panigale superleggera, paul smart, etc daca motocicleta nu era rulata preturile practic s-au dublat...evident e cel mai fericit caz, plus ca trebuie sa gasesti un cumparator pentru asa ceva chiar daca piata are preturile fixate... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foyosu' Postat Octombrie 14, 2017 Share Postat Octombrie 14, 2017 (editat) Foarte mistoace diesel-urile! Acum cativa ani, etajul 5 Editat Octombrie 14, 2017 de foyosu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Octombrie 14, 2017 Share Postat Octombrie 14, 2017 avand in vedere ca la banci iei 2-3-4% pe an in euro...orice e mai profitabil ca la banci ) de exemplu in cazul desmosedici rr, panigale superleggera, paul smart, etc daca motocicleta nu era rulata preturile practic s-au dublat...evident e cel mai fericit caz, plus ca trebuie sa gasesti un cumparator pentru asa ceva chiar daca piata are preturile fixate... Intra si motorul in asigurarea locuintei? Ca tot la mana bancii ajungi.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Rmh Postat Octombrie 16, 2017 Share Postat Octombrie 16, 2017 Mno fain...voi cu pozele voastre ma faceti sa bag si motoru in "casuta"mea de 40 metri,faina investitia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate