Ribo Postat Iunie 12, 2017 Share Postat Iunie 12, 2017 Chiar eram surprins ca weekendul asta nu s-a dat cu RIP. De pe STIRILE PROTV http://stirileprotv.ro/stiri/sport/o-adolescenta-de-17-ani-si-a-pierdut-viata-dupa-ce-motocicleta-condusa-de-un-prieten-a-intrat-intr-un-vehicul-la-o-depasire.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fiziflash Postat Iunie 12, 2017 Share Postat Iunie 12, 2017 Banuiesc ca e tardiv de intrebat daca tanara avea echipament sau macar casca. Pacat, RIP. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jerry_mcrie Postat Iunie 12, 2017 Share Postat Iunie 12, 2017 nu cred ca poate fi mai urat de atat, sa-ti moara pasagerul din vina ta.... pacat, 17 ani... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Iunie 12, 2017 Autor Share Postat Iunie 12, 2017 E horror. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paulynos Postat Iunie 12, 2017 Share Postat Iunie 12, 2017 Eu nu inteleg cum s-a petrecut accidentul, in ce a intrat motoreta, in masina pe care o depasea sau in alta masina, de pe contrasens? Daca a intrat in masina depasita de a aruncat pasagerul peste insemna ca ... nasoale Pacat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Iunie 12, 2017 Share Postat Iunie 12, 2017 Fata pasagera se credea in siguranta, sigura ca ei nu i se poate intimpla nimic nasol. Asa cum exista rideri fara experienta, tot asa sint si pasageri pe moto care habarnuau la ce pericol se expun. Nu pot sa-mi scot din minte reactia unei fete, prietena unui amic motociclist pe R6, ce fata a facut cind am atentionat-o ca se risca mult mergind pasagera multi km. Chiar mi-a parut rau atunci ca am deschis subiectul. Pur si simplu ea nu putea sa conceapa ca prietenul ei ar putea sa greseasca. Insa nu constientiza ca chiar daca riderul merge corect, poate alt sofer sa greseasca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Csj Postat Iunie 12, 2017 Share Postat Iunie 12, 2017 Regula mea : fara pasager, exact pentru exemplul de mai sus. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bobossus Postat Iunie 12, 2017 Share Postat Iunie 12, 2017 Chiar e horror ... 17 ani, sa te plimbi pe motor si sa mori asa RIP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Iunie 12, 2017 Share Postat Iunie 12, 2017 Despre accident nu spun nimic in afara de faptul ca, REPORTERII vietii sa invete geografie! Accidentul a avut loc pe raza orasului Negresti-Oas, nu in Baia Mare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blocnotes Postat Iunie 12, 2017 Share Postat Iunie 12, 2017 In materialul de la ProTV se spunea ca si soferul si motociclistul au fost testati cu aparatul etilotest. Cand sunt intr-o stare grava cum mai pot ei sa sufle in aparatul ala? Si asa ii duce la spital , e mai buna o proba de sange decat sa ii fi chinuit cu etilotestul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Iunie 12, 2017 Autor Share Postat Iunie 12, 2017 Cred ca le ia sange la spital Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai85 Postat Iunie 12, 2017 Share Postat Iunie 12, 2017 Iti ia sange la spital dupa ce te trezesti. Cel putin asa a fost la mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
THE VADER Postat Iunie 12, 2017 Share Postat Iunie 12, 2017 La vreo ora jumate am trecut pe langa accident,m-am ingrozit cand am vazut casca crapata,ulterior am aflat ca era al pasagerei care o decedat,pilotul fiind constient in urma accidentului. Dintr-un alt articol am aflat ca nu avea permis de conducere. Iar masina lovita o fost cea care venea de pe contrasens. » Post actualizat in 12 Jun 2017 13:20 https://presasm.ro/cine-este-tanara-de-17-ani-decedata-teribilul-accident-rutier/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andutzu_85 Postat Iunie 12, 2017 Share Postat Iunie 12, 2017 Aseara am citit stirea...scria cineva ca a fost reteta obisnuita de rider fara permis Pacat de tineretea ei....R.I.P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ady.Biciclistu Postat Iunie 12, 2017 Share Postat Iunie 12, 2017 Cand invata gagicile sa nu se mai plimbe cu dubiosi fara permis? Dumnezeu s-o ierte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raikk Postat Iunie 13, 2017 Share Postat Iunie 13, 2017 Cand invata gagicile sa nu se mai plimbe cu dubiosi fara permis? Dumnezeu s-o ierte. Stai linistit.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jerry_mcrie Postat Iunie 13, 2017 Share Postat Iunie 13, 2017 Cand invata gagicile sa nu se mai plimbe cu dubiosi fara permis? man, era un kinder de 17 ani... jesus, era minor pasageru'... complicatii pt "motociclist", mai ales daca nu avea carnet... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RRS Postat Iunie 13, 2017 Share Postat Iunie 13, 2017 Dintr-un alt articol am aflat ca nu avea permis de conducere. » Post actualizat in 12 Jun 2017 13:20https://presasm.ro/cine-este-tanara-de-17-ani-decedata-teribilul-accident-rutier/ Eu nu găsesc nicăieri articolul în care zice ca nu avea permis. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Iunie 13, 2017 Autor Share Postat Iunie 13, 2017 Am vrut sa zic si eu ca nu scrie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andutzu_85 Postat Iunie 13, 2017 Share Postat Iunie 13, 2017 Nu mai gasesc linkul...dar asa citisem...poate au mintit aia;poate nu am vazut io bine....oricum faptul e consumat.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Iunie 13, 2017 Share Postat Iunie 13, 2017 Avea permis, doar ca nu avea categoria potrivita. Baiatul "jmecher" era la curse cu inca un motor. Fata,ca orice alt copil la varsta aia a gandit cu altceva, numai cu capul nu. Viata "e greu". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Iunie 13, 2017 Autor Share Postat Iunie 13, 2017 Avea permis, doar ca nu avea categoria potrivita. Baiatul "jmecher" era la curse cu inca un motor. Fata,ca orice alt copil la varsta aia a gandit cu altceva, numai cu capul nu. Viata "e greu". De unde stii bre? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Iunie 13, 2017 Share Postat Iunie 13, 2017 (editat) nu conteaza. a nu se intelege ca il stiu pe racer sau pe cel cu care se race-uia.nimic de agest gen. Editat Iunie 13, 2017 de george05 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
THE VADER Postat Iunie 13, 2017 Share Postat Iunie 13, 2017 Eu nu găsesc nicăieri articolul în care zice ca nu avea permis. http://obiectiv-sm.ro/2017/06/11/accident-mortal-in-negresti-o-fata-a-murit-dupa-ce-a-cazut-cu-motocicleta-foto/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RRS Postat Iunie 13, 2017 Share Postat Iunie 13, 2017 Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate