Adixgl Postat Iunie 14, 2017 Share Postat Iunie 14, 2017 Hai sa fim seriosi, eu zic ca l-a vazut si a zis sa nu rateze ocazia asa ca i-a dat-o de la julit.....pesemne ca a primit o amenda in trecut de la "rider" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Iunie 14, 2017 Share Postat Iunie 14, 2017 Motociclistul avea viteza! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Iunie 14, 2017 Share Postat Iunie 14, 2017 Moarte conservarilor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Iunie 14, 2017 Share Postat Iunie 14, 2017 (editat) Chiar nu vreti sa acceptati ideea ca-s multi chiori, neatenti care conduc? Daca nu credeti, intrebati-i pe politistii de la Circulatie. Haideti sa haidem, mai bine ne ferim noi de ei, ca ei oricum nu ne vad. Editat Iunie 14, 2017 de JAGI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Iunie 14, 2017 Share Postat Iunie 14, 2017 Si eu voiam sa imi pun girofar la Transalp.... Am vazut la stiri ca le baga tobe "sport" la baietii de la rutiera - ca cica "loud pipes, save lives"... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XaeL Postat Iunie 14, 2017 Share Postat Iunie 14, 2017 @florinelu07: si le blocheaza farurile pe faza lunga Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Iunie 14, 2017 Share Postat Iunie 14, 2017 @florinelu07: si le blocheaza farurile pe faza lunga Asa ceva. Plus xenoane si Led-uri de pe aliexpress... O sa mearga seara la 6, sa ia ITPul pe nashpa... Apropos, cand.aveam flip-up alb si bonus vesta (pe care o port mereu pe moto), ce geana erau pe mine vecinii de trafic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Maximo74 Postat Iunie 14, 2017 Share Postat Iunie 14, 2017 Chiar nu vreti sa acceptati ideea ca-s multi chiori, neatenti care conduc? Daca nu credeti, intrebati-i pe politistii de la Circulatie. Haideti sa haidem, mai bine ne ferim noi de ei, ca ei oricum nu ne vad. sunt convins ca asa este(stiu asta pe propria-mi piele) ,un nene ,prin 2011,nu m-a vazut ca eram in dreapta lui(banda centru de mers inainte) si m-a luat si pe mine cu el in "treaba lui la dreapta" ca el taie 3 benzi sa faca la dreapta.....la controlul medical s-a dovedit ca nu vede in lateral.....deci oameni cu probleme de vedere grave chiar exista-n trafic!!! ...on topic: sanatate motopolitistului! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RedRat Postat Iunie 15, 2017 Share Postat Iunie 15, 2017 Riderul avea permis ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Iunie 15, 2017 Share Postat Iunie 15, 2017 Avea uleiul schimbat recent? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ChrisRR Postat Iunie 15, 2017 Share Postat Iunie 15, 2017 Pe o raza de 200m, nu s-a gasit nr de inm. Cred ca era rabatabil. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XaeL Postat Iunie 15, 2017 Share Postat Iunie 15, 2017 Pe o raza de 200m, nu s-a gasit nr de inm. Cred ca era rabatabil. motocicleta era inca in raza respectiva cand s-a cautat numarul? sau o mutasera la 201m? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ChrisRR Postat Iunie 15, 2017 Share Postat Iunie 15, 2017 motocicleta era inca in raza respectiva cand s-a cautat numarul? sau o mutasera la 201m?De luat in calcul si varianta ta. Oricum, acul s-a oprit la peste 200 Martorii spun ca s-a auzit turata la maxim. Probabil mergea pe o roata. Cativa taximetristi au sarit la bataie, drept lectie pentru condusul imprudent. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate