ettore Postat Iulie 1, 2017 Share Postat Iulie 1, 2017 Pentru a masura frana e nevoie de un utilaj cu abs care are senzori de turatie la roti. Masuratul cu linia pe asfalt e subiectiva, majoritatea franand cu ceva timp inainte de frana. Eu pun la dispozitie device-ul de masurat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator goe 75 Postat Iulie 1, 2017 Share Postat Iulie 1, 2017 Hai ca divetisment nu este niciodata prea mult...Vreau sa inteleg cum e posibil sa franezi inainte de frana. » Post actualizat in 01 Jul 2017 09:06Device-ul ala este un secret? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ettore Postat Iulie 1, 2017 Share Postat Iulie 1, 2017 Hai ca divetisment nu este niciodata prea mult...Vreau sa inteleg cum e posibil sa franezi inainte de frana. » Post actualizat in 01 Jul 2017 09:06 Device-ul ala este un secret? My bad, vroiam a scrie inainte de linie. Nu este un secret este o placa ardiuno cu un datalogger shield cu un SD card si programat de mana sa interpreteze ce citeste. http://www.ebay.de/itm/ATMEGA16U2-Version-Uno-R3-MEGA328P-Board-mit-USB-Kabel-kompatibel-fur-Arduino-/291688508374?hash=item43e9fd6bd6:g:7zkAAOSwux5YNl17 http://www.ebay.de/itm/Arduino-Data-Logger-Shield-Module-for-Uno-and-R3-uses-SD-Card-/272658667431?hash=item3f7bb917a7:g:YsMAAOSwo4pYHGZU Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei111 Postat Iulie 1, 2017 Share Postat Iulie 1, 2017 Oki, daca sunteti d-aia care franeaza înainte de frana, e clar! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator goe 75 Postat Iulie 1, 2017 Share Postat Iulie 1, 2017 Aha , deci la Olimpiada este suficient un arbitru care sa decida validarea unei incercari de saritura sau ...orice rahat ,dar la noi nu merge ca noi suntem paralimpici. » Post actualizat in 01 Jul 2017 09:46Bai vere ! adica tu te numesti motociclist dar cand te uiti la o motocicleta care este la 1m de tine si face o franare maxima ,tu nu poti sa spui exact de unde a inceput franarea sau macar cu o aproximare de 1m? » Post actualizat in 01 Jul 2017 09:50Beculeee !! auzi la astia!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ettore Postat Iulie 1, 2017 Share Postat Iulie 1, 2017 (editat) Nu te opreste nimeni sa folosesti metoda ta si apoi sa compari rezultatele. E ca la un examen, tu ai impresia ca ai facut de un 10 si apoi vine nota profesorului )) Ca bonus, poti cu jucaria aia de arduino sa faci muult mai mult de atat (antiwheelie, inclinometru -similar cu deviceul de pe yamaha R1, etc) Editat Iulie 1, 2017 de ettore Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator goe 75 Postat Iulie 1, 2017 Share Postat Iulie 1, 2017 Inca o chestie domnilor- Eu daca ma bag la o chestie d-asta o fac pentru a-mi satisface curiozitatea ,deci nu vad nici un avantaj in a ma trisa pe mine. Imi aduc aminte foarte bine ca am facut test la 40 si la 50 dar nu imi aduc aminte sa fi facut la 60.Am facut predictia ca de la 60 pot in 10 ca o ghiceala pe baza experientei respective. Nu am nici o problema cu a incerca si a esua .II desconsider doar pe cei care sunt prea lasi ca sa incerce. » Post actualizat in 01 Jul 2017 10:05Facem si cu datalogger. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MrD Postat Iulie 1, 2017 Share Postat Iulie 1, 2017 10 pages. YES !!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate