rockhchris Postat Iunie 16, 2008 Autor Share Postat Iunie 16, 2008 (editat) Tusnad si Lacul Sf Ana-iunie 2008. de departe una dintre cele mai misto iesiri,referindu-ma la drum,la companie,la starea de spirit...pe scurt BETON!!!pacat ca n-au mai venit si alti tovarasi de joaca din cei cu care imi face o reala placere sa calaresc la sf de saptamana.urmeaza ,cica ,BICAZUL! multumim pt fotografii domnule Zappy! Editat Iunie 16, 2008 de rockhchris Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TETEA. Postat Iunie 16, 2008 Share Postat Iunie 16, 2008 Eu pun doar una: momentul "fatidic"! ...dupa care zbura fratele Subaru cu 160 sa-si ajunga din urma trupa... care nu se lasa ajunsa. De ce oare?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rockhchris Postat Iunie 16, 2008 Autor Share Postat Iunie 16, 2008 Eu pun doar una: momentul "fatidic"! ...dupa care zbura fratele Subaru cu 160 sa-si ajunga din urma trupa... care nu se lasa ajunsa. De ce oare?! :P chiar nu e cazul sa te mai simti vinovat.vorba parintelui Ilarie"fiule,nu poti tu pacatui,cat pot eu ierta "AMIN! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TETEA. Postat Iunie 16, 2008 Share Postat Iunie 16, 2008 chiar nu e cazul sa te mai simti vinovat.vorba parintelui Ilarie"fiule,nu poti tu pacatui,cat pot eu ierta "AMIN! Sar'na, frate! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nova Postat Iunie 16, 2008 Share Postat Iunie 16, 2008 CE se aude cu BICAZUL ala? Cand????????????? Ca-mi iau si eu permisul fratilor saptamana asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TETEA. Postat Iunie 17, 2008 Share Postat Iunie 17, 2008 CE se aude cu BICAZUL ala? Cand????????????? Ca-mi iau si eu permisul fratilor saptamana asta. Posibil in w-endul asta. Eu trebuie sa zic pas, ca ma dau aia afara de la munca. Sau mai bine...?! Hm, grea chestiune! Bine ca-ti iei inapoi plasticul, si sa nu-l mai "imprumuti" niciodata! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nbx Postat Iunie 17, 2008 Share Postat Iunie 17, 2008 Ma bag si eu pentru bicaz, oricum ar fi vremea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rockhchris Postat Iunie 17, 2008 Autor Share Postat Iunie 17, 2008 ia intreaba-l pe Zappy,sau pe oricare dintre cei care am mers acolo,a contat vremea?cred ca preocuparile noastre au fost de genul,sa fie liniste(hruby),sa fie berea rece si multa(lau),haiducie(hard),sa fie focul facut(liviu),sa fie Irina invelita(dragos),si sa nu ramana hrubaru in urma( )! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TETEA. Postat Iunie 17, 2008 Share Postat Iunie 17, 2008 ia intreaba-l pe Zappy,sau pe oricare dintre cei care am mers acolo,a contat vremea?cred ca preocuparile noastre au fost de genul,sa fie liniste(hruby),sa fie berea rece si multa(lau),haiducie(hard),sa fie focul facut(liviu),sa fie Irina invelita(dragos),si sa nu ramana hrubaru in urma( )! Asa, invarte cutitul in rana, da! A fost rock total, lume! @Nova & Panda, bagati benzina cu cifra octanica 100 si luati costumele de ploaie! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nbx Postat Iunie 17, 2008 Share Postat Iunie 17, 2008 Preocuparea mea ar fi sa fie cat mai putina ploaie (deloc daca se poate), soare, bere (dinasta mai multa o lea) si un drum cat de cat (nu sa parchezi masina in gropi). ZAPPY: Nu mi-am cumparat tati inca avion sa fie in cele din urma. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
esa Postat Iunie 18, 2008 Share Postat Iunie 18, 2008 (editat) Se stabileste ziua si ora decolarii? Personal pot pleca sambata dupa ora 13.00 Editat Iunie 18, 2008 de Ilarie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LeoBadBoy Postat Iunie 18, 2008 Share Postat Iunie 18, 2008 De principiu ar trebui sa plecam sambata , in jurul pranzului ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rockhchris Postat Iunie 18, 2008 Autor Share Postat Iunie 18, 2008 personal mi-as dori mai dimineatza.nu ma deranjeaza sa plec cu militianu inainte si ceilalti sa vina dupa pranz.stiu ,unii mai si muncesc!ajung acasa joi pe la 17.mai vb atunci.pa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LeoBadBoy Postat Iunie 18, 2008 Share Postat Iunie 18, 2008 militianu Ptiu , drace ! Sterge mizeria de la gura !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rockhchris Postat Iunie 18, 2008 Autor Share Postat Iunie 18, 2008 Ptiu , drace ! Sterge mizeria de la gura !!! da poate ma refeream la altcineva ...ce sari asa ?sorry!rectific,cu capitanul Presiune! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nbx Postat Iunie 18, 2008 Share Postat Iunie 18, 2008 Eu ma abonez vineri de la ora 14 incolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bazbuzuku Postat Iunie 18, 2008 Share Postat Iunie 18, 2008 personal mi-as dori mai dimineatza.nu ma deranjeaza sa plec cu militianu inainte si ceilalti sa vina dupa pranz.stiu ,unii mai si muncesc!ajung acasa joi pe la 17.mai vb atunci.pa! Pana la pranz mai poti face o Soveja si Hanul Conachi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rockhchris Postat Iunie 18, 2008 Autor Share Postat Iunie 18, 2008 Pana la pranz mai poti face o Soveja si Hanul Conachi nu-i rau,asa de incalzire...daca as sta dupa 'presiunea'multora dintre voi,as face schimbul de ulei la 2 ani!hai,trageti de voi putin! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DR. G. Postat Iunie 19, 2008 Share Postat Iunie 19, 2008 Foarte probabil o sa va treziti cu mine sambata pe la pranz. Lasati aici locatia exacta pt ca ratacitii sa se alature turmei . Vreme buna sa fie! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LeoBadBoy Postat Iunie 23, 2008 Share Postat Iunie 23, 2008 Asteptam de-alea ca pozele de la cine s-a ostenit sa scoata aparatele din bagaje la Bicaz ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rockhchris Postat Iunie 23, 2008 Autor Share Postat Iunie 23, 2008 Asteptam de-alea ca pozele de la cine s-a ostenit sa scoata aparatele din bagaje la Bicaz ... eu chiar am zis... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
77ZYK Postat Iunie 23, 2008 Share Postat Iunie 23, 2008 Poate nu ma numarati si pe mine de acuma cind mai aveti de gand sa iesiti ! M-am intors asa cum am promis! Viu si nevatamat! Asfalt uscat la toti baietii! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ilarie Postat Iunie 23, 2008 Share Postat Iunie 23, 2008 Poate nu ma numarati si pe mine de acuma cind mai aveti de gand sa iesiti ! M-am intors asa cum am promis! Viu si nevatamat! Asfalt uscat la toti baietii! Yohohoho Âşi-o căldare cu iaurt ... a dat D-zeu Âşi ai vinit sănătos. Să trăieÂşti bro Âşi la câți mai mulți kilometri împreună. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rockhchris Postat Iunie 23, 2008 Autor Share Postat Iunie 23, 2008 Poate nu ma numarati si pe mine de acuma cind mai aveti de gand sa iesiti ! M-am intors asa cum am promis! Viu si nevatamat! Asfalt uscat la toti baietii! [/quote in sfarsit,ai venit!hai ,schimb de ulei si pe cai... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
panzerseba Postat Iunie 23, 2008 Share Postat Iunie 23, 2008 Poate nu ma numarati si pe mine de acuma cind mai aveti de gand sa iesiti ! M-am intors asa cum am promis! Viu si nevatamat! Asfalt uscat la toti baietii! bine ai revenit! ne vedem pe asfalt (uscat) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate