rockhchris Postat Ianuarie 31, 2007 Autor Share Postat Ianuarie 31, 2007 Odata eram in "vizita" la poligon si era o domnisoara pe motorul asta... Abia abia il tinea.... ma uitam cu frica, credeam k o sa cada daca era cracanata,cu par pe piceoare si paralizata de frica...nu era o domnisoara! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andu Postat Ianuarie 31, 2007 Share Postat Ianuarie 31, 2007 daca era cracanata,cu par pe piceoare si paralizata de frica...nu era o domnisoara! era o blonda... asa ca... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mdvn Postat Februarie 1, 2007 Share Postat Februarie 1, 2007 Hop si noi ! Eu membru! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rockhchris Postat Februarie 1, 2007 Autor Share Postat Februarie 1, 2007 Hop si noi ! Eu membru! bre,da voi de-a-cui sunteti???hai intrati,nu va descaltati...bine ati venit! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andu Postat Februarie 2, 2007 Share Postat Februarie 2, 2007 bre,da voi de-a-cui sunteti???hai intrati,nu va descaltati...bine ati venit! Subaru astia-s motociclisti mai vechi... "Domnul" in costum negru e mai obosit... in rest tineri si nelinistiti! acum o sa astept replica lui dragos (mdvn) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rockhchris Postat Februarie 5, 2007 Autor Share Postat Februarie 5, 2007 Subaru astia-s motociclisti mai vechi... "Domnul" in costum negru e mai obosit... in rest tineri si nelinistiti! acum o sa astept replica lui dragos (mdvn) cu cat suntem mai multi,cu atat suntem mai numerosi si superiori din punct de vedere numeric...deci cred ca putem acoperi o arie mai larga Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNT06 Postat Februarie 6, 2007 Share Postat Februarie 6, 2007 ma...recensamant ca recensamant...da a inumarat cineva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bazbuzuku Postat Februarie 7, 2007 Share Postat Februarie 7, 2007 ma...recensamant ca recensamant...da a inumarat cineva? Da, 6 pagini. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rockhchris Postat Februarie 7, 2007 Autor Share Postat Februarie 7, 2007 Da, 6 pagini. cata exactitate.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNT06 Postat Februarie 11, 2007 Share Postat Februarie 11, 2007 16 grade...va invidiez Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rockhchris Postat Februarie 11, 2007 Autor Share Postat Februarie 11, 2007 16 grade...va invidiez nu mai pune si tu totul la suflet,ca poate din greseala iti crapa o vena la cap si-ti dai de-aiurea obstescul sfarsit bucura-te pt fericirea seamanului tau(PARINTE SPUNE-I MATALE CUM STA TRTEABA CU PORUNCILE) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ilarie Postat Februarie 12, 2007 Share Postat Februarie 12, 2007 nu mai pune si tu totul la suflet,ca poate din greseala iti crapa o vena la cap si-ti dai de-aiurea obstescul sfarsit bucura-te pt fericirea seamanului tau(PARINTE SPUNE-I MATALE CUM STA TRTEABA CU PORUNCILE) Asta cu bucuria pentru fericirea seamănului nu e o poruncă. E chiar sport național la români. Numai că pe invers. "Uite a dracului marțafoi ce casă/maÂşină/motocicletă/nevastă Âşi-a tras. Ăsta sigur a furat sau a luat Âşpagă. O să-l reclam la poliție Âşi-l pun Âşi la blesteme." Auzisem o poantă odată. Cică în Irlanda un american se plimbă cu irlandez trecând pe lângă o casă frumoasă. Americanul spune: "Dacă trag tare 5 ani Âşi cu ceva credite îmi fac Âşi eu casă din asta" la care irlandezul a replicat "Dacă trag tare 5 zile îmi cumpăr o puÂşcă Âşi-l împuÂşc pe bogătaÂşul asta". Cam aÂşa e Âşi pe la noi. Fericirea altora le cam stă în ...... altora. Subarule ... eu mi-aÂş lua vestă antiglonț în locul tău. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rockhchris Postat Februarie 12, 2007 Autor Share Postat Februarie 12, 2007 . Subarule ... eu mi-aÂş lua vestă antiglonț în locul tău. hai sa nu exageram,e doar un VULCAN! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ilarie Postat Februarie 12, 2007 Share Postat Februarie 12, 2007 (editat) hai sa nu exageram,e doar un VULCAN! Ştiu eu pe doi care mi-au cerut puşca împrumut. În locul tău mi-aş păzi fundul. A pardon .. am uitat...fundul ţi-l păzesc eu ... păzeşte şi tu ce a mai rămas neacoperit. Editat Februarie 12, 2007 de Ilarie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNT06 Postat Februarie 15, 2007 Share Postat Februarie 15, 2007 ÂŞtiu eu pe doi care mi-au cerut puÂşca împrumut. În locul tău mi-aÂş păzi fundul. A pardon .. am uitat...fundul ți-l păzesc eu ... păzeÂşte Âşi tu ce a mai rămas neacoperit. Vad ca am iscat o adevarata discutie pe tema: "aveti grija la ala a lu tnt ca e necumpatat". Voi trebuia sa va simtiti privilegiati ca aveti cu ce... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
esa Postat Februarie 16, 2007 Share Postat Februarie 16, 2007 In sfarsit. Fierul meu capata forma si asteapta sa zburde pe asfalt... .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LeoBadBoy Postat Februarie 16, 2007 Share Postat Februarie 16, 2007 In sfarsit. Fierul meu capata forma si asteapta sa zburde pe asfalt... .. Cam spectrala ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ilarie Postat Februarie 17, 2007 Share Postat Februarie 17, 2007 In sfarsit. Fierul meu capata forma si asteapta sa zburde pe asfalt... .. Ti-a iesit lucrarea misto. Stai sa vedem cum o sa arate dupa ce o sa o dam jos din casa. Spectrala cu dungulite ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rockhchris Postat Februarie 18, 2007 Autor Share Postat Februarie 18, 2007 Ti-a iesit lucrarea misto. Stai sa vedem cum o sa arate dupa ce o sa o dam jos din casa. Spectrala cu dungulite ... cred ca ma fac, asa din senin,ca alunec atunci cand il ajutam sa coboare agregatu...sincer ma cam enerveaza DON JUAN-ul asta de Mazepa!Leo,te bagi??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
esa Postat Februarie 19, 2007 Share Postat Februarie 19, 2007 cred ca ma fac, asa din senin,ca alunec atunci cand il ajutam sa coboare agregatu...sincer ma cam enerveaza DON JUAN-ul asta de Mazepa!Leo,te bagi??? am inteles aluzia! incepand de azi, imi caut alti prieteni. mama voastra de carcotei!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ilarie Postat Februarie 19, 2007 Share Postat Februarie 19, 2007 am inteles aluzia! incepand de azi, imi caut alti prieteni. mama voastra de carcotei!!! N-ai de unde ... Noi suntem fruncea ... ÂŞi-altă dată .. Âşi-altă datăăăă Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rockhchris Postat Februarie 20, 2007 Autor Share Postat Februarie 20, 2007 am inteles aluzia! incepand de azi, imi caut alti prieteni. mama voastra de carcotei!!! prieteni...oameni destionici ca noi nu s-au mai nascut,nu se vor naste,...dar nici nu-i nevoie! sa mor daca nu m-am trezit azi dimineazta cu aceasta cugetare Cataline,bazeaza-te pe noi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ilarie Postat Februarie 20, 2007 Share Postat Februarie 20, 2007 V-am rămas dator cu o Âştire despre Road Eagles la Radio Dada .. 2006-09-18 : Tot mai multi vranceni pasionati de motociclete Fenomenul moto i-a cuprins si pe vranceni. Le vezi alergand pe sosele mancand asfaltul, le vezi la curse televizate, sau parcate in fata barurilor sau a Casei de Cultura din municipiu. motocicletele au devenit un hobby pentru vranceni. Soferii de masini sunt insa nemultumiti atunci cand la intalnesc in trafic si spun ca incurca circulatia. Cei care creeaza probleme sunt insa posesorii teribilisti de motociclete sau motoscutere. Multi dintre ei se aventureaza pe sosele fara echipament de protectie, jucandu-se cu ambreiajul, spun politistii. Pentru a crea o alta imagine a motociclistilor in trafic, la nivelul judetului a luat fiinta societatea motociclistilor din Focsani, �Road Eagles�. Pe langa cei 7 membri fondatori, in asociatie sunt acum in jur de 40 de membri. �La noi regulile sunt clare. Suntem participanti la trafic si respectam regulile de circulatie�, spune presedintele Asociatiei Motociclistilor din Focsani, Road Eagles. In acest an, 374 de vranceni au obtinut permis de conducere categoria A, pentru motociclete. Printre cei care aspira la acesta se afla si subprefectul judetului, (C.T.) Dom'le avem susținători serioÂşi printre ziariÂşti... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LeoBadBoy Postat Februarie 21, 2007 Share Postat Februarie 21, 2007 Eu nu stau de vorba cu tarfi ! Sa fie clar ! Restul ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RKT Postat Februarie 21, 2007 Share Postat Februarie 21, 2007 iata imagini din una din zilele in care am hotarat sa devin donator de organe cu acte in regula.desigur am facut scoala(asa cum se poate vedea din imaginile alaturate) pe o splendoare de Harley Ultra Classic Electra Glide. Doamne ,ce vremuri,ce senzatii!!! Lol..tot pe racheta aia galbena am facut si eu scoala! Prima data am plecat pe o roata!! Ce m-am panicat.... Zamfir si-a rupt si un papuc incercand sa ma opreasca !!! Nu stiam ce sa mai fac....Chiar k au fost ceva senzatii ..ce repede mi se parea la 30 de km/h !! Si acuma.....nu ma mai satur !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate