Mr.Sebi Postat Iunie 30, 2017 Share Postat Iunie 30, 2017 Salut. Am un suzuky marauder si ieri am auzit o bataie ciudata...eram la semafor si tot se auzea o bataie scurta la un interval de 1 secunda. daca aceleram bataia nu-si marea intensitatea si nici frecventa.... azi am pus urechea pe rezervor si bataia pare ca se transmite de undeva in interiorul rezervorului ... parca ar da la fiecare secunda cineva un bobarnac in rezervor.... Stie cineva care ar putea fi cauza?? Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
derkleine Postat Iunie 30, 2017 Share Postat Iunie 30, 2017 E din cauza ca e Suzuky . O fi vreo copie chinezeasca a lui Suzuki? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-UFO- Postat Iunie 30, 2017 Share Postat Iunie 30, 2017 Daca bataia era la o secunda inseamna ca motorul merge ceas. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yo4hgx Postat Iunie 30, 2017 Share Postat Iunie 30, 2017 Robinetul vacuumatic?... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The_Sin_Eater Postat Iunie 30, 2017 Share Postat Iunie 30, 2017 ....inseamna ca motorul merge ceas. ....tic-tac, tic-tac.... on-topic: Daca tie ti se pare ca e ceva ciudat, du-o la un mecanic care isi da seama ce si cum cu ea in fata si motorul mergand. O sa primesti sfaturi si pareri de aici. Probabil unele vor fi la subiect iar altele pe din afara. Repet, cel mai sigur, du-o la un mecanic. Chiar daca nu are nimic, daca tie ti se pare ca nu e in regula, du-o ca sa iti iei de-o grija. Succes! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Falkenberg Postat Iunie 30, 2017 Share Postat Iunie 30, 2017 E pe carburatie si are pompa de benzina? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bobossus Postat Iunie 30, 2017 Share Postat Iunie 30, 2017 Stiu ca nu pare un argument tehnic dar sigur nu ai ceva in rezervor care tot loveste ? Ia o lanterna si uite te pe acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oldbiker_johan Postat Iunie 30, 2017 Share Postat Iunie 30, 2017 Daca bataia era la o secunda inseamna ca motorul merge ceas. buna asta ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
riderontornadoes Postat Iunie 30, 2017 Share Postat Iunie 30, 2017 Ar putea fi pompa de benzina. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Iunie 30, 2017 Share Postat Iunie 30, 2017 Stiu ca nu pare un argument tehnic dar sigur nu ai ceva in rezervor care tot loveste ? Ia o lanterna si uite te pe acolo cum adica sa se uite cu lanterna in rezervor........ in rezervor te uiti cu bricheta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Iunie 30, 2017 Share Postat Iunie 30, 2017 Stiu ca nu pare un argument tehnic dar sigur nu ai ceva in rezervor care tot loveste ? Ia o lanterna un chibrit si uite a-te pe acolo fixed Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr.Sebi Postat Iunie 30, 2017 Autor Share Postat Iunie 30, 2017 (editat) E vorba de un Suzuky marauder VZ 800 din 99 pe carburatie cu pompa benzina E cumparat din austria de la un amic.... sper ca nu e o copie chinezeasca M-am gandit si eu sa nu fie pompa de benzina dar la motociclete nu ma prea pricep si nu stiu nici macar unde e pozitionata pompa Cu lanterna nu am nicio sansa sa vad in rezervor ca are o forma destul de compacta separatorul care vine peste cadru si nu am unghiul de a vedea in rezervor iar camera telescopica nu am Oricum nu ced ca e nimic in rezervor ca s-ar fi auzit si pana acum zgomotul si daca ar fi ceva acolo s-ar auzi un zgomot la miscarile laterale nu in pozitie fixa si zgomot constant ... Tocmai ce am facut o tura cu motoreta si vad ca a disparut zgomotul pentru nmoment... Ma poate ajuta cineva cu pozitia pompei de benzina?! Multumesc tuturor pentru implicare Editat Iunie 30, 2017 de Mr.Sebi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bobossus Postat Iunie 30, 2017 Share Postat Iunie 30, 2017 fixed Foarte funny ... armata de experti. In 2014 cand am fost sa vad un motor si nu stiam ce troncane in rezervor, plutea o chestie neidentificata in el , deci se poate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Iunie 30, 2017 Share Postat Iunie 30, 2017 Si pluteste asa.... la fix? Poate amicul din Austria si-a scapat ceasul in rezervor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr.Sebi Postat Iunie 30, 2017 Autor Share Postat Iunie 30, 2017 La 800 cmc are o baie de ulei de 1.8 L, ceea ce este foarte putin. Sfatul cel mai bun pe care ti-l pot da? Mecanic Stii cumva daca e acelasi ulei si-n motor si-n cutia de viteze sau in cutie se pune separat?! Cu mecanicii pt motorete in PN e mai greu... dar am sa ajung si la un mecanic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Iunie 30, 2017 Share Postat Iunie 30, 2017 Cu mecanicii pt motorete in PN e mai greu... dar am sa ajung si la un mecanic. PN nu stiu unde e , pm stiu unde e dar nu te ajuta , oricum e acelasi ulei si in cutie, uleiul de motor . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr.Sebi Postat Iunie 30, 2017 Autor Share Postat Iunie 30, 2017 PN = Piatra Neamt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Iunie 30, 2017 Share Postat Iunie 30, 2017 sigur ai cel putin un mecanic ok in PN Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei gras Postat Iunie 30, 2017 Share Postat Iunie 30, 2017 Asa face toate!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr.Sebi Postat Iulie 1, 2017 Autor Share Postat Iulie 1, 2017 Sa inteleg ca am facut o alegere proasta cand am luat Marauder ul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Iulie 1, 2017 Share Postat Iulie 1, 2017 Sa inteleg ca am facut o alegere proasta cand am luat Marauder ul? da-i carburatoarele jos sa vezi ce alergi dupa mecanici buni dupa aia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr.Sebi Postat Iulie 23, 2017 Autor Share Postat Iulie 23, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=fm1XFz8y43o&feature=youtu.be asta e zgomotul de care vorbeam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Iulie 24, 2017 Share Postat Iulie 24, 2017 are vecina tocuri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr.Sebi Postat Iulie 24, 2017 Autor Share Postat Iulie 24, 2017 multumesc de raspuns.... vad ca 90% din comentariile tale sunt ca sa maresti numarul afisat in rubrica posts. daca ma puteti ajuta cu un sfat vis-a-vis de acest zgomot va multumesc anticipat, daca va mananca limba ca au coborat piticii de pe creier in cavitatea bucala, aveti FB pentru a socializa sau alte rubruci de pe forum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Iulie 24, 2017 Share Postat Iulie 24, 2017 vezi ca motoretele nu se repara pe forum ... bate ceva la 10-20 rotatii ... motoarele nu prea bat asa rar ... dar poate e o biela care vrea sa vada lumina zilei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate