Beatrice Postat Iulie 7, 2017 Share Postat Iulie 7, 2017 Intalnire: Ora 08.00 - Petrom Miorita, bagat gaz, plecat la 8.20 (mai luam pe cineva din drum din Saftica, la 8.45) Traseu: Magura - Siriu - Lepsa - Urziceni (in jur de 550km, vedeti pe harta) Regim de mers: Lejer, fiecare cum poate/vrea pe curbe, drum intins - 110-120 Pana acum suntem cativa, dar daca vrea cineva sa se mai bage, lasati o vorba p-aici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
angus_young Postat Iulie 7, 2017 Share Postat Iulie 7, 2017 m-as baga si eu , dar e o mica problema , duminica intre orele 15-18 ploua exact pe zona siriu - lepsa http://en.sat24.com/en/forecastimages/europa/forecastprecip Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Iulie 7, 2017 Share Postat Iulie 7, 2017 dupa tura facuta .... te mai incurci cu un siriu??? daca nu eram plecat as fi venit sa mi povestesti cum fu... ca nu am vazut finalul de la tura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yusuf Postat Iulie 8, 2017 Share Postat Iulie 8, 2017 Mă bag și eu la tura asta ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Beatrice Postat Iulie 8, 2017 Autor Share Postat Iulie 8, 2017 (editat) m-as baga si eu , dar e o mica problema , duminica intre orele 15-18 ploua exact pe zona siriu - lepsa http://en.sat24.com/en/forecastimages/europa/forecastprecip Pai si azi se anunta ploaie. Indiferent ce calcule faci de predictie a vremii, e imposibil sa stii cu 2 zile inainte unde si la ce ora o sa ploua. Si chiar daca ar fi asa, la ora 15.00 teoretic nu mai avem de ce sa fim inca pe Siriu, si chiar si asa... De cand o mica ploaie de vara e o problema? dupa tura facuta .... te mai incurci cu un siriu??? daca nu eram plecat as fi venit sa mi povestesti cum fu... ca nu am vazut finalul de la tura Pai stii cum e, in loc sa iesim la terasa sa povestim, iesim pe Lepsa. Cum sa fie... HARDCORE... N-am mai plans de frig de cand eram mica Pe final ne-am decis noi ca niste baieti ambitiosi ce suntem, sa bagam vreo 740km intr-o zi (distanta fiind de facut in 4 zile, conform planului). Am plecat la 6.20 dimineata si am ajuns la 3.30-4 la hotel, dupa 22 de ore facute... Nu mai zic cum... Da un semn cand esti prin tara si iesim la o tura, la o poveste Editat Iulie 8, 2017 de Beatrice Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
twba Postat Iulie 8, 2017 Share Postat Iulie 8, 2017 As veni si eu daca mai e loc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raisa_c Postat Iulie 8, 2017 Share Postat Iulie 8, 2017 Azi n-a plouat pe Siriu, in schimb a fost destul de aglomerat, cu multe balegi, nisip si surprinzator de multe denivelari pe portiunea dinspre valeni spre nehoiu(nu mai fusesem de multi ani pe acolo). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Beatrice Postat Iulie 8, 2017 Autor Share Postat Iulie 8, 2017 As veni si eu daca mai e locCrezi ca am ocupat soseaua? ) Cum sa nu fienloc?Deci yusuf si twba. Daca e ceva dati un mesaj la 0768880011. » Post actualizat in 08 Jul 2017 19:23 Azi n-a plouat pe Siriu, in schimb a fost destul de aglomerat, cu multe balegi, nisip si surprinzator de multe denivelari pe portiunea dinspre valeni spre nehoiu(nu mai fusesem de multi ani pe acolo). Merci de info! Noi o luam pe partea cu Jugureni - Magura, si mai plin de nisip, deci e bine )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ubermuri Postat Iulie 8, 2017 Share Postat Iulie 8, 2017 In proportie de 90% vin si eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bavl Postat Iulie 8, 2017 Share Postat Iulie 8, 2017 deci pe la un 9:00 ar trebui sa intrati in Ciolpani...daca ma culegeti din drum, vin si eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Beatrice Postat Iulie 8, 2017 Autor Share Postat Iulie 8, 2017 (editat) Ne astepti undeva pe dreapta si te lipesti de grup. Dar cred ca trebuie sa fii mai devreme acolo. Macar la fara 15... Editat Iulie 8, 2017 de Beatrice Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zen101 Postat Iulie 8, 2017 Share Postat Iulie 8, 2017 Salutare, in proportie de 99% sunt si eu la ora 8 la Miorita. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Iulie 9, 2017 Share Postat Iulie 9, 2017 Crezi ca am ocupat soseaua? ) Cum sa nu fienloc? Deci yusuf si twba. Daca e ceva dati un mesaj la 0768880011. » Post actualizat in 08 Jul 2017 19:23 Merci de info! Noi o luam pe partea cu Jugureni - Magura, si mai plin de nisip, deci e bine )) de data viitoare sa tai bilete... locuri limitate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Iulie 9, 2017 Share Postat Iulie 9, 2017 Crezi ca am ocupat soseaua? ) Cum sa nu fienloc? Deci yusuf si twba. Daca e ceva dati un mesaj la 0768880011. » Post actualizat in 08 Jul 2017 19:23 Merci de info! Noi o luam pe partea cu Jugureni - Magura, si mai plin de nisip, deci e bine )) de data viitoare sa tai bilete... locuri limitate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pandy Postat Iulie 9, 2017 Share Postat Iulie 9, 2017 Ati plecat mai tarziu? M-am intersectat cu un grup de +10 pe la 10:00 spre Ploiesti. Ati fost umeziti? Eu m-am orientat Buc - Rasnov - Rucar - Pitesti - Bucuresti. Greu cu semafoarele din cauza lucrarilor, dar in rest vreme perfecta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yusuf Postat Iulie 10, 2017 Share Postat Iulie 10, 2017 un mic filmulet cu tura de duminica ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fnp Postat Iulie 10, 2017 Share Postat Iulie 10, 2017 Salut! La ce ora ati plecat din Bucuresti si pe la cat ati fost inapoi? Intreb ca incepator ca sa-mi fac o idee despre cum merg; am permisul si motorul de anul trecut dar pana acum am mers doar singur. Am mers si eu ieri pe traseul vostru cu mici modificari, am plecat pe la 7:20 pe autostrada pana la PLoiesti apoi Valeni - Calvini si mai departe exact pe traseul urmat de voi; am ajuns inapoi in Bucuresti pe la 16:30. Dupa barajul de la Siriu era ud pe sosea pe la umbra, la fel si DN-ul forestier. Din ce vad pe filmare eu am prins ceva mai liber drumul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Beatrice Postat Iulie 10, 2017 Autor Share Postat Iulie 10, 2017 Bai, si n-am prins ploaia de la 15.00 pe Siriu. Damn it! » Post actualizat in 10 Jul 2017 12:37Ati plecat mai tarziu? M-am intersectat cu un grup de +10 pe la 10:00 spre Ploiesti.Ati fost umeziti? Eu m-am orientat Buc - Rasnov - Rucar - Pitesti - Bucuresti. Greu cu semafoarele din cauza lucrarilor, dar in rest vreme perfecta. Nu eram noi, nu am ajuns la Ploiesti... Salut! La ce ora ati plecat din Bucuresti si pe la cat ati fost inapoi? Intreb ca incepator ca sa-mi fac o idee despre cum merg; am permisul si motorul de anul trecut dar pana acum am mers doar singur. Am mers si eu ieri pe traseul vostru cu mici modificari, am plecat pe la 7:20 pe autostrada pana la PLoiesti apoi Valeni - Calvini si mai departe exact pe traseul urmat de voi; am ajuns inapoi in Bucuresti pe la 16:30. Dupa barajul de la Siriu era ud pe sosea pe la umbra, la fel si DN-ul forestier. Din ce vad pe filmare eu am prins ceva mai liber drumul. Nu e tocmai relevant pentru ca noi am avut mai multe opriri, plus am luat-o pe 2 km offroad Plus, am stat 10 min sa-mi fac pana de la un mare holsurub luat de pe undeva... Oricum ai iesit bine ca timp, chill Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b52izgodlike Postat Iulie 10, 2017 Share Postat Iulie 10, 2017 Frumoasa tura, m-as fi bagat si eu, dar am avut in program Bucuresti - Pitesti - Rmn Valcea - Horezu - Novaci - Transalpina - Obarsia Lotrului - Voineasa - Brezoi - Calimanesti si retur. Cazare sus pe Transalpina, 2 zile, 760 km. Dar poate data viitoare, sa va urmaresc, si poate ma bag si eu printre voi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovi_ice Postat Iulie 13, 2017 Share Postat Iulie 13, 2017 Salut. Puteti pune va rog o harta a traseului (gmaps link) ? As vrea sa-l fac in weekendul urmator si imi cam da cu virgula partea cu Magura (mi se pare ca e un ocol), plus ca la final imi ies 650 km Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Beatrice Postat Iulie 14, 2017 Autor Share Postat Iulie 14, 2017 https://goo.gl/maps/xuUmb3oRwv42 Vezi ca spre Covasna sunt 2-3 km neasfaltati, pe acele alea de par, de dinainte de Zagon. In rest, e perfect drumul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovi_ice Postat Iulie 14, 2017 Share Postat Iulie 14, 2017 https://goo.gl/maps/xuUmb3oRwv42 Vezi ca spre Covasna sunt 2-3 km neasfaltati, pe acele alea de par, de dinainte de Zagon. In rest, e perfect drumul. Sarumana! Da, m-am uitat pe street view la acel drum mai demult si sincer, mai degraba as ocoli prin Sf. Gheorghe (DN10 + DN11) decat sa ma bag pe acolo. Ace de par + drum de pamant nu prea se pupa cu mobra mea ). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Beatrice Postat Iulie 14, 2017 Autor Share Postat Iulie 14, 2017 Nu e chiar drum de pamant, e amestecat cu pietris. Tre' doar sa fii putin atent, in rest e ok. Partea naspa e ca poti sa iei vreun holsurub, ca mine si sa faci pana pana la Focsani (cam atat a durat pana sa rasufle ). Dar cu snur si pompa, se rezolva in 5 minute... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvano Postat Iulie 14, 2017 Share Postat Iulie 14, 2017 Dar cu snur si pompa, se rezolva in 5 minute... Daca le ai... )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate