skvj Postat Iulie 12, 2017 Share Postat Iulie 12, 2017 Buna. M-am pricopsit astazi cu geaca asta. Faza e ca nu prea o inteleg. Are etichete (interne din textil si externe cu manual) Dainese, dar pe capse si pe ea scrie YES. Pe eticheta din interior zice ca e produsa in Ucraina. Aveti idee , ati mai vazut modelul? Are protectii umeri si coate hard, buzunar pentru protectie coloana si pielea pare a fi piele adevarata. Ca idee, de pastrat nu stiu daca o pastrez, poate gasesc vre-un interesat pe aici. Eu imi doresc eva mai sport. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paulynos Postat Iulie 12, 2017 Share Postat Iulie 12, 2017 Pare a fi Dainese atat exterior dar mai ales interior, unde este identica. Pare a fi o geaca sport de calitate buna potrivita pt un sport touring sau un SS mai vechiut, O fi produsa sub licenta sau o copie foarte reusita, cine stie. Vreun nu are cratima. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Iulie 12, 2017 Share Postat Iulie 12, 2017 Yes este o (încercare de) sub-marcă a celor de la Dainese, orientată spre tineri/începători. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skvj Postat Iulie 12, 2017 Autor Share Postat Iulie 12, 2017 Yes este o (încercare de) sub-marcă a celor de la Dainese, orientată spre tineri/începători. Gen ieftineli? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paulynos Postat Iulie 12, 2017 Share Postat Iulie 12, 2017 Nu e boss ieftineala, e premium, se vede cu ochiul liber chiar din poze. Piele, cusaturi, vopseala...totul este de calitate premium. Acordeon de piele la omoplati vezi doar la gecile sport cu pretentii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Iulie 13, 2017 Share Postat Iulie 13, 2017 Io vad ca scrie Jes, nu Yes. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skvj Postat Iulie 13, 2017 Autor Share Postat Iulie 13, 2017 Io vad ca scrie Jes, nu Yes. Trebuie sa ai putina imaginatie, Y-ul e lipit de e . » Post actualizat in 13 Jul 2017 07:07 Bai dar nu gasesc nici un link nimic .. parca nu ar exista de fapt. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Iulie 13, 2017 Share Postat Iulie 13, 2017 Trebuie sa ai putina imaginatie, Y-ul e lipit de e . » Post actualizat in 13 Jul 2017 07:07 Bai dar nu gasesc nici un link nimic .. parca nu ar exista de fapt. Corect, ai dreptate. Oricum, am cautat si io in ambele vartiante si n-am gasit nimic... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The_Sin_Eater Postat Iulie 13, 2017 Share Postat Iulie 13, 2017 (editat) Uite am gasit asta: http://www.bikeme.tv/index.php/psst-wanna-buy-cheap-leathers/ Face o comparatie intre fake-uri si cele originale. Citeste si compara si tu si vezi ce si cum, vis-a-vis de geaca ta. Sau, ia-o frumusel si du-o la un importator de echipament Dainese. Ar trebui sa fie capabili sa-ti spuna cate ceva sau macar sa te lase s-o compari un una oriiginala. Editat Iulie 13, 2017 de The_Sin_Eater Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Iulie 13, 2017 Share Postat Iulie 13, 2017 Nu e bre făcătură, nu mai vorbiți aiurea. Sunt la vânzare în Italia (exemple aici și aici) și pe ebay. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paulynos Postat Iulie 13, 2017 Share Postat Iulie 13, 2017 Asa greu e sa scrii Dainese Yes pe goagal...ceva de speriat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skvj Postat Iulie 13, 2017 Autor Share Postat Iulie 13, 2017 Crede-ma ca am scris in toate combinatiile posibile, am luat e-bay la scormonit si nu am gasit nimic asemanator. De fake nu e, pentru ca se vede cu ochiul liber cat e de calitativ facuta, e clar ca "ia tot bordul". » Post actualizat in 13 Jul 2017 13:01 Nu e bre făcătură, nu mai vorbiți aiurea. Sunt la vânzare în Italia (exemple aici și aici) și pe ebay. Nu e ok nici un link. Se duc toate in blank. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Iulie 13, 2017 Share Postat Iulie 13, 2017 Nu e ok nici un link. Se duc toate in blank. Ai tu net de la Nelu Gălbenuș. Link-urile sunt valide. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skvj Postat Iulie 13, 2017 Autor Share Postat Iulie 13, 2017 Bun, am reusit sa le deschid, de vina e versiunea mobila a forumului. Vad ca e destul de piperat pretul pentru ele. Cea din link.ul 2 e exact acelasi model, dar full black. Din pacate imi e cam mare cu 1-2 numere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat August 22, 2017 Share Postat August 22, 2017 Am avut fix modelul din poze. Luat de la United in 2005. E fabricat de Dainese in Ucraina (asa a spus dealerul). Ca look e uratica dar de la piele, la cusaturi, mesada, fermoare, etc, sunt top. Am avut accident cu ea in 2009 - lovit un stalp de beton razant cu umarul stang apoi catapultat intr-o rapa. Geaca a cedat la impact, la umar. N-am avut nimic rupt (oase, tendoane, coaste, etc) daca e relevant. Din punctul meu de vedere, e testata si si-a facut treaba foarte bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate