renucs Postat August 2, 2017 Share Postat August 2, 2017 Maine vreau sa plec spre munte sa scap de caldura asta. Daca mai sunteti doritori sunteti bineventi. Planul meu e sa merg pe transfagarasan (sau alta directie racoroasa si cu peisaje frumoase) de dimineata de la 6 sa prind racoarea zilei, iar apoi sa gasesc un loc de instalat cortul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nocturnus85 Postat August 2, 2017 Share Postat August 2, 2017 Pai mai vrei sa te insoteasca cineva sau doar te lauzi? Zi si tu de unde pleci sau completeaza-ti datele de la profil! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marcone Postat August 2, 2017 Share Postat August 2, 2017 Romania. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TETEA. Postat August 2, 2017 Share Postat August 2, 2017 Romania. Pacat, e prea departe, ca veneam si eu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
renucs Postat August 2, 2017 Autor Share Postat August 2, 2017 Am uitat ca mai exista si alte orase in afara de bucale. Deci din Bucuresti plec, bre! Ies pe centura dispre Jilava si dupa pe A1. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TETEA. Postat August 2, 2017 Share Postat August 2, 2017 Am uitat ca mai exista si alte orase in afara de bucale. Deci din Bucuresti plec, bre! Alte orase?! Mai exista o tara intreaga in afara de groapa aia de gunoi numita "capitala". In fine, drumuri bune sa ai, departe de canicula oraselor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Muretto Grundieg Postat August 2, 2017 Share Postat August 2, 2017 Mergi la Scarisoara, dai o tuica paznicului si poate lasa sa pui cortul pe ghetar. Glumesc, desigur, nu cred ca o sa gasesti racoare pe undeva.Poate la Praid, sau Cacica dar dupa ce iesi de acolo tot cald e. Saptamana trecuta (si nu era atat de cald) am fost cu cortul in Fagaras, pe acolo pe unde zici tu. Am dormit cu cortul deschis, neinvelit si tot n-am gasit racoare. De pe la ora 8 dimineata incepe urgia. Bun venit in lumea noua ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crazyzly Postat August 3, 2017 Share Postat August 3, 2017 Sunt locuri faine in vaile prin jurul Borsecului...racoare, parau de munte... ce trebuie mai mult??? Capitala....numai capitala exista pt. tine, renucs? Da' mai deschide-ti unghiul de vedere, altfel ramai asa cum esti acum! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue_nightwishX Postat August 3, 2017 Share Postat August 3, 2017 Maine vreau sa plec spre munte sa scap de caldura asta. Daca mai sunteti doritori sunteti bineventi. Planul meu e sa merg pe transfagarasan (sau alta directie racoroasa si cu peisaje frumoase) de dimineata de la 6 sa prind racoarea zilei, iar apoi sa gasesc un loc de instalat cortul. Vezi sa fii atent la mos martin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
renucs Postat August 3, 2017 Autor Share Postat August 3, 2017 Bucurestiul e clar o hazna, am spus in sens ironic intrebarea daca mai exista alte orase. M-as muta maine intr-un oras mai linistit, dar in bucale se misca banii. M-am "cazat" la cort intr-un camping si ascult ritmuri orientale saltarete (fara voia mea) de la niste concetateni cu numere de iasi. Temperatura e ok dupa apus. Santé si likuri "la toata lumia" de la munte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate