fislea Postat August 19, 2017 Share Postat August 19, 2017 Salutare! Vreau sa imi petrec un weekend prelungit din septembrie in Brasov, la cort. Problema e ca Sf Gogu imi da cel mai apropiat camping la Bran(Dracula Camping) , locatie care nu este foarte aproape de Brasov. In trecut am mai campat langa Fagaras(Camping Laguna Albastra), loc foarte fain, dar e departe de Bv. Sugestii? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZZTOP Postat August 19, 2017 Share Postat August 19, 2017 era un loc unde se tineau intrunirile moto.??/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
San Postat August 19, 2017 Share Postat August 19, 2017 Camping Darste? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fislea Postat August 20, 2017 Autor Share Postat August 20, 2017 Camping Darste? Nu stiam de el, dar pe google zice ca ar fi inchis,ultima lor activitate pe fb este din 2015. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat August 20, 2017 Share Postat August 20, 2017 Si n-or avea telefon? Sau ai gătat minutele? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat August 20, 2017 Share Postat August 20, 2017 jumate din campingul ala a fost mancat de imobiliare acum ceva ani. Poate au agatat si restul.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
meanpower Postat August 20, 2017 Share Postat August 20, 2017 La Natura Parc (Chichis) e loc de campat si ai cam tot ce vrei acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat August 20, 2017 Share Postat August 20, 2017 Daca vei citi despre natura parc pe siteul amfostacolo nu cred ca o sa vrei! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ssminkly Postat August 21, 2017 Share Postat August 21, 2017 Campingul de la Darste e in continuare inchis, din pacate. Accesul se face prin fata pe la BMW, zilnic intra rulote spre camping dar se opresc in poarta inchisa. Nu stiu nici un camping in zona. Eu daca ar trebui sa campez, as face-o in natura. In poiana mica, pe dumul spre Poiana Brasov, inainte de a ajunge in statiune, sunt pe dreapta cateva drumuri forestiere care duc spre niste poienite superbe. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fislea Postat August 21, 2017 Autor Share Postat August 21, 2017 @John17 La camping Darste numărul de contact este deconectat. Natura parc ar fi fost următoarea obținut, dar părerile celor care au campat acolo ma descurajează. Cât despre campatul in poienița are un mic dezavantaj. Pierd zilnic cel puțin o ora strângând și înghesuind in gentile laterale cort, saltea, saci etc . Vroiam un loc închis și păzit. Din ce citesc mai sus cred ca voi ajunge tot lnga Fagaras.. Sau poate campez la cineva in curte.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Obed Postat August 21, 2017 Share Postat August 21, 2017 in Rasnov, unde se tine Rockstadt Extreme fest, si pana anu trecut intrunirea Kronstad bikers, este un Camping, are si casute, un fel de dus, si baie. Este chiar la baza cetatii Rasnov, pe drumul care face legatura dintre rasnov si Poiana Brasov. Pe Google nu am reusit sa dau din pacate de nici un nr de contact, nici site de prezentare, nimic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fislea Postat August 22, 2017 Autor Share Postat August 22, 2017 Despre acest loc este vorba? Este fix in spatele căsuțelor din parcarea cetății Râșnov? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pacasac Postat August 25, 2017 Share Postat August 25, 2017 (editat) La Natura Parc s-au mai schimbat lucrurile. Inca nu e 100% gata, dar eu zic ca e in regula. Editat August 25, 2017 de Pacasac Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Samo Postat August 25, 2017 Share Postat August 25, 2017 (editat) Trebue sa te interesezi la ei pentru ca ba incep sezonul mai tarziu decat anunta, ba inchid mai devreme. Editat August 25, 2017 de Samo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Obed Postat August 25, 2017 Share Postat August 25, 2017 scuze de intarziere. Campingul se afla: https://www.google.ro/maps/dir//45.5896713,25.4735216/@45.5893273,25.472955,298m/data=!3m1!1e3 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fast_arrow Postat August 27, 2017 Share Postat August 27, 2017 scuze de intarziere. Campingul se afla: https://www.google.ro/maps/dir//45.5896713,25.4735216/@45.5893273,25.472955,298m/data=!3m1!1e3 Din cate am vazut, acolo pare mai mereu inchis. Poate ma insel... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Obed Postat August 28, 2017 Share Postat August 28, 2017 Nu stiu, nu am gasit informatii despre el. Am fost doar la intruniri, deci banuiesc ca nu e parasit. Posibil sa se inchirieze doar tot, nu stiu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate