ianachim Postat August 21, 2017 Share Postat August 21, 2017 imi promisesem sa ma abtin in a mai cheltui banii pe benzina prin romania in afara a 2 iesiri de sezon ... transalpina si transfagarasan, insa excursia postata de alex imi aducea in drum 2 zone pe care vream sa le vad de sus...... lacul rosu si bicaz asa ca m am hotarat sa mai dau o sansa frunzei"...... 5.30 intalnire -5.40 plecare in tura ..............00.00 intrat in bucuresti 18.30 ore 981 km rulati de la 160-180 km/h prin bucuresti- buzau ( am mers la iepure dupa un bmw grabit) pana la 30 km/h pe malul lacului bicaz sa nu ne spargem dintii ........ pana la focsani iti patratesti cauciucul, vidra lepsa tg secuiesc te bucuri de padure si drum cu multe curbe insa .....nisip si balega cat cuprinde pe asfalt, unele zone chiar erau umede de la padure tg secuiesc - baile balvanyos- bixad cu greu gasesti de mancat intre 10-12....... drum frumos prin padure dar rupt bixad - ghiorghieni asfat ok dar multe localitati care te scot din ritm gheorgheni -bicaz peisaje frumoase asfat asa si asa bicaz - poiana largului (in jurul lacului bicaz) nu te poti bucura de priveliste ca e rupt asfaltul rau poiana largului - topita peisaje super drum ok topita - gheorgheni peisaje ok drum acceptabil gheorgheni - brasov sec bv - bucuresti sec deci din 1000 km sa spunem ca 40% ai avea de bucurat ochiul si anvelopa. restul de 60% drept si masaj la amortizoare.....bani cheltuiti aiurea in 18.30 ore faceam un thassos dus intors cu mancare, baie si o tura de insula la lalaiala....parerea mea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovi_ice Postat August 21, 2017 Share Postat August 21, 2017 Cand ai fost de ai prins lacul Sf. Ana asa pustiu ? Eu am mers intr-o sambata (14 august) si mi-a lasat impresia de strand ieftin. Plin de bozgori iesiti la scaldat, aglomerat de nu se putea parca nicaieri (inclusiv pe drumul ce coboara la lac erau masini oprite stanga-dreapta), muulte masini cu numere de Ungaria, vreo 7 motoare din care 5 si ele cu numere de HU. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat August 21, 2017 Share Postat August 21, 2017 Mie mi se face rau cand beau (foarte) mult alcool? Tu...nimic...de la atatia km? ))) Bine, te si ajuta KTM-ul ala... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovi_ice Postat August 21, 2017 Share Postat August 21, 2017 Cand ai fost de ai prins lacul Sf. Ana asa pustiu ? Gata, am vazut acum pe alt topic...18.08 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat August 21, 2017 Autor Share Postat August 21, 2017 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hypnotech24 Postat August 21, 2017 Share Postat August 21, 2017 Mama,dar are ceva raza de actiune drona aia, pare profi, faine filmarile! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat August 21, 2017 Autor Share Postat August 21, 2017 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bigfoot Postat August 21, 2017 Share Postat August 21, 2017 Misto filmarea! Frumoasa tara noastra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat August 21, 2017 Autor Share Postat August 21, 2017 (editat) frumoasa tara cand vii in vacanta .... si asta clar NU IN AUGUST Editat August 21, 2017 de ianachim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bmwio Postat August 26, 2017 Share Postat August 26, 2017 Ai devenit prea pretentios, cind ne-am plimbat pe la Ploiesti-Plopeni-Slanic acum 8 ani si am ramas fara frine la un k1200 lt iti placea Romania, acum te-ai invatat cu mizeria de Bulgaria si tiganii de greci, dar si eu am incercat si in afara de Albania, nu merita decit Romania, cele bune. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
remu1 Postat August 27, 2017 Share Postat August 27, 2017 @ ienachim ti-ai incalcat promisiunea si ai platit . Foarte bine descrise zonele . Eu unul iti multumesc ca m-ai luminat ( ma cam batea gandul sa dau o roata pe acolo ) pe mine dar poate si pe altii . Banii cheltuiti i-ai folosit intr-un scop oarecum caritabil . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sebibv Postat Septembrie 1, 2017 Share Postat Septembrie 1, 2017 @iana Mi-ai luminat seara. Superb. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Septembrie 1, 2017 Autor Share Postat Septembrie 1, 2017 Ai devenit prea pretentios, cind ne-am plimbat pe la Ploiesti-Plopeni-Slanic acum 8 ani si am ramas fara frine la un k1200 lt iti placea Romania, acum te-ai invatat cu mizeria de Bulgaria si tiganii de greci, dar si eu am incercat si in afara de Albania, nu merita decit Romania, cele bune. fuck ... au trecut 8 ani??? man ideea este ca "FERICITI CEI SARACI CU DUHUL" daca omul ajunge doar pana la mamaia , transfagarasan, moldovita si bran in viata asta da ROMANIA este superba DAR daca scoate capul afara ...... PASS un drum pana la bulgari unde marea este TURCUAZ si isi baga piciorul in ea de plaja romaneasca cu alge si rahati plutitori.... un drum cu moto pana in alpi austrieci si nu mai vrea gropile si coada la semafor' de pe transfagarasan.... un drum pana in thassos si nu mai vrea ceafa cu carofi ..... firea umana ... nu cea de pa primarie.... vrea sa EVOLUEZE.... asta in cazul in care exista si un pic de IQ!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate