Dmmn Postat Februarie 10, 2020 Share Postat Februarie 10, 2020 (editat) Salutare, Sper sa ajute pe cine-l primeste ca recomandare in TM. Eu l-as evita pe Paie. S-a bagat sa-l segmenteze pe-al meu (TDM 850) si cand sa-l puna la loc i-a busit distributia (montata gresit si neverificata -> pinionul de jos barbierit). Editat Februarie 10, 2020 de Dmmn Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kta2502 Postat Mai 9, 2020 Share Postat Mai 9, 2020 Puteti sa imi recomandati un mecanic bun pentru Ducati? In Timis sau in apropiere. Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AdinaElena17 Postat Iunie 16, 2020 Share Postat Iunie 16, 2020 Buna, stiti un service pentru motociclete care repara pe asigurari? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Broko Postat Septembrie 2, 2021 Share Postat Septembrie 2, 2021 Reparații Moto Timișoara 0721242787 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sbk750 Postat Septembrie 2, 2021 Share Postat Septembrie 2, 2021 La 10.02.2020 la 20:25, Dmmn a spus: Salutare, Sper sa ajute pe cine-l primeste ca recomandare in TM. Eu l-as evita pe Paie. S-a bagat sa-l segmenteze pe-al meu (TDM 850) si cand sa-l puna la loc i-a busit distributia (montata gresit si neverificata -> pinionul de jos barbierit). Cine dracu e Paie ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alF78 Postat Februarie 27 Share Postat Februarie 27 Buna ziua, Aveti idee daca au mecanic ok pentru moto la Allmondocar (Promotor) in vederea achizitiei unei motociclete noi pe care sa o pregateasca de drum? Sau mai bine la Motoboom in Sebes? Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioio_viola Postat Februarie 27 Share Postat Februarie 27 ce anume vrei sa pregatesti de drum la o motocicleta noua? cat de noua e? e inca in garantie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Februarie 27 Share Postat Februarie 27 Daca vrei sa cumperi, ai dealer cu service, paulmoto. Apoi mai ai in zona, la un search https://pascota-racing.com/contact/ Trust Moto Shop Motor Zone Dar cum spune si colegul ,sa pregateasca...ce? e noua, fa i rodajul, prima revizie, si plimbare! Ti-o livreaza montata, nu pe bucati :)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alF78 Postat Februarie 27 Share Postat Februarie 27 (editat) 5 minutes ago, ioio_viola said: ce anume vrei sa pregatesti de drum la o motocicleta noua? cat de noua e? e inca in garantie? Vreau sa cumpar un Suzuki nou, deci ma refer efectiv la pregatirea de drum, adica tot scoaterea din cutie, accesorizarea, diferite reglaje, practic sa o puna la punct si sa fie pregatita de drum. Editat Februarie 27 de alF78 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Februarie 27 Share Postat Februarie 27 Acum 2 minute, alF78 a spus: Vreau sa cumpar un Suzuki nou, deci ma refer efectiv la pregatirea de drum, adica tot scoaterea din cutie, accesorizarea, diferite reglaje, practic sa o puna la punct si sa fie pregatita de drum. Doar nu crezi ca ti-o livreaza in punga, lego? :))) ei o primesc in cutie, o asambleaza, o pun in functiune. Iti dau cheile si actele, si ideal, numere rosii-desi unii dealeri fac la misto, vand fara numere rosii. Tu te sui pe ea si ai plecat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mircea Guta Postat Iulie 18 Share Postat Iulie 18 Salutare, Un service moto în Timișoara care să nu te jecmănească în ultimul hal? Când întreb de manoperă, au numai prețuri în euro, parcă am fi în Germania. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nguyen Postat Iulie 18 Share Postat Iulie 18 Acum 20 minute, Mircea Guta a spus: Când întreb de manoperă, au numai prețuri în euro, parcă am fi în Germania. N-ai bani... nu ti-e foame. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioio_viola Postat Iulie 18 Share Postat Iulie 18 Acum 54 minute, Mircea Guta a spus: Salutare, Un service moto în Timișoara care să nu te jecmănească în ultimul hal? Când întreb de manoperă, au numai prețuri în euro, parcă am fi în Germania. depinde ce ai de facut: Shark 0720815304; Trust 0769929553 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mircea Guta Postat Iulie 18 Share Postat Iulie 18 4 hours ago, Nguyen said: N-ai bani... nu ti-e foame. Adica? 3 hours ago, ioio_viola said: depinde ce ai de facut: Shark 0720815304; Trust 0769929553 merci mult, o sa incerc la Shark Distribuția Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate