Snake Postat Ianuarie 6, 2008 Share Postat Ianuarie 6, 2008 tot nu o fost in 0 metrii... tot ai mai alunecat pe coate cativa metrii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
haste Postat Ianuarie 7, 2008 Share Postat Ianuarie 7, 2008 ehh sa zicem .... cine ar fi "idiotu" sa se opresca in zid ???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JCDenton Postat Ianuarie 23, 2009 Share Postat Ianuarie 23, 2009 (editat) Oltcitu' va ia pe toti ) Editat Ianuarie 23, 2009 de jcdenton Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
boditza Postat Ianuarie 24, 2009 Share Postat Ianuarie 24, 2009 cei cu cucubaurile chinezesti s anu mai spuna k au prins 80-90 k nu indica deloc bordu bine. sa faceti in paralel cu o masina sa vedeti diferenta de 15-20km care o are scuterul in plus. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zane94 Postat Ianuarie 26, 2009 Share Postat Ianuarie 26, 2009 aprilia rally 50 AC : in jur de 80 km/h ...eu sunt multumit... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motociclistcom Postat Ianuarie 26, 2009 Share Postat Ianuarie 26, 2009 runnerul meu ia peste 90 daca il delimitez ... momentan e nou abia l-am luat si nu ma pun pe delimitat ... am 10 km facuti cu el si tot 10 si pe bord Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EVO MOTORS.RO Postat Ianuarie 26, 2009 Share Postat Ianuarie 26, 2009 De unde stii tu ca fuge 90? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rolly Postat Ianuarie 26, 2009 Share Postat Ianuarie 26, 2009 ca e jmecher si ca i-a zis lui un prieten ca a auzit de la unu ca are coeficientul de aerodinamicitate mare si ca i-a mai zis cineva ca e cel mai bun scuter. De-aia l-a si luat, senzatie majora cu 12512421 la ora (respectiv 90). tzeapa, te-am luat, al meu ia 120(cred ca am mai mentionat asta ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motociclistcom Postat Ianuarie 26, 2009 Share Postat Ianuarie 26, 2009 am testat inainte sa-l iau .... avea un prieten la fel ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Furian Postat Ianuarie 26, 2009 Share Postat Ianuarie 26, 2009 60 km/h stock Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EVO MOTORS.RO Postat Ianuarie 26, 2009 Share Postat Ianuarie 26, 2009 Si daca a tau e esuat la nastere si fuge 89 ? ce faci il vinzi? Apropo : Mai uita-te odata pe acte , vezi ca e adus din belgia , sa nu il vinzi si pe asta , ca o delimitare e greu de facut frate , n-am ce zice ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdancbr Postat Ianuarie 26, 2009 Share Postat Ianuarie 26, 2009 O sa se ajunga pe la semafoare sa primiti intrebari de genu : "nenea nenea da' cat baga asta?" ..."da merge si pe o roata" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EVO MOTORS.RO Postat Ianuarie 26, 2009 Share Postat Ianuarie 26, 2009 O sa se ajunga pe la semafoare sa primiti intrebari de genu : "nenea nenea da' cat baga asta?" ..."da merge si pe o roata" S-a ajuns deja ! Nu-ti spun ca eram intr-o zi la un semafor cu mai multi prieteni cu scutere si motoare si vine unu cu un first bike de-ala mic de seamna cu V-Clicu si face , haideti pe care il provoc la o liniuta , am inceput sa radem toti =)))) Si apropos de intrebarea : "nenea da' cat baga asta?" eram in targ cand am fost sa vindem un scuter si am fost mai multi. Vine un mosneag , Auzi baiete cat baga asta ? Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex.cj Postat Ianuarie 26, 2009 Share Postat Ianuarie 26, 2009 S-a ajuns deja ! Nu-ti spun ca eram intr-o zi la un semafor cu mai multi prieteni cu scutere si motoare si vine unu cu un first bike de-ala mic de seamna cu V-Clicu si face , haideti pe care il provoc la o liniuta , am inceput sa radem toti =)))) Si apropos de intrebarea : "nenea da' cat baga asta?" eram in targ cand am fost sa vindem un scuter si am fost mai multi. Vine un mosneag , Auzi baiete cat baga asta ? :laugh: Bafta! mic si uratel ... da mai stii ce tine sub carene? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EVO MOTORS.RO Postat Ianuarie 26, 2009 Share Postat Ianuarie 26, 2009 Ma lasi frate ? Ala nici cu kit de 80 nu duce 85-90 . Si era clar ca era stock si era si un SuperCocalarus pe el ( cu Casca invizibila ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdancbr Postat Ianuarie 26, 2009 Share Postat Ianuarie 26, 2009 Si apropos de intrebarea : "nenea da' cat baga asta?" eram in targ cand am fost sa vindem un scuter si am fost mai multi. Vine un mosneag , Auzi baiete cat baga asta ? Trebuia sa ii spui ca mai mult decat un baston P.S.Tare DNA'ul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EVO MOTORS.RO Postat Ianuarie 26, 2009 Share Postat Ianuarie 26, 2009 A ramas prost oleaca cand am plecat toti tare de pe loc si el impingea scuteru cu picioarele ca sa plece mai repede. P.S. Merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiand Postat Ianuarie 27, 2009 Share Postat Ianuarie 27, 2009 Ma lasi frate ? Ala nici cu kit de 80 nu duce 85-90 . Si era clar ca era stock si era si un SuperCocalarus pe el ( cu Casca invizibila ) Stiu un FB Sprinter ( ca V-clik ) are 90 in bord ( e din 2004 , luat nou ) in blana ii INDICA 85 ... insa ma intreb ... real cat o fi ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zane94 Postat Ianuarie 27, 2009 Share Postat Ianuarie 27, 2009 S-a ajuns deja ! Nu-ti spun ca eram intr-o zi la un semafor cu mai multi prieteni cu scutere si motoare si vine unu cu un first bike de-ala mic de seamna cu V-Clicu si face , haideti pe care il provoc la o liniuta , am inceput sa radem toti =)))) Si apropos de intrebarea : "nenea da' cat baga asta?" eram in targ cand am fost sa vindem un scuter si am fost mai multi. Vine un mosneag , Auzi baiete cat baga asta ? :laugh: Bafta! asta nu e nimic eu aud prin oras la mosnegi peste 50 de ani ... "we yo imi iau de ala mare ca a lu nush care (se refera la leonardo, model foarte la moda la mine in oras) ca prinde 140 si e tare" si cand le spui ..."nenea da iti trebuie a sau a1 si e mai complicat mai bine iati un scuter de 50 bunicel si prinde in jur de 80-90" , ei iti raspund "e da ala prinde 140 si e mare, e tare...nai treaba...,lasa ca fac eu niste smecheri pe la baietasi si il inscriu pe 50" mdea... ascultati de batrani sunt foarte intelepti... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Ianuarie 27, 2009 Share Postat Ianuarie 27, 2009 asta nu e nimic eu aud prin oras la mosnegi peste 50 de ani ... "we yo imi iau de ala mare ca a lu nush care (se refera la leonardo, model foarte la moda la mine in oras) ca prinde 140 si e tare" si cand le spui ..."nenea da iti trebuie a sau a1 si e mai complicat mai bine iati un scuter de 50 bunicel si prinde in jur de 80-90" , ei iti raspund "e da ala prinde 140 si e mare, e tare...nai treaba...,lasa ca fac eu niste smecheri pe la baietasi si il inscriu pe 50" mdea... ascultati de batrani sunt foarte intelepti... poate ai auzit asta de la batrani betivani. ordinarii aia care isi baga pensia in bar, pentru bautura. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EVO MOTORS.RO Postat Ianuarie 27, 2009 Share Postat Ianuarie 27, 2009 asa se face la tara/oras stim. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andrei-ss Postat Ianuarie 27, 2009 Share Postat Ianuarie 27, 2009 malaguti f10 stock din '99 fuge 85-90 depinde de mai multe kestii: vant, temperatura, aderenta, calitatea carburantului etc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sil3nt_control Postat Ianuarie 27, 2009 Share Postat Ianuarie 27, 2009 ... un topic fara rost! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EVO MOTORS.RO Postat Ianuarie 27, 2009 Share Postat Ianuarie 27, 2009 Stim ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motociclistcom Postat Ianuarie 27, 2009 Share Postat Ianuarie 27, 2009 ... un topic fara rost! Stim ! tare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate