ALEX RISKY Postat Octombrie 18, 2017 Share Postat Octombrie 18, 2017 https://www.dedeman.ro/ro/vopsea-spray-dupli-color-negru-mat-600-ml/p/5000474 Salut, ce părere aveți de vopseaua asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
derkleine Postat Octombrie 18, 2017 Share Postat Octombrie 18, 2017 e 50% extra ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Octombrie 18, 2017 Share Postat Octombrie 18, 2017 (editat) E negru mat si pret bun Editat Octombrie 18, 2017 de Ribo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Supa La Plic Postat Octombrie 18, 2017 Share Postat Octombrie 18, 2017 Depinde ce vrei sa vopsesti cu ea, daca vrei sa dai pe motor nu ai nicio sansa sa reziste. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Octombrie 18, 2017 Share Postat Octombrie 18, 2017 e 50% extra ! E negru mat si pret bun Si e pentru masini de raliu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m4mihai Postat Octombrie 18, 2017 Share Postat Octombrie 18, 2017 (editat) Eu am vopsit carenele cu ea, a tinut fara probleme. Am dat 3 straturi intr o baie de bloc... deci fara niste conditii extraordinare. Este cea mai buna vopsea la spray! Uite si o poza. Editat Octombrie 18, 2017 de m4mihai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALEX RISKY Postat Octombrie 18, 2017 Autor Share Postat Octombrie 18, 2017 Vreau sa vopsesc carenele din plastic la o aprilia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fiziflash Postat Octombrie 18, 2017 Share Postat Octombrie 18, 2017 Am si eu in plan sa imi revopsesc rezervorul si tot cu dublicolor intentionez sa lucrez. Ai grija inainte sa vopsesti trebuie slefuita suprafata si grunduita cu primer pentru plastic (este tot de la dublicolor). Grundul trebuie in minim 2 straturi cu 10 minute timp de uscare intre ele, apoi iar slefuire unde ai imperfectiuni. Vopseaua trebuie data in minim 3 straturi cu distanta 30 minute intre ele. Dupa aceea slefuiesti usor imperfectiunile. Urmeaza lacul tot asa minim 3 straturi si ai terminat. Daca are cineva recomandari de vopsea la spray mai buna ca dublicolor (care este undeva la mijlocul clasamentului vopselelor la spray) eu sunt foarte receptiv la recomandari. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALEX RISKY Postat Octombrie 18, 2017 Autor Share Postat Octombrie 18, 2017 Mulțumesc băieți, aveți idee vreun lac bun? As prefera sa găsesc la magazine decât sa comand Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TwinS Postat Octombrie 18, 2017 Share Postat Octombrie 18, 2017 Risiti sa se umfle toata vopseaua veche, sprayurile astea is partial pe baza de acetona... pe scurt o sa dai cel putin 150 lei pe toate sprayurile necesare sa faci lucrare cat de cat filler, spray sa-ti inchida suprafata, lac.. etc.De 200-250 lei daca ai suprafata cat de cat preparata innainte,gasesti cine sa-ti faca la cabina si iese treaba! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Octombrie 18, 2017 Share Postat Octombrie 18, 2017 Daca insisti pe spray, cauta Ranal, e mult mai buna vopseaua decat Duplicolor. Dar atentie, nu rezista la solventi. Plus ca risti sa reactioneze cu vopseaua veche. Sau, varianta mai scumpa, spray facut la un laborator de vopseluri auto (cu vopsea auto, normal). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fiziflash Postat Octombrie 18, 2017 Share Postat Octombrie 18, 2017 unde se gaseste acest ranal de care spui? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Octombrie 18, 2017 Share Postat Octombrie 18, 2017 Eu l-am luat de la magazin cu vopseluri auto... nu stiu sa-ti spun unde il gasesti in Suceava Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BMWs1000RR Postat Octombrie 18, 2017 Share Postat Octombrie 18, 2017 In primul rand, scoate ti rahatul de la "semnatura" si in al doilea rand abtine te de la mancat rahat, tras rahat pe nas! Comentezi pe topicuri, ori la betie, ori la prafuri! e 50% extra ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
derkleine Postat Octombrie 18, 2017 Share Postat Octombrie 18, 2017 In primul rand, scoate ti rahatul de la "semnatura" si in al doilea rand abtine te de la mancat rahat, tras rahat pe nas! Comentezi pe topicuri, ori la betie, ori la prafuri! So gatat motorina de la tractor? si ai venit pe forum? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jaman Postat Octombrie 18, 2017 Share Postat Octombrie 18, 2017 )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Octombrie 19, 2017 Share Postat Octombrie 19, 2017 So gatat motorina de la tractor? si ai venit pe forum? ))))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate