katman Postat Noiembrie 27, 2017 Share Postat Noiembrie 27, 2017 Salutare, Știti vă rog vreun loc in zona Galați Brăila unde se poate reface o șa moto? Mulțumesc frumos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lyvyu83 Postat Noiembrie 27, 2017 Share Postat Noiembrie 27, 2017 Salut, am doar un nr de telefon de la un amic care si-a tapitat o șa la omu asta. Incearca si vezi daca ai noroc (0740) 315 799. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
katman Postat Noiembrie 27, 2017 Autor Share Postat Noiembrie 27, 2017 ok, sun, multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brake Postat Noiembrie 27, 2017 Share Postat Noiembrie 27, 2017 Dacian,ploiesti.prin curier.intra pe facebook si vezi tot ce face. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Animads Postat Noiembrie 27, 2017 Share Postat Noiembrie 27, 2017 Dupa ce am nimerit la un ”mester” si mi-a facut saua de ziceai ca e pantof batran, am ales sa ma duc la Dacian din Ploiesti. Nu regret alegerea. Ce cusaturi perfecte, ce borduri, ce material calitativ! Super multumita! Am discutat pe chat ce material vreau, ce cusaturi si a iesit perfect cum imi doream. Iaca, inainte si dupa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Super Zero 6 Forty Postat Noiembrie 28, 2017 Share Postat Noiembrie 28, 2017 Salut, Numarul de telefon de mai sus este al lui Dacian? Vreau sa refac o sa. Multumesc? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motovis Postat Noiembrie 29, 2017 Share Postat Noiembrie 29, 2017 0722593935 Dacian Popa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sabin_gabriel Postat Noiembrie 29, 2017 Share Postat Noiembrie 29, 2017 Orice ar fi nu te duce prin braila. Daca banii sunt problema mai bine mai strangi. Am patit-o in braila la mester si mai bine ramaneam cu ea rupta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
katman Postat Decembrie 2, 2017 Autor Share Postat Decembrie 2, 2017 Dacian,ploiesti.prin curier.intra pe facebook si vezi tot ce face. Am gasit pe Facebook: https://www.facebook.com/modificariseimoto/ Multumesc frumos de recomandari, voi suna sa vorbesc cu el. Orice ar fi nu te duce prin braila. Daca banii sunt problema mai bine mai strangi. Am patit-o in braila la mester si mai bine ramaneam cu ea rupta. Nu de bani imi faceam probleme... ma gandeam ca fata in fata intelege mai bine cam ce am nevoie si, daca as fi gasit pe cineva in zona, de ce nu? » Post actualizat in 02 Dec 2017 17:35 Dupa ce am nimerit la un ”mester” si mi-a facut saua de ziceai ca e pantof batran, am ales sa ma duc la Dacian din Ploiesti. Nu regret alegerea. Ce cusaturi perfecte, ce borduri, ce material calitativ! Super multumita! Am discutat pe chat ce material vreau, ce cusaturi si a iesit perfect cum imi doream. Iaca, inainte si dupa. Cred (de fapt, sunt sigur) ca e acelasi cu userul motovis, activ vad aici: /index.php?/topic/744793-sei-custombobberchoppercafe-racerconstructiemodificareretapitare/. Multumesc frumos de recomandare, arata intr-adevar super. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sabin_gabriel Postat Decembrie 2, 2017 Share Postat Decembrie 2, 2017 Am stat langa el,nu a contat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
katman Postat Decembrie 3, 2017 Autor Share Postat Decembrie 3, 2017 Am stat langa el,nu a contat. )))))))))))))))))))))))) Am discutat cu motovis pe chat, voi trimite șaua la ei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sabin_gabriel Postat Decembrie 3, 2017 Share Postat Decembrie 3, 2017 Sa pui poze,trebuie si eu sa retapitez la f-ul meu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
katman Postat Decembrie 3, 2017 Autor Share Postat Decembrie 3, 2017 Sigur pun. Uitându-mă la pozele postate, nu mă aștept să iasă altfel decât foarte fain Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovi_ice Postat Decembrie 16, 2017 Share Postat Decembrie 16, 2017 Ai mai retapitat saua pana la urma ? Poze, ceva ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
katman Postat Decembrie 18, 2017 Autor Share Postat Decembrie 18, 2017 Salut, nu, nu inca... Am gasit (nesperat) o alta sea de la o moto dezmembrata de la unul din colegii de aici de pe forum si, in functie de cum arata (urmeaza sa o primesc) vad pe care din ele o fac si in ce fel. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TETEA. Postat Decembrie 18, 2017 Share Postat Decembrie 18, 2017 (editat) Intre timp am modificat eu saua pentru confort la Dacian (Motovis). Estetic a iesit asa cum speram, acum doar sa vina primavara sa o pot proba la un drum lung... Eu unul, RECOMAND! Prompt si indemanatic omul asta! Editat Decembrie 18, 2017 de ZAPPY Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate