ianachim Postat Decembrie 14, 2017 Share Postat Decembrie 14, 2017 daca vremea ramane stabila 9.30 plecare drumul vechi vama si ct pt masa retur pe autostrada Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Decembrie 14, 2017 Share Postat Decembrie 14, 2017 da. si o termala. ne trimitem poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Decembrie 14, 2017 Autor Share Postat Decembrie 14, 2017 foxu'.....tu pleci cu cainele asa ca ciocu mic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SONYC Postat Decembrie 14, 2017 Share Postat Decembrie 14, 2017 Plec singur la drum, dar poate ne vedem fie in Constanta fie in Vama. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ciprian_B Postat Decembrie 14, 2017 Share Postat Decembrie 14, 2017 Salut! Am fost in septembrie pe drumul vechi. Mie mi s-a parut ca s-a stricat (partea care urmeaza dupa trecerea cu bacul la Silistra) fata de anul trecut. Deci, mergeti cu grija. Pimbare placuta va doresc, orice traseu veti aborda ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SONYC Postat Decembrie 14, 2017 Share Postat Decembrie 14, 2017 Pe drumul vechi aveam si eu de gand sa merg, dar nu-i batut in cuie. Decid in ziua plecarii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Decembrie 14, 2017 Autor Share Postat Decembrie 14, 2017 in cazul in care merg traseul va fi pe calarasi adamclisi negruvoda Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PoliBuc Postat Decembrie 14, 2017 Share Postat Decembrie 14, 2017 Dumul vechi parca era prin Slobozia da' ma rog. Pe traseul pomenit mai sus am fost la mijlocul lui septembrie si ne-am blestemat zilele. Drumul a fost "reparat" cu 'tehnologia" romaneasca, smoala + criblura. Poate s-a tasat, cine stie. Indiferent pe ce traseu ajungeti in Vama, va doresc plimbare placuta, vremea se anunta faina. Eu v-as fi insotit dar... inventar la lob, "c-asa este in tenis". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Decembrie 14, 2017 Share Postat Decembrie 14, 2017 foxu'.....tu pleci cu cainele asa ca ciocu mic a..stai ca te uitasem..si tu te-ai dat lovit de ziua mea. bine ca zisesi, bmm-istule Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexgrp Postat Decembrie 15, 2017 Share Postat Decembrie 15, 2017 Ma bag și io Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lceu Postat Decembrie 15, 2017 Share Postat Decembrie 15, 2017 Vin si eu. Unde ne intalnim? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The_Sin_Eater Postat Decembrie 15, 2017 Share Postat Decembrie 15, 2017 in cazul in care merg traseul va fi pe calarasi adamclisi negruvoda Salut! Baga un ochi si aici: /index.php?/topic/749339-adamclisimonumentul-uitat-de-timp/ Am scris cate ceva despre drum si sunt si cateva poze. Nu stiu cum e acum, dar macar stii cum poate fi daca nu au mai avansat cu lucrarile. Drum bun! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Decembrie 15, 2017 Share Postat Decembrie 15, 2017 ianachime - ia d'acia http://aquahouse.bg/en/about-us/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Decembrie 15, 2017 Autor Share Postat Decembrie 15, 2017 9.oo miorita. dupa ies pe centura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Decembrie 15, 2017 Share Postat Decembrie 15, 2017 Pe la adamclisi e raschetat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Decembrie 15, 2017 Autor Share Postat Decembrie 15, 2017 frate ..... da voi cu ce motociclete mergeti??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Decembrie 15, 2017 Share Postat Decembrie 15, 2017 frate ..... da voi cu ce motociclete mergeti??? A nu, eu merg pe jos , dar ti-am scris asa ca fapt divers. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The_Sin_Eater Postat Decembrie 15, 2017 Share Postat Decembrie 15, 2017 frate ..... da voi cu ce motociclete mergeti??? VTX 1800. De ce? Tu ai citit ce scrie acolo in postul ala? Arunca masinile pietricele de zici ca sunt gloante. Era pur informativ pentru tine. Vrei sa tii cont, bine. Nu vrei, iar bine. PS. Sa pui filmare, te rog. Imi place sa ma uit la filmarile tale. Sanatate! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Decembrie 15, 2017 Autor Share Postat Decembrie 15, 2017 (editat) boys multam de info sper ca maine sa nu fie mare trafic prin zona nu stiu daca bag filmare ca mare lucru pe vremea asta nu ai ce filma dar o poza doua tot fac ca azi de dimineata.... Editat Decembrie 15, 2017 de ianachim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lceu Postat Decembrie 15, 2017 Share Postat Decembrie 15, 2017 9.oo miorita. dupa ies pe centura Hai mai bine la Petrom-ul de langa miorita. Ce zici? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Decembrie 15, 2017 Autor Share Postat Decembrie 15, 2017 Hai mai bine la Petrom-ul de langa miorita. Ce zici? . CORECT Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lceu Postat Decembrie 15, 2017 Share Postat Decembrie 15, 2017 . CORECT ok. ramana la petrom miorita ora 9 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Decembrie 15, 2017 Autor Share Postat Decembrie 15, 2017 nu uita slapi slip si prosop Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexgrp Postat Decembrie 15, 2017 Share Postat Decembrie 15, 2017 (editat) Eu ma dau la fund. Au intervenit treburi! Nu mai e mult pina la primavara... Editat Decembrie 15, 2017 de alexgrp Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PoliBuc Postat Decembrie 15, 2017 Share Postat Decembrie 15, 2017 Drum bun baieti, se pare ca este ultima "strigare" cu 14 grade, dupa aia... la primavara, da' mai stii ?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate