Popica1948 Postat Ianuarie 20, 2018 Share Postat Ianuarie 20, 2018 Salut colegi sunt in cautarea unui costum moto si am in vedere Alpinestar Orbiter -ce parere aveti? -ce masura ar fi la 1,78m 85kg ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XaeL Postat Ianuarie 20, 2018 Share Postat Ianuarie 20, 2018 (editat) Nu mai gaseste google tabel de marimi mai nou? Sau reviewuri? Editat Ianuarie 20, 2018 de XaeL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Ianuarie 20, 2018 Share Postat Ianuarie 20, 2018 pai ajuta-l cu un link, at least. » Post actualizat in 20 Jan 2018 15:42https://www.fc-moto.de/Sizes-chart » Post actualizat in 20 Jan 2018 15:45si review Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XaeL Postat Ianuarie 20, 2018 Share Postat Ianuarie 20, 2018 Nu, ca il alint de mic si se invata asa. Iar tu nu-i mai muia posmagii! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Popica1948 Postat Ianuarie 20, 2018 Autor Share Postat Ianuarie 20, 2018 Multumesc frumos,m-am lamurit daca are cineva acest costum astept si eu o parere sincera Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kinkey Postat Ianuarie 20, 2018 Share Postat Ianuarie 20, 2018 (editat) https://www.alpinestars.com/size-guide -> Asta e size chart-ul de la A*. Si eu incep sa ma uit dupa asa ceva dupa ce am slabit un pic si pentru 1.73/79kg pare sa fie okay un 48-50. DAR, ia in considerare ca daca vrei sa sa iti fie 100% race fit sau comfort fit. Recomand sa te uiti la filmuletul asta ca sa vezi despre ce e vorba. .E important sa iei aspectul asta in considerare deoarce e recomandat sa ai un back protector, si poate chiar si un chest protector. Dar macar ala de spate, iar pentru ala trebuie sa te gandesti ca POATE e necesar un numar mai mare de combinezon.Mult noroc edit. Recomand mult si acest filmulet cu niste informatii bune : Editat Ianuarie 20, 2018 de Kinkey Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Amstaff Postat Ianuarie 20, 2018 Share Postat Ianuarie 20, 2018 Marimea 52 fit, 54 sa fii sigur. Geaca iti va veni, pantalonii e posibil sa fie putin largi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
thesaw Postat Ianuarie 21, 2018 Share Postat Ianuarie 21, 2018 Eu la 1.83, 83kg am luat 52 Alpinestars Motegi 2 piese, imi vine bine. La 54 o sa-ti fie pantalonii largi cred. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Februarie 10, 2018 Share Postat Februarie 10, 2018 (editat) La 54 one piece AStars eu incap "race fit"(cu back protector separat) spre "confort fit"(fara back protector). In 52 nu incap nicicum )1.81m si 81kg,constituție atletica. Editat Februarie 10, 2018 de george05 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat Februarie 13, 2018 Share Postat Februarie 13, 2018 Salut colegi sunt in cautarea unui costum moto si am in vedere Alpinestar Orbiter -ce parere aveti? -ce masura ar fi la 1,78m 85kg ? Eu am 1.83 si 89 kg si incap intr-un motegi 54.Motegi e mai street riding insa. Orbiter e un costum on and off the track cam asa ceva,deci as spune ca bati undeva intre 52 si 54 cu accent pe 54. Depinde de constitutie,masoara-te dupa size guide'ul pe care l-a pus colegul mai sus,si eu am avut dificultati in a alege dar size chart'ul chiar te ajuta e bun. Ar fi bine daca ai putea proba. Recomand 1pc nu ala din 2 bucati pentru ca maj lumii care are costum din 2 bucati isi pune geaca si "uita" sa isi mai ia pantalonii ca na,sunt mai incomozi.Asa cu 1pc te bagi in el si asta este. Deasemenea vezi ca e diferenta mare dupa cum zicea si colegul intre costumele race si confort,trebuie sa stii ce vrei.Race=race.Atem si alea din partea de sus a gamei sunt foarte orientate pe protectie in principal si pe pozitie cambrata,confortul vine pe locul 2.confort e mai lejer.Trebuie sa stii clar ce vrei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate