Jump to content

Marime costum moto Alpinestars

Popica1948
 Share

Recommended Posts

https://www.alpinestars.com/size-guide -> Asta e size chart-ul de la A*.

Si eu incep sa ma uit dupa asa ceva dupa ce am slabit un pic si pentru 1.73/79kg pare sa fie okay un 48-50.

DAR, ia in considerare ca daca vrei sa sa iti fie 100% race fit sau comfort fit. Recomand sa te uiti la filmuletul asta ca sa vezi despre ce e vorba.

.

E important sa iei aspectul asta in considerare deoarce e recomandat sa ai un back protector, si poate chiar si un chest protector. Dar macar ala de spate, iar pentru ala trebuie sa te gandesti ca POATE e necesar un numar mai mare de combinezon.
Mult noroc :)

edit. Recomand mult si acest filmulet cu niste informatii bune :

Edited by Kinkey

• 3 weeks later...

La 54 one piece AStars eu incap "race fit"(cu back protector separat) spre "confort fit"(fara back protector). In 52 nu incap nicicum :))1.81m si 81kg,constituție atletica.

Edited by george05

Salut colegi sunt in cautarea unui costum moto si am in vedere Alpinestar Orbiter

-ce parere aveti?

-ce masura ar fi la 1,78m 85kg ?

Eu am 1.83 si 89 kg si incap intr-un motegi 54.Motegi e mai street riding insa.

Orbiter e un costum on and off the track cam asa ceva,deci as spune ca bati undeva intre 52 si 54 cu accent pe 54.

Depinde de constitutie,masoara-te dupa size guide'ul pe care l-a pus colegul mai sus,si eu am avut dificultati in a alege dar size chart'ul chiar te ajuta e bun.

Ar fi bine daca ai putea proba.

Recomand 1pc nu ala din 2 bucati pentru ca maj lumii care are costum din 2 bucati isi pune geaca si "uita" sa isi mai ia pantalonii ca na,sunt mai incomozi.Asa cu 1pc te bagi in el si asta este.

Deasemenea vezi ca e diferenta mare dupa cum zicea si colegul intre costumele race si confort,trebuie sa stii ce vrei.Race=race.Atem si alea din partea de sus a gamei sunt foarte orientate pe protectie in principal si pe pozitie cambrata,confortul vine pe locul 2.confort e mai lejer.Trebuie sa stii clar ce vrei.