bogdan_harea Postat Februarie 10, 2018 Share Postat Februarie 10, 2018 Ma cam bate gandul sa incep asa ceva. Sarcina un caine si eventual cumparaturi. A mai incercat cineva? Taiati-mi cheful repede ca daca incep nu ma opresc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wawessh Postat Februarie 10, 2018 Share Postat Februarie 10, 2018 Da-i bataie.Daca nu o faci electrica o sa ajungi sa iti iei BMW. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dr_krl Postat Februarie 10, 2018 Share Postat Februarie 10, 2018 Că dacă tot n-ai ce face, ia d-aci: http://www.steves-workshop.co.uk/vehicles/sidecar/sidecarbuild/sidecarbuild.htm Asta doar ca să-ţi mai ogoieşti libidoul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fix Postat Februarie 10, 2018 Share Postat Februarie 10, 2018 E mai practica o remorcuta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XaeL Postat Februarie 10, 2018 Share Postat Februarie 10, 2018 Am vazut prin parc parinti cu remorci-carucior la bicicletă. Sigur sunt mai manevrabile, incap pe mai toate aleile... sau e vorba de o pasiune pt atase? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
megamotoreta Postat Februarie 11, 2018 Share Postat Februarie 11, 2018 Se mai poate pune a treia roata, in spate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EarthFish Postat Februarie 11, 2018 Share Postat Februarie 11, 2018 Eu am vazut multe ca asta si pareau manevrabile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabyshor Postat Februarie 11, 2018 Share Postat Februarie 11, 2018 (editat) sau o remorcuta? Si eventual un kit electric sa ajute la pedalat... Editat Februarie 11, 2018 de gabyshor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Proxi Postat Februarie 11, 2018 Share Postat Februarie 11, 2018 E mai practica o remorcuta. Cu siguranta! in plus nu ai inconvenienta echilibrului precar pe 3 roti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Februarie 11, 2018 Share Postat Februarie 11, 2018 https://www.vidaxl.nl/e/8718475971627/vidaxl-kinderfietskar-rood-36kg?gclid=CjwKCAiA8P_TBRA9EiwAJrpHM37oJWhZ_HO-b1IeG_-tsM_4SS2vhEKRpp-K3ZjbQngorZp_J5hveRoCr2kQAvD_BwE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zigzag Postat Februarie 12, 2018 Share Postat Februarie 12, 2018 Si eu votez pentru remorca. Cu atas devine prea lata. Pe trotuar n-o sa ai loc peste tot (vezi masinile parcate de-a latu' pe tot trotuarul) iar pe carosabil vei ocupa o banda intreaga, chestie cam spinoasa la traficul si mai ales atitudinea unora dintre soferi fata de biciclisti. Cred ca o remorca micuta de 30-40 cm latime e raspunsul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Februarie 12, 2018 Autor Share Postat Februarie 12, 2018 (editat) Mi-ar fi placut ca pasagerul sa stea oarecum in dreptul meu, iar despre motorul electric, este o optiune, dar pt viitor. Timid am inceput in wk . Atasul va fi sigur articulat. Deocamdata ma concentrez pe prinderile de bicicleta, fara sa o chinui prea mlt. Editat Februarie 12, 2018 de bogdan_harea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reverend Postat Februarie 12, 2018 Share Postat Februarie 12, 2018 In Olanda ( bineintales) e traditie de demult.. https://www.bakfiets.nl/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XaeL Postat Februarie 12, 2018 Share Postat Februarie 12, 2018 In Olanda ( bineintales) e traditie de demult.. https://www.bakfiets.nl/ PAGINA NIET GEVONDEN Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Februarie 18, 2018 Autor Share Postat Februarie 18, 2018 (editat) Merg pe atas in continuare desi sunt multe argumente pt remorca. Principalul avantaj la atas este ca am catelul in raza vizuala. Editat Februarie 18, 2018 de bogdan_harea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate