The_Sin_Eater Postat Iunie 18, 2019 Share Postat Iunie 18, 2019 Helolo!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ricomuerte Postat Iunie 19, 2019 Share Postat Iunie 19, 2019 booom. neatza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The_Sin_Eater Postat Iunie 19, 2019 Share Postat Iunie 19, 2019 neatza, neatza!!!! A tous le monde/ A tous les amis.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ricomuerte Postat Iunie 21, 2019 Share Postat Iunie 21, 2019 weekend acusi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vallach Postat Iunie 22, 2019 Share Postat Iunie 22, 2019 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ricomuerte Postat Iunie 24, 2019 Share Postat Iunie 24, 2019 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei111 Postat Iunie 25, 2019 Autor Share Postat Iunie 25, 2019 Da, suna bine asta Rico! Asta imi placea mult cand eram pustan. Bine, inca imi place:)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Iunie 25, 2019 Share Postat Iunie 25, 2019 Pentru cine n-a vazut filmul asta, e destul de caterinca. https://www.imdb.com/title/tt7220754/?ref_=nv_sr_1?ref_=nv_sr_1 E pe HBOGo, se numeste La drum cu rockeri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ricomuerte Postat Iunie 26, 2019 Share Postat Iunie 26, 2019 in top 5 la mine....auuuuuuuuuuuuuuughhhhhhhhhhhhhhh ceva nou Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The_Sin_Eater Postat Iulie 2, 2019 Share Postat Iulie 2, 2019 Salutam!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei111 Postat Iulie 2, 2019 Autor Share Postat Iulie 2, 2019 Salut! Buni spaniolii! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dionysos Postat Iulie 2, 2019 Share Postat Iulie 2, 2019 La 25.06.2019 la 16:51, Metal Heart a spus: Pentru cine n-a vazut filmul asta, e destul de caterinca. https://www.imdb.com/title/tt7220754/?ref_=nv_sr_1?ref_=nv_sr_1 E pe HBOGo, se numeste La drum cu rockeri L-am vazut eu, multumesc de recomandare. E mai bun decat Lords of Chaos ;))))))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ricomuerte Postat Iulie 3, 2019 Share Postat Iulie 3, 2019 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The_Sin_Eater Postat Iulie 5, 2019 Share Postat Iulie 5, 2019 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ricomuerte Postat Iulie 8, 2019 Share Postat Iulie 8, 2019 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vallach Postat Iulie 8, 2019 Share Postat Iulie 8, 2019 9 hours ago, ricomuerte said: S-au mai ramolit si ei putin, ca si Rossi Chiar si asa, un live cu Emperor in 2019 e ceva.. Unul dintre cele mai tari concerte ale lor: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ricomuerte Postat Iulie 9, 2019 Share Postat Iulie 9, 2019 Am vazut Emperor acu 2 ani la Brutal Assault si au sunat grozav. Hai norok Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Iulie 9, 2019 Share Postat Iulie 9, 2019 Careva maine la Slayer? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The_Sin_Eater Postat Iulie 9, 2019 Share Postat Iulie 9, 2019 Nope, din pacate. Ascultam in casti... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei111 Postat Iulie 9, 2019 Autor Share Postat Iulie 9, 2019 (editat) Slayer? Dap! Eu, eu, eu!!! Mi se pare ca au mai fost, dar eu nu i-am vazut. Editat Iulie 9, 2019 de andrei111 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bart Bz Postat Iulie 9, 2019 Share Postat Iulie 9, 2019 Clar ne vedem la Slayer! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Iulie 9, 2019 Share Postat Iulie 9, 2019 Parca n-as da atata banet, chiar si pt Slayer. Si cum de invitatie n-am reusit sa ma invart... BTW, lu' nea' Burzum de ce i-au suspendat contul pe Youtube? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vallach Postat Iulie 9, 2019 Share Postat Iulie 9, 2019 13 hours ago, Metal Heart said: BTW, lu' nea' Burzum de ce i-au suspendat contul pe Youtube? Nu aducea $$$ multi din reclame? Helnorsk Svartmetall !!! \m/ Le zice bine lautarul aista.. Hoest (Taake), live a sunat mai bine decat pe YT On 18.06.2019 at 12:37, andrei111 said: Nepotii lui Genghis au scos a treia piesa. Se pare ca nu le mai da bunicu' bani de 4K "My Pakistani, truck-driving friend turned me on to this group. He said it was good trucking music" ^ indeed.. meh. Pt cine nu are chef sa se uite cu o pagina in urma, e vorba de piesa asta: Totusi, asa ceva.. e altceva Se pare ca sunt in turneu mongolii, cu 2 pcese şugubeţe.. Au aparut live-uri cu ei peste tot. Mno, am postat prea mult, ne mai vedem peste o sapt Oops, last one. For those old school gamers out there.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ricomuerte Postat Iulie 10, 2019 Share Postat Iulie 10, 2019 sa lasam mongolii cu turneul lor NEW Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Iulie 10, 2019 Share Postat Iulie 10, 2019 Acum 21 ore, Metal Heart a spus: Parca n-as da atata banet, chiar si pt Slayer. N-am avut ce sa fac, m-a obligat fi-miu al mare... Si cum e ultima sansa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate