ricomuerte Postat August 27, 2019 Share Postat August 27, 2019 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat August 28, 2019 Share Postat August 28, 2019 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
misionaru Postat August 28, 2019 Share Postat August 28, 2019 Veche (scuze daca s-a mai pus): Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ricomuerte Postat August 29, 2019 Share Postat August 29, 2019 sa lasam prostiile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat August 29, 2019 Share Postat August 29, 2019 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ricomuerte Postat August 30, 2019 Share Postat August 30, 2019 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dionysos Postat Septembrie 2, 2019 Share Postat Septembrie 2, 2019 Proaspat ca painea calda: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bart Bz Postat Septembrie 2, 2019 Share Postat Septembrie 2, 2019 1 hour ago, dionysos said: Proaspat ca painea calda: Sunt foarte buni, i-am văzut live la Extreme Fest, și de-abia aștept să-i revăd pe 23 in Quantic. Te bagi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ricomuerte Postat Septembrie 3, 2019 Share Postat Septembrie 3, 2019 mai proaspata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dionysos Postat Septembrie 3, 2019 Share Postat Septembrie 3, 2019 (editat) Acum 10 ore, Bart Bz a spus: Sunt foarte buni, i-am văzut live la Extreme Fest, și de-abia aștept să-i revăd pe 23 in Quantic. Te bagi? Eu ii stiu de mult timp, am 4 albume pe vinil de la ei si unul de la Kriegsmaschine (un alt proiect black metal, tot al lor). Da, ma bag Editat Septembrie 3, 2019 de dionysos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vallach Postat Septembrie 3, 2019 Share Postat Septembrie 3, 2019 11 hours ago, Bart Bz said: Sunt foarte buni Yep Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bart Bz Postat Septembrie 3, 2019 Share Postat Septembrie 3, 2019 1 hour ago, dionysos said: Eu ii stiu de mult timp, am 4 albume pe vinil de la ei si unul de la Kriegsmaschine (un alt proiect black metal, tot al lor). Da, ma bag Ne vedem acolo! Vezi că s-au pus ieri în vânzare și biletele la Rotting Christ & Moonspell pt concertul din noiembrie, din Quantic. Se dau ca pâinea caldă, deja s-au epuizat cele la presale 1, cele la 70 de lei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ricomuerte Postat Septembrie 4, 2019 Share Postat Septembrie 4, 2019 neatzaaa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei111 Postat Septembrie 4, 2019 Autor Share Postat Septembrie 4, 2019 Concediul s-a terminat, back to work Cica elfii ar dansa in mintea lui Varg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ricomuerte Postat Septembrie 5, 2019 Share Postat Septembrie 5, 2019 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vallach Postat Septembrie 5, 2019 Share Postat Septembrie 5, 2019 Pe 24 Sept la Cluj: https://www.showpass.ro/event/41871/Furia-pl-Licho-pl-experimental-black-metal Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Septembrie 5, 2019 Share Postat Septembrie 5, 2019 On 03.09.2019 at 11:00, Bart Bz said: Ne vedem acolo! Vezi că s-au pus ieri în vânzare și biletele la Rotting Christ & Moonspell pt concertul din noiembrie, din Quantic. Se dau ca pâinea caldă, deja s-au epuizat cele la presale 1, cele la 70 de lei. Link pls. N-am gasit pe nicaieri. EDIT: Gata, gasit. Luat. Dati un semn care mergeti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bart Bz Postat Septembrie 5, 2019 Share Postat Septembrie 5, 2019 13 minutes ago, Metal Heart said: Link pls. N-am gasit pe nicaieri. EDIT: Gata, gasit. Luat. Dati un semn care mergeti. Da, clar, vb cu o zi înainte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vallach Postat Septembrie 5, 2019 Share Postat Septembrie 5, 2019 (editat) Daca vine careva, concertul s-a mutat in Flying, pe 24 Sept: https://www.facebook.com/events/384356929105879/ Bilete: https://eventbook.ro/music/bilete-furia-licho-subform Editat Septembrie 5, 2019 de Vallach Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Septembrie 5, 2019 Share Postat Septembrie 5, 2019 Eu mi-am mai luat la lansare album An-Theos in Fabrica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ricomuerte Postat Septembrie 6, 2019 Share Postat Septembrie 6, 2019 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei111 Postat Septembrie 13, 2019 Autor Share Postat Septembrie 13, 2019 Albumul meu preferat de la Heroes - El espíritu del vino Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ricomuerte Postat Septembrie 16, 2019 Share Postat Septembrie 16, 2019 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The_Sin_Eater Postat Septembrie 16, 2019 Share Postat Septembrie 16, 2019 Mneatza! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vallach Postat Septembrie 16, 2019 Share Postat Septembrie 16, 2019 3 hours ago, ricomuerte said: Cred ca e prima piesa/album DOOM ce l-ai postat, gresesc? Ma bag si eu.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate