COCO_Roosty Postat Martie 12, 2018 Share Postat Martie 12, 2018 Salutare tuturor,unde mi-as putea schimba cauciucurile + echilibrat ? Multumesc ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BMWs1000RR Postat Martie 12, 2018 Share Postat Martie 12, 2018 La Sag. Are scule faine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alin113 Postat Martie 12, 2018 Share Postat Martie 12, 2018 La Sag. Are scule faine. Salut si pe mine ma intereseaza. Un numar de contact ceva? Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BMWs1000RR Postat Martie 12, 2018 Share Postat Martie 12, 2018 0740057017-Florin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alin113 Postat Martie 12, 2018 Share Postat Martie 12, 2018 0740057017-Florin Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ShMan Postat Iulie 21, 2019 Share Postat Iulie 21, 2019 Salut. Recomandări de montat, centrat, echilibrat janta cu spițe? Mulțumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fressko Postat Februarie 15, 2020 Share Postat Februarie 15, 2020 Resuscitez un pic topicul, pentru 2020. Schimbat cauciucuri moto (tubeless-dejantat montat echilibrat) unde (preferabil in Timisoara) Am gumele, nu am idee unde sa merg (un loc preferabil incercat deja de voi, un atelier care are ceva experienta cu moto). Multumiri! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oldgeorge59 Postat Februarie 15, 2020 Share Postat Februarie 15, 2020 Acum 2 ore, fressko a spus: Resuscitez un pic topicul, pentru 2020. Schimbat cauciucuri moto (tubeless-dejantat montat echilibrat) unde (preferabil in Timisoara) Am gumele, nu am idee unde sa merg (un loc preferabil incercat deja de voi, un atelier care are ceva experienta cu moto). Multumiri! La Florin în Șag sau la Gyuri în Dumbrăvița. Depinde unde stai, pentru mine e mai aproape Gyuri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioio_viola Postat Februarie 15, 2020 Share Postat Februarie 15, 2020 La Mircea la Pascota. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fressko Postat Februarie 25, 2020 Share Postat Februarie 25, 2020 In Sag, are dl. Florin o firma, un numar de casa... nu am mai fost pe acolo de multa vreme, nu cred ca intreb pe strada: "Unde sta Florin care are service moto" sau?.... multumesc pentru raspunsuri! p.s. e cumva fostul maxi scooter la aceeasi adresa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fressko Postat Februarie 25, 2020 Share Postat Februarie 25, 2020 Acum 11 minute, Christian 1 a spus: Vindea si anvelope Heidenau,daca bine mai tin minte. Incearca la numarul de pe site: https://heidenau.ro/ Pe anvelopele ce mi le aducea curierul,scria la localitate,Sag,jud.Timis. asa e, de acolo am luat si de heidenau acu 15 ani :)) Erau ieftine dar cam sapun. Sa inteleg ca e Florin de la anvelope/heidenaul de pe vremuri, ok mersi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oldgeorge59 Postat Februarie 25, 2020 Share Postat Februarie 25, 2020 Acum 4 ore, fressko a spus: asa e, de acolo am luat si de heidenau acu 15 ani :)) Erau ieftine dar cam sapun. Sa inteleg ca e Florin de la anvelope/heidenaul de pe vremuri, ok mersi. Este același Florin doar că firma cu gume Heidenau a plecat la Reșița iar el s-a mutat peste drum, cum intri în Șag dinspre Timișoara imediat pe dreapta, are un atelier moto inclusiv stand de echilibrat roți. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate