®azvan Postat Iunie 15, 2018 Share Postat Iunie 15, 2018 intr-adevar, inca o data, multumim @Jagi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Iunie 28, 2018 Share Postat Iunie 28, 2018 si Goe le leaga bine, safe La Goe, daca lega anvelopa pe opritorul de teava rotunda, era si mai safe. Eu am experimentat o data doar roata fata legata de opritor si in spate 2 chingi care comprimau cadrul spate. Se rastoarna remorca daca incerci sa balansezi moto, e intepenita de remorca. Plus ca nu mai face deloc balans fata spate pe frina sau acceleratia masinii tractoare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_virusd Postat Iunie 29, 2018 Share Postat Iunie 29, 2018 Apropo de postul de mai sus, eu cu "extra-ul" de la chingi leg roata fata de suport, impotriva posibilitiatii miscarii fata-spate a motoretei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
johny77 Postat Mai 6, 2021 Share Postat Mai 6, 2021 (editat) Daca am o remorca plata, fara sina fixata pe remorca, o fi bine sa fixez motocicleta asezata pe cricul central? Editat Mai 6, 2021 de johny77 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Mai 6, 2021 Share Postat Mai 6, 2021 Nu, cl mult pe lateral. Pe central nu poti comprima amortizoarele strangand din chingi. Daca remorca are obloane poti sa pui mobra pe diagonala ca sa sprijini roata fata de oblonul stang si cea spate de oblonul drept, o pui pe cricul lateral si apoi comprimi aportizoarele din chingi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Mai 6, 2021 Share Postat Mai 6, 2021 N-am legat multe motorete la viata mea, dar pe care le-am "asigurat", de jugul inferior si de semicadrul spate (sau suport scarite pasager) le-am legat. Nu a picat niciuna, insa acum realizez ca nu am procedat prea bine. Voi sti pe viitor cum sa le leg "safe", daca se mai iveste ocazia. Problema e ca niciodata nu a fost cazul de remorca/platforma dedicata moto, ci doar de remorci simple, cu obloane, platforma (de fapt, un LT cu bena simpla) sau dube (cu 4 agatatori in podea). Legat cu chingi cu clicket, au ramas pe pozitii, fara sa stric (zic eu) nimic. Mor cand vad chingi trase PESTE saua mobrelor, nu inteleg rostul acestei "manevre". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate