ianachim Postat Aprilie 10, 2018 Share Postat Aprilie 10, 2018 Revo, nr meu e pe toate gardurile 0746791989 » Post actualizat in 10 Apr 2018 15:19 Man, eu plec sambata dimineata din Giurgiu, cu un grup de apropiati, seara ne cazam in Potos, hotel Potos, papica la Irene, bineinteles . Cred ca stau o saptamana. Na ca am zis tot o intrunire moto national romaneasca nu ai face pe THASSOS.... dar sa ti umpli burta de calamar te duci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
September Postat Aprilie 10, 2018 Share Postat Aprilie 10, 2018 Noi suntem oarecum atipici. Mergem singuri (pasageră), repede, 6-7 ore cu totul până la Keramoti și ne-am rezervat la Royal Paradise. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
_Tex_ Postat Aprilie 10, 2018 Share Postat Aprilie 10, 2018 Inteleg ca la Irene e punctul de intalnire, in rest fiecare isi vede de drum si program. Am crezut ca se formeaza un grup mai mare, gen intalnire intre prieteni. M-am uitat pe booking, vad preturi intre 40 si 80 euro / noapte, dupa preferinte si stele, ceea ce este inca decent, fata de obraznicia din vara (tot noi i-am invatat rau). Inca stau si reflectez ce-as putea face 3 zile pe insula, tinand cont de faptul ca am mai fost de atatea ori si baia in mare se exclude. Poate primesc niste argumente sa ma hotarasc, ca daca ajung sa petrec timpul in doi, nu cred ca e cazul sa ma duc taman in Thassos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Aprilie 10, 2018 Share Postat Aprilie 10, 2018 Noi suntem oarecum atipici. Mergem singuri (pasageră), repede, 6-7 ore cu totul până la Keramoti și ne-am rezervat la Royal Paradise. da .. dar de mancat si baut tot la Oti veniti...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
September Postat Aprilie 10, 2018 Share Postat Aprilie 10, 2018 Păi acolo se pune țara la cale! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TANTO Postat Aprilie 10, 2018 Share Postat Aprilie 10, 2018 iar m-am enervat cu astia. nu e normal in cocina de thassos sa coste cat pe coasta de azur. mai bine ma duc la menton sau nisa. https://www.booking.com/searchresults.html?label=gen173nr-1FCAEoggJCAlhYSDNYBGjAAYgBAZgBMcIBCndpbmRvd3MgMTDIARTYAQHoAQH4AQKSAgF5qAID&sid=c8a7c7007efb8bde2a16a79dd6173a79&age=5&age=9&checkin_month=4&checkin_monthday=27&checkin_year=2018&checkout_month=4&checkout_monthday=30&checkout_year=2018&class_interval=1&dest_id=900048063&dest_type=city&dtdisc=0&from_sf=1&group_adults=2&group_children=2&highlighted_hotels=299950&inac=0&index_postcard=0&label_click=undef&no_rooms=1&postcard=0&raw_dest_type=hotel&room1=A%2CA%2C5%2C9&sb_price_type=total&search_selected=1&src=index&ss=Royal%20Paradise%20Beach%20Resort%20%26%20Spa%2C%20Potos%2C%20Macedonia%2C%20Greece&ss_all=0&ss_raw=Royal%20Paradise%20potos&ssb=empty&sshis=0&=&=&nflt=class%3D5%3B&rsf=class-5&lsf=class%7C5%7C3 https://www.booking.com/searchresults.html?aid=304142&label=gen173nr-1FCAEoggJCAlhYSDNYBGjAAYgBAZgBMcIBCndpbmRvd3MgMTDIARTYAQHoAQH4AQKSAgF5qAID&sid=c8a7c7007efb8bde2a16a79dd6173a79&age=5&age=9&checkin_month=4&checkin_monthday=27&checkin_year=2018&checkout_month=4&checkout_monthday=30&checkout_year=2018&city=900048063&class_interval=1&dest_id=-1450921&dest_type=city&dtdisc=0&from_sf=1&group_adults=2&group_children=2&highlighted_hotels=288306&hp_sbox=1&inac=0&index_postcard=0&label_click=undef&no_rooms=1&postcard=0&raw_dest_type=city&room1=A%2CA%2C5%2C9&sb_price_type=total&search_selected=1&src=hotel&ss=Menton%2C%20Provence-Alpes-C%C3%B4te%20d'Azur%2C%20France&ss_all=0&ss_raw=menton&ssb=empty&sshis=0&ssne_untouched=Potos&=&=&nflt=class%3D4%3B&rsf=class-4&lsf=class%7C4%7C53&update_av=1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
heinrich08 Postat Aprilie 10, 2018 Share Postat Aprilie 10, 2018 ajunge sa fie mai scump ca in mykonos ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
_Tex_ Postat Aprilie 10, 2018 Share Postat Aprilie 10, 2018 Da-i luna august, daca vrei nervi adevarati. Cum vorbeam saptamana trecuta, e consecinta lipsei de exigenta a turistului roman, care da nota 10 si plateste fara sa clipeasca pt niste cotete numite studiouri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
September Postat Aprilie 10, 2018 Share Postat Aprilie 10, 2018 Nu. Mulți au evitat anul trecut turcia si Thassos a fost varianta comodă de plajă. Lucrurile vor intra în normal. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
_Tex_ Postat Aprilie 10, 2018 Share Postat Aprilie 10, 2018 In Turcia e scump fakebook-ul, nu renteaza sa mai mergi, la cat costa roamingul. Sansa turcilor ca sa se intoarca romanii se numeste internet nelimitat gratis in roaming. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Aprilie 10, 2018 Admin Share Postat Aprilie 10, 2018 Niste nenorociti grecii astia, sa ia pielea de pe niste amarati posesori de B, GT si GTL, sa nu mai ai bani nici de benzina.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
_Tex_ Postat Aprilie 10, 2018 Share Postat Aprilie 10, 2018 Sau de feribot, sa ramanem prizonierii lor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TANTO Postat Aprilie 11, 2018 Share Postat Aprilie 11, 2018 Niste nenorociti grecii astia, sa ia pielea de pe niste amarati posesori de B, GT si GTL, sa nu mai ai bani nici de benzina.. mai luigi nu e corecta judecata asta, e din aceeasi familie cu aia ca daca ai bani sa cumperi nu stiu ce masina nu ar trebui sa te intereseze cat consuma. pe oricine nu fura banii il intereseaza, chiar si strict ethnic. la fel si cu astia, chiar daca te lasi jefuit, nu se poate sa nu faci comparatii, daca ai termen de comparatie. cum zicea tex, romanii sunt de vina, platesc usor si se minuneaza la orice. frate, nu asa stau lucrurile, oricine trebuie sa caste ochii ce plateste, pe ce plateste si in general sa nu permita, din postura de comparator, excese. asta ce fac grecii sunt excese, jaf. eu cu unii pe acolo m-am imprietenit, chelalaie de foame dar te ard de nu te vezi. » Post actualizat in 11 Apr 2018 04:01 Nu. Mulți au evitat anul trecut turcia si Thassos a fost varianta comodă de plajă. Lucrurile vor intra în normal. da vezi sa nu. asta e normalul lor. merg in grecia de peste 20 de ani anual, si de mai multe ori pe an. mereu am platit la 4* cat in Germania. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MIHAI VARADERO Postat Aprilie 11, 2018 Share Postat Aprilie 11, 2018 Texule. M.ai luminat frate. In naivitatea mea nu prea intelegeam de ce ezita lumea sa mearga in Turcia. Ma gandeam la fel de fel de alte motive. Cand colo lucrurile sunt asa de simple. Costul internetului !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
_Tex_ Postat Aprilie 11, 2018 Share Postat Aprilie 11, 2018 Eu o sa mai astept cateva zile pina sa iau o decizie. Doru sustine ca toata Romania motociclistica va fi in Thassos, din cate vad pina acum, ma indoiesc. Daca ma lamuresc ca e rost de distractie in grup, vin fara discutie. Pe mancare si bautura nu dau 2 bani, nu consider ca e un argument, cel putin pt mine. Daca insa e vorba de excursie solitara, prefer sa aleg alta destinatie, ca Thassos-ul e deja fumat. Poate ma lamureste Gospodarul ce face 1 saptamana intreaga in luna aprilie in Thassos, ca mie nu-mi pica fisa. Astept deci incurajari si indemnuri, daca este cazul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Aprilie 11, 2018 Share Postat Aprilie 11, 2018 Eu vreau sa ma duc pe la Muntele Olimp, Neoi Poroi poate si Delphi. Sa vedem... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Aprilie 11, 2018 Share Postat Aprilie 11, 2018 Cica pe 28 se da startu'...asa o soptit o pasarica de pe gard Shhhhh! Or sa fie multi romani prin zona. Noi o sa plecam cativa pe 28 de dimineata si ramanem pe continet. Undeva mai incolo putin de Kavala. Dar duminica, daca ziceti ca e berea rece la Irene, as trece sa va salut . Desi nici mielul de sus de la Theologos nu-i tocmai de ratat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TANTO Postat Aprilie 12, 2018 Share Postat Aprilie 12, 2018 Eu o sa mai astept cateva zile pina sa iau o decizie. Doru sustine ca toata Romania motociclistica va fi in Thassos, din cate vad pina acum, ma indoiesc. Daca ma lamuresc ca e rost de distractie in grup, vin fara discutie. Pe mancare si bautura nu dau 2 bani, nu consider ca e un argument, cel putin pt mine. Daca insa e vorba de excursie solitara, prefer sa aleg alta destinatie, ca Thassos-ul e deja fumat. Poate ma lamureste Gospodarul ce face 1 saptamana intreaga in luna aprilie in Thassos, ca mie nu-mi pica fisa. Astept deci incurajari si indemnuri, daca este cazul mai greu cu grupul. dupa ce ca se formeaza cu greutate, sunt multi plini de vome si ba---ni. cu ani in urma nimeni nu era interest de nimic decat de plimbare. acum au (alte) interese. daca ai nevasta apta de calatorie incarc-o si mergeti unde va place. eu cel mai mult am umblat cu nevasta-ma, in grup ma cam enervam, ba se mergea prea incet, ba prea repede, ba se opreau sa se pi--e ba sa fumeze din peco in peco. ma refer la drumuri lungi nu de veliko. cel mai tare ma enerva cand se sculau tarziu si la 9 seara ajungeam sa cautam hotel cine stie unde. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
revo Postat Aprilie 12, 2018 Autor Share Postat Aprilie 12, 2018 mai greu cu grupul. dupa ce ca se formeaza cu greutate, sunt multi plini de vome si ba---ni. cu ani in urma nimeni nu era interest de nimic decat de plimbare. acum au (alte) interese. daca ai nevasta apta de calatorie incarc-o si mergeti unde va place. eu cel mai mult am umblat cu nevasta-ma, in grup ma cam enervam, ba se mergea prea incet, ba prea repede, ba se opreau sa se pi--e ba sa fumeze din peco in peco. ma refer la drumuri lungi nu de veliko. cel mai tare ma enerva cand se sculau tarziu si la 9 seara ajungeam sa cautam hotel cine stie unde. like Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
_Tex_ Postat Aprilie 20, 2018 Share Postat Aprilie 20, 2018 M-am uitat pe prognoza meteo, am impresia ca in Thassos vremea de 1 mai este cam ca la noi pe litoral: semnificativ mai frig decat pe continent si destul de vantos. Intrebare pentru cei care ati mai fost atat de devreme, asa e sau nu? In alta ordine de idei, observ ca nu mai misca nimic pe aici, asa ca trag concluzia ca fiecare isi vede linistit de treaba lui, ceea ce o sa fac si eu. In lipsa altor noutati, ma pregatesc sa caut si alte posibile noi destinatii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
September Postat Aprilie 21, 2018 Share Postat Aprilie 21, 2018 (editat) Întotdeauna s-a găsit un colț de adăpost pe o plajă la soare. Editat Aprilie 21, 2018 de September Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TANTO Postat Aprilie 21, 2018 Share Postat Aprilie 21, 2018 am rezervat si eu in thassos/limenas de pe 27 pe 30. oricum ma indop si ma fac praf nu conteaza vremea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
_Tex_ Postat Aprilie 25, 2018 Share Postat Aprilie 25, 2018 Eu am hotarat: vineri la pranz merg pina la Arbanasi, sambata in Halkidiki, ca n-am mai fost pina acum. Cazare in Afytos, apoi duminica tur Kassandra, luni tur Sythonia, marti acasa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dans Postat Aprilie 25, 2018 Share Postat Aprilie 25, 2018 Buna alegere! Kassandra e prea comerciala (dupa gustul meu). Acorda mai mult timp Sythoniei, e mai misto decat Thassos, mai ales pe partea dinspre Athos. Coboara in golfuri, vei fi incantat. Cauta taverna si plaja "Five steps on the sand", pe malul marii in zona Sikia. Cea mai buna taverna din Grecia! La intoarcere, tine traseul Ouranoupoli-ierisos-stratoni-olimpiada-stavros-kavala. Distractie placuta! Te insoteam, dar merg in Thassos cu masina. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
_Tex_ Postat Aprilie 25, 2018 Share Postat Aprilie 25, 2018 Multumesc pt sfaturi. Am oscilat daca sa vin in Thassos, dar am fost de prea multe ori, trebuia vazut si ceva nou. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate