Bucu' Postat Martie 27, 2009 Share Postat Martie 27, 2009 sambata sau duminica bagam un negreni, vine si trupa din cluj, deci ne vedem la juma de drum.daca e timp frumos poate fortzam si un sens. duminica ca sambata e zi cu fi miu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdanelu Postat Martie 27, 2009 Share Postat Martie 27, 2009 eu as mere sambata la negreni sa vedem cum stau cu banii... daca fac rost merg daca nu ...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdanelu Postat Martie 27, 2009 Share Postat Martie 27, 2009 cum s-o hotarat ?? ziceti si mie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bucu' Postat Martie 28, 2009 Share Postat Martie 28, 2009 (editat) no? maine la cat si unde ne intalnim pentru o plimbare? Editat Martie 28, 2009 de alexanderraz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bucu' Postat Martie 29, 2009 Share Postat Martie 29, 2009 ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Martie 29, 2009 Share Postat Martie 29, 2009 !!! eu am iesit... merg pana in lotus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefanbh Postat Aprilie 3, 2009 Share Postat Aprilie 3, 2009 Duminica 5 Aprilie 2009 Oradea-Salonta(40)-Gyula(37)-Varsand(5)-Cisineu Cris(30)-Ineu(30)-Varfuri(70)-Chisineu Cris(100)-Salonta(30)-Oradea(40) aproximativ 382 KM Asfalt impecabil(exceptie Oradea-Salonta si Chisineu-Salonta), curbe la greu pe tronsonul Gurahont-Varfuri, Linii drepte de km pe Varsand-Chisineu Cris si Chisineu -Ineu Statii carburant pe care le recomand pe traseu: OMV Decebal, PetromV Salonta, PetromV Varsand, Rompetrol Ineu Plecare Omv Decebal maxim ora 10. Dc vreti sa beti un suc si un hamburger(ff bun)la Gyula va trebuie 1000-1500 FT NU va uitati buletinul,talonul,permisul,asigurarea Alte intrebari si sugestii 0728122555 Stefan(Manu) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
loco rider Postat Aprilie 3, 2009 Share Postat Aprilie 3, 2009 Duminica la ora 11 in fata la Colors pe 6 Martie ne vom intalni sa mergem la gratare in satul Paleu. Gratarul,focul,mingea de fotbal o asigur eu....mancarea pentru mine la fel....cine vrea sa vina sa isi aduca doar ceva gratare ceva mici orice.....disc nu o sa aduc pentru ca nu am cum dar daca ar vrea sa vina cineva cu masina eu ii dau discu sa il care sa facem si cartofi pai. Va asteptam la un week-and cu multa distractie ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Aprilie 4, 2009 Share Postat Aprilie 4, 2009 ooioioiiii haideti la mici si gratare =)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zurby2fast Postat Aprilie 4, 2009 Share Postat Aprilie 4, 2009 ultima strigare pentru gratare!! iui ce rime Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SAMIKU Postat Aprilie 4, 2009 Share Postat Aprilie 4, 2009 care mai vine la dimineata la omv decebal cati suntem? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefanbh Postat Aprilie 4, 2009 Share Postat Aprilie 4, 2009 care mai vine la dimineata la omv decebal cati suntem? Vorbesc de ce stiu sigur OMV Oradea Decebal la 10 FARA 10min: Layos,Borz,Raita,Luci In Salonta Petrom V la 10.30 Manu,Contabilu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Aprilie 11, 2009 Share Postat Aprilie 11, 2009 ceva azi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monster madness Postat Aprilie 11, 2009 Share Postat Aprilie 11, 2009 ceva azi? da mi un telefon daca sti ceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Aprilie 12, 2009 Share Postat Aprilie 12, 2009 azi o piatra ceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zurby2fast Postat Aprilie 12, 2009 Share Postat Aprilie 12, 2009 noi mergem Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dryw3r Postat Aprilie 12, 2009 Share Postat Aprilie 12, 2009 invitatie la nunta,pentru toti care doresc si vor sa fie alaturi de noi in data de 25.apr.2009,la ora 15.30,pe str caisilor nr.4,ne intalnim pentru un alai frumos pana la starea civila si biserica,nu facem parte din nici un club dar ne ar face mare placere sa veniti,..dryw3r,BH08RWF,HONDA CBR 1100XX Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jonh Postat Aprilie 14, 2009 Share Postat Aprilie 14, 2009 invitatie la nunta,pentru toti care doresc si vor sa fie alaturi de noi in data de 25.apr.2009,la ora 15.30,pe str caisilor nr.4,ne intalnim pentru un alai frumos pana la starea civila si biserica,nu facem parte din nici un club dar ne ar face mare placere sa veniti,..dryw3r,BH08RWF,HONDA CBR 1100XX salut,ar fi zgomotos si frumos ceva altfel.chopperisti e voie? ma bag si eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jonh Postat Aprilie 14, 2009 Share Postat Aprilie 14, 2009 salut,ar fi zgomotos si frumos ceva altfel.chopperisti e voie? ma bag si eu. astept raspuns Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
popclaus Postat Aprilie 14, 2009 Share Postat Aprilie 14, 2009 Cine vine deseara la o tura? Dupa ora 4-5... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dryw3r Postat Aprilie 14, 2009 Share Postat Aprilie 14, 2009 astept raspuns da este voie,te asteptam,de altfel si pe altii, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george_zurbau Postat Aprilie 15, 2009 Share Postat Aprilie 15, 2009 Pe la 8 o plimbare prin centru si poate un Brifcor. Mai vine cineva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdanelu Postat Aprilie 15, 2009 Share Postat Aprilie 15, 2009 ot : domnu george deci u erai cu ZZZ ala care trecea pe primariei acuma am vazut trecut la date personale. numa tresareau profesoarele cand treceai cu motoru ) in weekend vreo iesire ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george_zurbau Postat Aprilie 15, 2009 Share Postat Aprilie 15, 2009 in weekend vreo iesire ? daca o sa fie ceva interesant ma bag ,dar pe duminica prefer sa stau la Tinca pe cris la ,,LIANA " si sa fac un bograci .Astept orice motociclist vrea sa vina . Deci eu invitatia am lansat-o Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monster madness Postat Aprilie 15, 2009 Share Postat Aprilie 15, 2009 in weekend vreo iesire ? daca o sa fie ceva interesant ma bag ,dar pe duminica prefer sa stau la Tinca pe cris la ,,LIANA " si sa fac un bograci .Astept orice motociclist vrea sa vina . Deci eu invitatia am lansat-o suna bine poate ma bag Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate