Ride Safe Postat Octombrie 15, 2007 Share Postat Octombrie 15, 2007 scuzati ca schimb subiectu da vroiam sa`i zic la stefan ca l`am vazut duminica cu masina cand o iesit din LES o facut dreapta spre oradea ... eu mergeam sprea savaieu si pe gixxxer l`am vazut azi in sensu de la emanuel si pe donhacker tot acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Octombrie 15, 2007 Share Postat Octombrie 15, 2007 scuzati ca schimb subiectu da vroiam sa`i zic la stefan ca l`am vazut duminica cu masina cand o iesit din LES o facut dreapta spre oradea ... eu mergeam sprea savaieu si pe gixxxer l`am vazut azi in sensu de la emanuel si pe donhacker tot acolo mah tu chiar esti ghost rider... tu tot vezi lumea.. noi nu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Octombrie 16, 2007 Share Postat Octombrie 16, 2007 Stai linistit ca nu te-a exclus nimeni, din nici un club. Cu motorul sunt sigur ca-ti iei tu pana la urma ceva. Parca te vad azi maine cum apari cu un gsxr 1000 de ramanem masca! Adevaru ca am iesit mai rar, mai ales cu motorul. Las ca bagam un ceai cald cu fericire zilele astea! Ceeaii!!??? Hmmm...suna bene. Gixeru' de mie mai tre' s-astepte... ceai???? pai daca mergem fara motor nu vrem ceai... poate un ceai de pruna... iar daca chiar e vreme buna .. hai sa profitam si sa ne strangem toti la o iesire..propun un debrecen in weekend ca am auzit ca se mai incalzeste Bai Petre...nu te mai recunosc bre!! De cand ai permis de A te-ai transformat si tu in roacker satanist violator de babe pe trecerea de pietoni??? <small>--- Mesaj completat în 16 Oct 2007 07:47 -------------</small><br/> scuzati ca schimb subiectu da vroiam sa`i zic la stefan ca l`am vazut duminica cu masina cand o iesit din LES o facut dreapta spre oradea ... eu mergeam sprea savaieu si pe gixxxer l`am vazut azi in sensu de la emanuel si pe donhacker tot acolo Beee... tu esti omniprezent? Ce mama dreaq ? Mai du-te si tu <small>--- Mesaj completat în 16 Oct 2007 08:40 -------------</small><br/>De departe cred ca cea mai cea tura calare e asta! Ce parere aveti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Octombrie 16, 2007 Share Postat Octombrie 16, 2007 <small>--- Mesaj completat în 16 Oct 2007 07:47 -------------</small><br/> Beee... tu esti omniprezent? Ce mama dreaq ? Mai du-te si tu <small>--- Mesaj completat în 16 Oct 2007 08:40 -------------</small><br/>De departe cred ca cea mai cea tura calare e asta! Ce parere aveti? misto aventura lor noi nu prea ne-am incumetat la aventuri, mai mult am facut iesiri... bine a fost si asa Ceeaii!!??? Hmmm...suna bene. Gixeru' de mie mai tre' s-astepte... Bai Petre...nu te mai recunosc bre!! De cand ai permis de A te-ai transformat si tu in roacker satanist violator de babe pe trecerea de pietoni??? ce mah .. si tu stai la zebra sa ma urmaresti ... vrei sa ma filmezi cu telefonu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristian8214 Postat Octombrie 16, 2007 Share Postat Octombrie 16, 2007 Da dar pe Sambata - Duminica se anunta 13-14 C, cu echipament adecvat sau 2-3 straturi de haine merge http://www.weather.com/outlook/travel/busi...ayLink_business Pe sambata daca e asa vrem sa iesim undeva daca vrea cineva sa vine e binevenit dar sigur nu mergem la debrecen ce o sa dam o tura mai lunga pe undeva. daca are chef careva poate sa posteze si vb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claudiu borz Postat Octombrie 16, 2007 Share Postat Octombrie 16, 2007 Pe sambata daca e asa vrem sa iesim undeva daca vrea cineva sa vine e binevenit dar sigur nu mergem la debrecen ce o sa dam o tura mai lunga pe undeva. daca are chef careva poate sa posteze si vb Eu as vrea sa mergem oriunde numai sa nu stam acasa. poate ne strangem mai multi si atunci e mai fain. numai sa nu plaoua, ca daca e rece ne imbracam mai gros si gata, ce sa-i faci asta e viata de biker! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Octombrie 16, 2007 Share Postat Octombrie 16, 2007 Si eu vleau .... si eu vleau!!! Ceva moto de inchiriat??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladps Postat Octombrie 16, 2007 Share Postat Octombrie 16, 2007 Si eu vleau .... si eu vleau!!! Ceva moto de inchiriat??? hai ca am eu pt tine un motor fain de vanzare ieftin si bun, si asa ti-ai dorit sa mergi cu el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Octombrie 16, 2007 Share Postat Octombrie 16, 2007 incotro.... ceva destinatii la cheie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Avent Postat Octombrie 16, 2007 Share Postat Octombrie 16, 2007 Dupa Firenze (La mente di Leonardo - Galeria Uffizi) si Tokio (in Muzeul National) acum pot fi admirate si in Debrecen cateva schite ale lui da Vinci, si machete realizate dupa acestea. Deci cei ce vor sa mearga in Debrecen, o expozitie care nu trebuie ratata - http://www.azigazidavinci.hu/kepek?PHPSESS...77e21b0a670ddbf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Octombrie 17, 2007 Share Postat Octombrie 17, 2007 hai ca am eu pt tine un motor fain de vanzare ieftin si bun, si asa ti-ai dorit sa mergi cu el De vanzare? Io vreau de inchiriat... Iti vinzi CB-u'? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefanbh Postat Octombrie 19, 2007 Share Postat Octombrie 19, 2007 Eu as vrea sa mergem oriunde numai sa nu stam acasa. poate ne strangem mai multi si atunci e mai fain. numai sa nu plaoua, ca daca e rece ne imbracam mai gros si gata, ce sa-i faci asta e viata de biker! Pe Sambata sunt sanse minime d plooaie http://www.weather.com/outlook/travel/busi...ayLink_business Mai, da....... sa va ganiti la un traseu pe care sa putem veni si noi astia fara crampoane pe caucuiucuri . --- Mesaj completat în 20 Oct 2007 00:47 -------------Baai iara vreti sa iesiti asa curveste ? Pune ti careva un post de ex : maine la 11 in OMV pe Decebal e adunarea (asta e doar un ex sau pt nu),. se baga cineva ??? --- Mesaj completat în 20 Oct 2007 00:56 ------------- da multi sunteti --- Mesaj completat în 20 Oct 2007 00:57 ------------- Pe Sambata sunt sanse minime d plooaie http://www.weather.com/outlook/travel/busi...ayLink_business Mai, da....... sa va ganiti la un traseu pe care sa putem veni si noi astia fara crampoane pe caucuiucuri . <small>--- Mesaj completat în 20 Oct 2007 00:47 -------------</small><br/>Baai iara vreti sa iesiti asa curveste ? Pune ti careva un post de ex : maine la 11 in OMV pe Decebal e adunarea (asta e doar un ex sau pt nu),. se baga cineva ??? <small>--- Mesaj completat în 20 Oct 2007 00:56 -------------</small><br/> da multi sunteti Numa io ???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claudiu borz Postat Octombrie 20, 2007 Share Postat Octombrie 20, 2007 (editat) FACEM O IESIRE AZI?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! CE SPUNETI FRATILOR?!sa mai profitam de vreme!! NE INTALNIM LA OMV LA 14.30 SI VEDEM INCOTRO MERGEM!!!!!!!! Editat Octombrie 20, 2007 de claudiu borz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefanbh Postat Octombrie 20, 2007 Share Postat Octombrie 20, 2007 FACEM O IESIRE AZI?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! CE SPUNETI FRATILOR?!sa mai profitam de vreme!! NE INTALNIM LA OMV LA 14.30 SI VEDEM INCOTRO MERGEM!!!!!!!! :: --- Mesaj completat în 21 Oct 2007 09:58 -------------Oaaa da multi am fost ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Octombrie 21, 2007 Share Postat Octombrie 21, 2007 :: <small>--- Mesaj completat în 21 Oct 2007 09:58 -------------</small><br/>Oaaa da multi am fost ! mai macar ati avut sange in "piston" si ati mers pe frigu ala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claudiu borz Postat Octombrie 22, 2007 Share Postat Octombrie 22, 2007 ha HA HA CHIAR CA AM FOST MULTI... CEI TREI MUSCHETARI LASA CA AFOST FRUMOS SI AM VAZUT SI PRIMA ZAPADA PE ANUL ASTA, DACA AR FI SA IES, AS MAI TEGE INCA O TURA PANA LA PIATRA CRAIULUI, U NU?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Octombrie 22, 2007 Share Postat Octombrie 22, 2007 A nins pe Piatra? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefanbh Postat Octombrie 22, 2007 Share Postat Octombrie 22, 2007 A nins pe Piatra? Nu pe langa.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Octombrie 22, 2007 Share Postat Octombrie 22, 2007 ne cumparam snowmobile ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bucu' Postat Octombrie 24, 2007 Share Postat Octombrie 24, 2007 ne cumparam snowmobile ... chiar ar fi super toata iarna sa ne dam pe sm numai ca arunca astia sare si mat antid pe sosea si f... schiurile putem merge pe coclauri eu ma bag cat costa unu second? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Octombrie 24, 2007 Share Postat Octombrie 24, 2007 chiar ar fi super toata iarna sa ne dam pe sm numai ca arunca astia sare si mat antid pe sosea si f... schiurile putem merge pe coclauri eu ma bag cat costa unu second? Pushca mea! Pa ashtia cu bani va doare-n poponeata... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefanbh Postat Octombrie 27, 2007 Share Postat Octombrie 27, 2007 Azi 27 Oct 2007, cine are chef d o plimbare sa fie la ora 13 in Omv dp Decebal !!!!!!!! --- Mesaj completat în 03 Nov 2007 08:44 -------------Azi 3 Noiembrie ora 13.00 ne vedem in OMV ul dp centura !!! (Oradea) --- Mesaj completat în 03 Nov 2007 08:46 ------------- <small>--- Mesaj completat în 03 Nov 2007 08:44 -------------</small><br/>Azi 3 Noiembrie ora 13.00 ne vedem in OMV ul dp centura !!! (Oradea) --- Mesaj completat în 03 Nov 2007 08:48 -------------Azi 3 Noiembri ne adunam in OmV ul dp centura la ora 13.00 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Avent Postat Noiembrie 11, 2007 Share Postat Noiembrie 11, 2007 Dupa Firenze (La mente di Leonardo - Galeria Uffizi) si Tokio (in Muzeul National) acum pot fi admirate si in Debrecen cateva schite ale lui da Vinci, si machete realizate dupa acestea. Deci cei ce vor sa mearga in Debrecen, o expozitie care nu trebuie ratata - http://www.azigazidavinci.hu/kepek?PHPSESS...77e21b0a670ddbf O noua viziune asupra personalitatii si creatiilor sale. O impresionanta expozitie de machete si copii ale schitelor, completata cu proiectii intr-o cladire a carei intrare este dominata de una dintre cele mai mari proiecte al celui ce a fost pe langa altele pictor, sculptor, muzician, ... adica unul dintre cei mai mari artisti ai istoriei. O expozitie ce nu trebuie ratata de iubitori de arta si tehnica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Noiembrie 14, 2007 Share Postat Noiembrie 14, 2007 frumoasa iesirea din seara asta ... pacat ca nu am reusist sa facem poze pentru ca era deja bezna pe cand noi am ajuns in ungaria . Cristi sa postezi pozele .. din cofetarie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Noiembrie 15, 2007 Share Postat Noiembrie 15, 2007 ati mers pe la 4 jumate 5 ? ca pe cristi l`am vazut cand o plecat cu motoru de pe Poienitei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate